stiuca made in Suedia
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
stiuca made in Suedia
Salutare tuturor !!!!!!!
Ma intereseaza si pe mine de la cei care au fost in Suedia pe la "stiuculitele" lor care ar fi costurile reale pentru o excursie pana acolo.
Va multumesc anticipat !!!!
Ma intereseaza si pe mine de la cei care au fost in Suedia pe la "stiuculitele" lor care ar fi costurile reale pentru o excursie pana acolo.
Va multumesc anticipat !!!!
Sa-mi fie cu iertare..... dar pare aproape mai ieftin decat in DeltasorinB scrie:Un prieten de-al unui prieten a fost in Suedia acum cateva luni, datele astea le-am primit de la el:
"pescuit Suedia 6 zile, avion inclus, ghid, barca, permis, cazare, mic dejun - 700 Euro - "...

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Si cred ca nu se compara volumul de peste cu cel din Delta...Nemernic scrie:Sa-mi fie cu iertare..... dar pare aproape mai ieftin decat in DeltasorinB scrie:Un prieten de-al unui prieten a fost in Suedia acum cateva luni, datele astea le-am primit de la el:
"pescuit Suedia 6 zile, avion inclus, ghid, barca, permis, cazare, mic dejun - 700 Euro - "...

N-ar fi asta problema..... pe mine m-a secat la inima, faptul ca nu puteam da linistit din cauza motoarelor de 2-300 cai care treceau pe langa barca noastra fara nicio jena...avand motoarele la maximmmmelcu scrie:cam asta era si ideea. In delta am fost si ca la romani doar sa iti ia toti banii si cam atat. Si peste de la an la an mai putin. Cauzele le cam stim cu totii.

p.s.: de braconieri..... nu mai are sa vb
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran
8 zile in suedia cu avion , masina inchiriata(particular) , cazare , mincare pt. toate mesele , transfer aeroport dus-intors ,barca cu motor de 25 cai, benzina , permis de pescuit = 700 euro.sorinB scrie:Un prieten de-al unui prieten a fost in Suedia acum cateva luni, datele astea le-am primit de la el:
Asta acum in luna iulie ....
Un sfat imi permit sa va dau : nu mergeti la pescuit stiuci in Suedia vara pt. ca s-ar putea sa fiti dezamagiti....doar daca mergeti inspre nordul Suediei unde clima e mai rece chiar si vara.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Nu stiu in Suedia cum este dar, trebuia sa merg luna trecuta cu niste amici italieni in Canada la stiuca.Cu tot regretul nu am putut,ei au fost si la intoarcere mi-au trimis o singura poza care spune tot. In 5 zile,4 oameni au prins 1057 buc. cu o medie de 5 kg. Incerc sa ma consolez cautand caracaline prin delta noastra.
Probabil au facut si febra musculara. pana la urama de-aia mergem la pescuit, sa prindem. Cum delta noastra e ocupata de la an la an cu mai multe pensiuni si hoteluri distrugand salbaticia, cu braconierii care-si fac de cap, incercam si noi la altii care respecta natura. la banii care-i dau pentru o saptamana in delta mai bine mai bine mai pun ceva si directia Suedia.deltaic scrie:Nu stiu in Suedia cum este dar, trebuia sa merg luna trecuta cu niste amici italieni in Canada la stiuca.Cu tot regretul nu am putut,ei au fost si la intoarcere mi-au trimis o singura poza care spune tot. In 5 zile,4 oameni au prins 1057 buc. cu o medie de 5 kg. Incerc sa ma consolez cautand caracaline prin delta noastra.