stiuca made in Suedia

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Aug 2011, 00:59

spectator neutru scrie:Poi da, balta are sute de hectare da tu te duci ata pe peste fara ghid :twisted: . Toata treaba ii unde mergi sa pescui bai, in unele parti n-ai ce face cu ghidu in altele mergi sa te plimbi fara ghid.
Adeline , nu-l forta a se rupe tot cat ii :lol: :lol:

La ce vorbesti tu pe aici , inteleg de unde nicku de spectator neutru :lol: :lol:

De te chem pe un lac virgin de 300 de hectare nu vii pentru ca pe lacu ala nu este ghid :lol: :lol:

Daca te arunca din avion pe ceva atolon care nu-i trecut pe harta din Pacificu de sud , tu nu dai , ca nu se merita , nu-i ghid si ii apa necunoscuta , mai bine cauti ruine :lol: :lol:

Acum cateva minute m-au sunat 2 amici , ma bat la cap de o luna sa le zic locuri in Canare ! Ce pescari is astie domnule ! Mi-au gasit un loc , si stau tot anu acolo , am fost in Canare , hop si ei , le-am explicat naluci , tehnici si locuri , pleaca peste 2 zile si inca tremura "daca nu prindem , dam banii degeaba" :lol: :lol: M-am uitat la timp si au de 3 mai putin vant ca ce am prins io pe acolo , si inca tremura pescarii :lol: :lol:

Pina in decembrie , mai am inca doua iesiri la ocean , doua insule diferite , una inca nu am vizitat-o , ii alt tip de apa , alta temperatura a apei , deci ii diferit . Chiar si asa , merg fara ghid !

Sincer , nu cunoasteti bine , da bine de tot apele locale unde pescuiti toata viata :wink:
Odata pe an faceti un pas mai departe si deja va simtiti nesiguri , doriti si de data asta controlu :wink:

Chestia asta ii total antipescareasca :D

mmmelcu
junior
junior

Mesaj de mmmelcu » 24 Aug 2011, 15:37

SF scrie:
spectator neutru scrie: Odata pe an faceti un pas mai departe si deja va simtiti nesiguri , doriti si de data asta controlu :wink:

Chestia asta ii total antipescareasca :D
foarte de acord. Dar unii dintre noi vrem sa mai incercam si prin alte parti si fara ghizi ca nici nu ne dau banii afara din casa

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 31 Aug 2011, 00:17

SF scrie:
Acum cateva minute m-au sunat 2 amici , ma bat la cap de o luna sa le zic locuri in Canare ! Ce pescari is astie domnule ! Mi-au gasit un loc , si stau tot anu acolo , am fost in Canare , hop si ei , le-am explicat naluci , tehnici si locuri , pleaca peste 2 zile si inca tremura "daca nu prindem , dam banii degeaba" :lol: :lol: M-am uitat la timp si au de 3 mai putin vant ca ce am prins io pe acolo , si inca tremura pescarii :lol: :lol:
Ce chestie :lol:

Deci astia 2 au folosit ghid primele 2 zile si au prins 2 pesti de kil , a treia zi m-au sunat , in fine , au reusit cel mai mare o baracuda de 3 kile ! Patesti !

Insa vor se se intoarca peste vreo luna , si io de .....ghid :lol: Asigura cazarea si berea !

Am probleme grave de constiinta :lol: :lol: :lol: , in momentu de fata :lol:

Exact ieri am mai luat niste beri , am dus un bulgar , total novice in spinning , din ala cu lanseuri de 15 m , o luat una de 4 la walker si un mahi mahi , super fericit !

Ar trebui sa schimb profilu :D

lucian_cluj
junior
junior

sueida

Mesaj de lucian_cluj » 13 Oct 2011, 14:46

Salut,
acum ma interesez si eu de o excursie in Suedia, prin mai 2012.
poate aveti careva niste sugestii: locuri, conditii, preturi... ca citeam pe aici de excursii de 7-800 euro cu o caruta de chestii incluse. eu nu am gasit sub 1000 euro pentru cazare, barca, motor si permis

Scrie răspuns