Stiuca Mare

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 11 Dec 2006, 23:02

Cucu Ionel scrie: .Dar tot la pestisor se prind cele mai mari ....
O parere , sigur , fiecare are dreptul la opinie , e firesc nu?

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 11 Dec 2006, 23:04

rosu r. scrie:Aici votez si eu!
Cea mai mare si mai mare tot la viu se prinde!
Peste mare in carlig mi se pare cea mai selectiva si mai eficienta metoda pentru alea batrane! :D
salut, nu cred, uite:http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=3703

parerea mea este ca daca sti unde s-o cautzi cu naluca si cel mai important sa-i oferi ce trebuie......, o zbanghesti :wink:
be smart be silent be deadly.....

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 11 Dec 2006, 23:08

empthy_cluster scrie:
rosu r. scrie:Aici votez si eu!
Cea mai mare si mai mare tot la viu se prinde!
Peste mare in carlig mi se pare cea mai selectiva si mai eficienta metoda pentru alea batrane! :D
salut, nu cred, uite:http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=3703

parerea mea este ca daca sti unde s-o cautzi cu naluca si cel mai important sa-i oferi ce trebuie......, o zbanghesti :wink:
:lol:

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 12 Dec 2006, 09:51

Nu'mi dau seama de ce, insa la oscilanta, rotativa sau alte voblere&co, vin de regula pana'n kil(ma refer la capturile frcvente)...indiferent de locu' de pescuit, e clar ca sunt si exemplare mari...eu vedeam atacuri puternice la suprafata apei, credeam ca e avat si am dat o zi intreaga(pana pe la ora 14), la tot ce aveam prin trusa, fara struna...apoi, am pus pe jig, un p...ula ciobanului si am inceput sa'l tarasc pe fund :oops: indata am simtit ceva greu, de parca agatasem jigu' de ceva si nu dupa mult timp, am simtit si vibratiile in bat, insotite de salturi spectaculoase...bine ca nu mi'a venit, pe cand dadeam fara stuna :twisted:
ÃŽmi plac peştele...

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 12 Dec 2006, 10:08

N'am asa ceva, da' o sa'mi iau...banuiesc, ca la frun monstru de vobler sa vina mare, la unu' d'ala dupa care'ti vine sa dai cu twisteru'... 8)
ÃŽmi plac peştele...

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 12 Dec 2006, 10:26

vedeti la berti pe site crocodili prinsi la tinikele...totusi si eu tind sa cred ca la peste viu se prind mai des exemplarele mari.

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 12 Dec 2006, 12:26

Nu vreau sa fiu inteles gresit! La mine pescuit la peste viu inseamna un singur bat cu un caras mare in carlig acolo unde am vazut namila ca ataca si dupa ce am incercat sa o pacalesc la tinichele! Un bat ajunge daca stii ca e acolo si de obicei nu dureaza prea mult sa o pacalesti !
Urasc si eu pesc la stiuca cu peste viu cu 10 bete pe 50 m de mal si mai ales sa aduni in traista toate marimile!
Prefer oricand pescuitul cu naluci , dar uneori singura solutie este pestele viu!
Parerea mea!

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 12 Dec 2006, 12:51

Rosu.R parerea mea este ca daca esti sigur de locul in care o gasesti pana la urma ai sa o prinzi si cu artificiale, incerci noi modele, stiluri de prezentare si cred ca pana la urma va pica in plasa. Cred asta poate si din cauza ca sunt pescar exclusiv de artificiale, dar nu sariti este doar o parere personala. :oops:

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 12 Dec 2006, 12:58

Sunt cu totul de acord cu tine! Acolo unde imi permite terenu dau la artificiale ! Acolo insa unde mai aleg din cand in cand cate o namila , zicea cineva mai devreme , din zece lansari agati de cinci ori! Si nu ft placut!

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 12 Dec 2006, 12:59

In rest nu renunt la artificiale!

Scrie răspuns