O parere , sigur , fiecare are dreptul la opinie , e firesc nu?Cucu Ionel scrie: .Dar tot la pestisor se prind cele mai mari ....
Stiuca Mare
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
salut, nu cred, uite:http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=3703rosu r. scrie:Aici votez si eu!
Cea mai mare si mai mare tot la viu se prinde!
Peste mare in carlig mi se pare cea mai selectiva si mai eficienta metoda pentru alea batrane!
parerea mea este ca daca sti unde s-o cautzi cu naluca si cel mai important sa-i oferi ce trebuie......, o zbanghesti

be smart be silent be deadly.....
empthy_cluster scrie:salut, nu cred, uite:http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=3703rosu r. scrie:Aici votez si eu!
Cea mai mare si mai mare tot la viu se prinde!
Peste mare in carlig mi se pare cea mai selectiva si mai eficienta metoda pentru alea batrane!
parerea mea este ca daca sti unde s-o cautzi cu naluca si cel mai important sa-i oferi ce trebuie......, o zbanghesti

- exu...
- utilizator constant
Nu'mi dau seama de ce, insa la oscilanta, rotativa sau alte voblere&co, vin de regula pana'n kil(ma refer la capturile frcvente)...indiferent de locu' de pescuit, e clar ca sunt si exemplare mari...eu vedeam atacuri puternice la suprafata apei, credeam ca e avat si am dat o zi intreaga(pana pe la ora 14), la tot ce aveam prin trusa, fara struna...apoi, am pus pe jig, un p...ula ciobanului si am inceput sa'l tarasc pe fund
indata am simtit ceva greu, de parca agatasem jigu' de ceva si nu dupa mult timp, am simtit si vibratiile in bat, insotite de salturi spectaculoase...bine ca nu mi'a venit, pe cand dadeam fara stuna 

ÃŽmi plac peştele...
- johnnybravo
- Moderator
Nu vreau sa fiu inteles gresit! La mine pescuit la peste viu inseamna un singur bat cu un caras mare in carlig acolo unde am vazut namila ca ataca si dupa ce am incercat sa o pacalesc la tinichele! Un bat ajunge daca stii ca e acolo si de obicei nu dureaza prea mult sa o pacalesti !
Urasc si eu pesc la stiuca cu peste viu cu 10 bete pe 50 m de mal si mai ales sa aduni in traista toate marimile!
Prefer oricand pescuitul cu naluci , dar uneori singura solutie este pestele viu!
Parerea mea!
Urasc si eu pesc la stiuca cu peste viu cu 10 bete pe 50 m de mal si mai ales sa aduni in traista toate marimile!
Prefer oricand pescuitul cu naluci , dar uneori singura solutie este pestele viu!
Parerea mea!
Rosu.R parerea mea este ca daca esti sigur de locul in care o gasesti pana la urma ai sa o prinzi si cu artificiale, incerci noi modele, stiluri de prezentare si cred ca pana la urma va pica in plasa. Cred asta poate si din cauza ca sunt pescar exclusiv de artificiale, dar nu sariti este doar o parere personala.