stiuca made in Suedia

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mmmelcu
junior
junior

stiuca made in Suedia

Mesaj de mmmelcu » 10 Aug 2011, 22:01

Salutare tuturor !!!!!!!
Ma intereseaza si pe mine de la cei care au fost in Suedia pe la "stiuculitele" lor care ar fi costurile reale pentru o excursie pana acolo.
Va multumesc anticipat !!!!

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 10 Aug 2011, 22:07

Un prieten de-al unui prieten a fost in Suedia acum cateva luni, datele astea le-am primit de la el:
"pescuit Suedia 6 zile, avion inclus, ghid, barca, permis, cazare, mic dejun - 700 Euro - "...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 11 Aug 2011, 07:22

sorinB scrie:Un prieten de-al unui prieten a fost in Suedia acum cateva luni, datele astea le-am primit de la el:
"pescuit Suedia 6 zile, avion inclus, ghid, barca, permis, cazare, mic dejun - 700 Euro - "...
Sa-mi fie cu iertare..... dar pare aproape mai ieftin decat in Delta :shock:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 11 Aug 2011, 07:30

Nemernic scrie:
sorinB scrie:Un prieten de-al unui prieten a fost in Suedia acum cateva luni, datele astea le-am primit de la el:
Sa-mi fie cu iertare..... dar pare aproape mai ieftin decat in Delta :shock:
Si cred ca nu se compara volumul de peste cu cel din Delta...
Imagine

mmmelcu
junior
junior

Mesaj de mmmelcu » 11 Aug 2011, 08:38

cam asta era si ideea. In delta am fost si ca la romani doar sa iti ia toti banii si cam atat. Si peste de la an la an mai putin. Cauzele le cam stim cu totii.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 11 Aug 2011, 08:59

mmmelcu scrie:cam asta era si ideea. In delta am fost si ca la romani doar sa iti ia toti banii si cam atat. Si peste de la an la an mai putin. Cauzele le cam stim cu totii.
N-ar fi asta problema..... pe mine m-a secat la inima, faptul ca nu puteam da linistit din cauza motoarelor de 2-300 cai care treceau pe langa barca noastra fara nicio jena...avand motoarele la maxim :evil:
p.s.: de braconieri..... nu mai are sa vb
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Aug 2011, 09:19

8 zile in suedia cu avion , masina inchiriata(particular) , cazare , mincare pt. toate mesele , transfer aeroport dus-intors ,barca cu motor de 25 cai, benzina , permis de pescuit = 700 euro.

Asta acum in luna iulie ....

Un sfat imi permit sa va dau : nu mergeti la pescuit stiuci in Suedia vara pt. ca s-ar putea sa fiti dezamagiti....doar daca mergeti inspre nordul Suediei unde clima e mai rece chiar si vara.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

mmmelcu
junior
junior

Mesaj de mmmelcu » 11 Aug 2011, 09:48

.
A fost prin o firma specializata care se ocupa de asa ceva sau pe cont propriu?

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 11 Aug 2011, 12:06

Nu stiu in Suedia cum este dar, trebuia sa merg luna trecuta cu niste amici italieni in Canada la stiuca.Cu tot regretul nu am putut,ei au fost si la intoarcere mi-au trimis o singura poza care spune tot. In 5 zile,4 oameni au prins 1057 buc. cu o medie de 5 kg. Incerc sa ma consolez cautand caracaline prin delta noastra.

mmmelcu
junior
junior

Mesaj de mmmelcu » 11 Aug 2011, 12:15

deltaic scrie:Nu stiu in Suedia cum este dar, trebuia sa merg luna trecuta cu niste amici italieni in Canada la stiuca.Cu tot regretul nu am putut,ei au fost si la intoarcere mi-au trimis o singura poza care spune tot. In 5 zile,4 oameni au prins 1057 buc. cu o medie de 5 kg. Incerc sa ma consolez cautand caracaline prin delta noastra.
Probabil au facut si febra musculara. pana la urama de-aia mergem la pescuit, sa prindem. Cum delta noastra e ocupata de la an la an cu mai multe pensiuni si hoteluri distrugand salbaticia, cu braconierii care-si fac de cap, incercam si noi la altii care respecta natura. la banii care-i dau pentru o saptamana in delta mai bine mai bine mai pun ceva si directia Suedia.

Scrie răspuns