stiuca made in Suedia

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Aug 2011, 14:25

Cum naiba sa nu se prinda alea mari vara?! :shock: De ce?! Nu mananca?!Poate sta pe alt palier decat cele de kil, dar de mancat mananca 100%.
Ideea e sa sti cum sa le-o dai la nas, ca la orice specie de altfel. :wink:

Am observat ca atunci cand nu prindem tendinta e sa zicem ca : "pestele nu mananca...". E mai usor de acceptat ipoteza decat sa recunostem: nu am stiut sa prind. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 16 Aug 2011, 15:09

Adelin scrie:Cum naiba sa nu se prinda alea mari vara?! :shock: De ce?! Nu mananca?!Poate sta pe alt palier decat cele de kil, dar de mancat mananca 100%.
Ideea e sa sti cum sa le-o dai la nas, ca la orice specie de altfel. :wink:

Am observat ca atunci cand nu prindem tendinta e sa zicem ca : "pestele nu mananca...". E mai usor de acceptat ipoteza decat sa recunostem: nu am stiut sa prind. :lol: :lol: :lol:
Se prinde si vara, pe unele locuri daca stii pe unde sa cauti si cu ce sa dai dupa ele si nu neaparat cu jercuri sau cu table... Insa daca pe timpul verii ai 1-2 capturi frumoase pe zi, toamna si primavara poti avea si zeci de capturi ... diferenta este enorma si cand ai doar cateva zile sa cauti pestele, pana gasesti... decoleaza avionul sau pleaca feribotul :!: ... si ai dat 7-800 euro "pe degeaba"....
De mancat mananca, ba chiar foarte bine insa este foarte greu de localizat si nici de prins nu se lasa asa de usor ca toamna, cand se repede aproape la orice...
Dar cum au scris si altii daca te duci doar sa te aflii in natura atunci e chiar bine sunt peisaje minunate o clima "placuta" si legi SEVERE !!!

mmmelcu
junior
junior

Mesaj de mmmelcu » 16 Aug 2011, 15:29

... diferenta este enorma si cand ai doar cateva zile sa cauti pestele, pana gasesti... decoleaza avionul sau pleaca feribotul :!: ... si ai dat 7-800 euro "pe degeaba"....
Asta e valabil si in delta unde nici macar legi nu sunt. In delta daca te duci sa stai la conditiile din Suedia si la ce ofera oamenii aia in banii respectivi ,cred ca ajungi tot pe la suma aia. Si sa fim seriosi, ca nu stim noi unde sa o gasim sau nu, densitatea de stiuca nu se compara

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 16 Aug 2011, 17:08

Am pescuit si pe alte meleaguri,din pacate nu am ajuns in Canada. Sunt zone incredibil de bune,linistite,cu pesti multi ,totul este aproape ideal.Eu raman la parerea mea,ca o paranteza,arta este sa prinzi peste cand altii nu prind.Am facut partide,chiar in delta noastra,asa cum este ea si nu ma refer la incinte, cu capturi peste 3-4 kg frecvente.Cei care ma cunosc stiu ca nu bat campii. Sunt dornic sa ajung si in Suedia(si probabil daca-mi place voi merge periodic) dar totusi... cand stiu ca mai am probleme de rezolvat aici,la noi, parca ceva nu se leaga...

mmmelcu
junior
junior

Mesaj de mmmelcu » 17 Aug 2011, 10:13

haideti, gata ? nu mai aveti detalii? unde , cat, ce intra in pret, ce nu ? despre Suedia bine-nteles.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 17 Aug 2011, 10:31

aici te-ai uitat? http://www.stiuca.ro/

mmmelcu
junior
junior

Mesaj de mmmelcu » 17 Aug 2011, 11:46

kingofbeasts scrie:aici te-ai uitat? http://www.stiuca.ro/
Da, m-am uitat. Dar eram mai ineresat de detalii de la cei care au fost acolo.

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 17 Aug 2011, 13:24

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

9mai
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de 9mai » 17 Aug 2011, 13:46

:shock: :shock: :shock: :shock:

mmmelcu
junior
junior

Mesaj de mmmelcu » 17 Aug 2011, 17:00

Storm xxx-ule putin cam sadic

Scrie răspuns