Stiuca Mare
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am fost la Sacalaia de vreo 2 ori pe an in timpul facultatii plus inca de cateva ori dup-aia.
Dupa ultimele iesiri mi-am jurat ca nu mai calc pe acolo o vreme.
Am vazut trofeul cabanierului, nu comentez cum si cand a fost prinsa stiuca aia.
In general n-o sa ma refer la legende.
Am vazut cu ochi mei stiuca la 4-5 kile prinsa la pestisor.
Am prins si eu ceva marlite pana-n 2 kg, dar tot mai putine de la o iesire la alta.
Am fost si eu tras cu barca pana mi-ai taiat, nu stiu cat de mare era, dar asta tot demult.
Daca tin cont de rezultatele obtinute de mine si de ceilalti pescari in zilele cand am fost acolo si daca mai adaug ce s-a prins la concursuri, raman la ideea mea. Ca sa nu mai zic de macelul facut de localnici si supervizat de Sile care nu da nici o sansa refacerii lacului, in ciuda repopularilor
Nu zic ca n-or mai fi ceva stiuci mari dar....
Dupa ultimele iesiri mi-am jurat ca nu mai calc pe acolo o vreme.
Am vazut trofeul cabanierului, nu comentez cum si cand a fost prinsa stiuca aia.
In general n-o sa ma refer la legende.
Am vazut cu ochi mei stiuca la 4-5 kile prinsa la pestisor.
Am prins si eu ceva marlite pana-n 2 kg, dar tot mai putine de la o iesire la alta.
Am fost si eu tras cu barca pana mi-ai taiat, nu stiu cat de mare era, dar asta tot demult.
Daca tin cont de rezultatele obtinute de mine si de ceilalti pescari in zilele cand am fost acolo si daca mai adaug ce s-a prins la concursuri, raman la ideea mea. Ca sa nu mai zic de macelul facut de localnici si supervizat de Sile care nu da nici o sansa refacerii lacului, in ciuda repopularilor
Nu zic ca n-or mai fi ceva stiuci mari dar....
@dr pike intradevar e o perioada buna martie-aprilie dar am bagat lunile februarie - martie -aprilie ca exceptie la regula ca stiucile mari le gasesti mai jos sub un metru, fiindca in perioada aia sunt la depus si vin langa mal la apa mica....
@rosu r....la avrig toate povestile cu stiuci mari sunt legate de pescuitul la pestisor, in rest la spinning e mirare mare daca din 10 lanseuri mai catre fund nu ai agatat de 5 ori
@rosu r....la avrig toate povestile cu stiuci mari sunt legate de pescuitul la pestisor, in rest la spinning e mirare mare daca din 10 lanseuri mai catre fund nu ai agatat de 5 ori

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- Paul Adrian
- veteran
De 5 ori cel putin si reusesti 10 lanseuri daca te lasa sa arunci astia cu hita. Sambata am fost la avrig si in afara de 2 persoane care dadeau la pestisor pe bratul mort si una sub baraj, restul erau hatari, am dat la intersectia oltului cu bratul mort si am plecat, de frica sa nu-mi ia masina, betele ...etc. A sarit la cicada intr-un final un biban frumos, dar s-a intors inapoi, nu el era tinta!
Apropos, am vrut sa le fac poze si sa-i filmez dar ma monitoriza tot timpul unul, mi-am facut coada colac si mi-am vazut de batul meu!
Apropos, am vrut sa le fac poze si sa-i filmez dar ma monitoriza tot timpul unul, mi-am facut coada colac si mi-am vazut de batul meu!
Paul Adrian
http://fishingclub.iony.ro/
http://fishingclub.iony.ro/
-
- senior
Irod,de ce numai la spinning?N-am vazut conditia asta pusa de Exu ...Din tot ce am citit aici pana acum raman la concluzia ca tot la pestisor(mare,cum dau si eu)se prinde stiuca mare.Nu vad cum,poate sunt eu un afon in blinkerit,poti sa dai dupa o cumatra batrana ascunsa in catedralele de bradis cu lingurita,vobler sau twister,la adancime de 2-5 m.Pe mine nu ma intereseaza sa prind multe si mici vreau sa prind una sau doua dar sa se numeasca cu adevarat stiuca.O!te rog sa ma scuzi,suntem la capitolul spinning,acum am realizat.Dar tot la pestisor se prind cele mai mari ....
mai acum voi facetzi ce vretzi , dar io is pescar de spinning shi nu imi place pe parte de spinning sa se vorbeasca de pestisori.....; nea CUCU sa nu crezi ca am ceva cu tine sau cu altzi useri care vb . pe aici de pestisori, dar din cauza pescarilor cu pestisori eu am mult de suferit acolo unde pescuiesc acestia , asa ca in principiu detest stilul....Cucu Ionel scrie:Irod,de ce numai la spinning?N-am vazut conditia asta pusa de Exu ...Din tot ce am citit aici pana acum raman la concluzia ca tot la pestisor(mare,cum dau si eu)se prinde stiuca mare.Nu vad cum,poate sunt eu un afon in blinkerit,poti sa dai dupa o cumatra batrana ascunsa in catedralele de bradis cu lingurita,vobler sau twister,la adancime de 2-5 m.Pe mine nu ma intereseaza sa prind multe si mici vreau sa prind una sau doua dar sa se numeasca cu adevarat stiuca.O!te rog sa ma scuzi,suntem la capitolul spinning,acum am realizat.Dar tot la pestisor se prind cele mai mari ....