Adeline , nu-l forta a se rupe tot cat iispectator neutru scrie:Poi da, balta are sute de hectare da tu te duci ata pe peste fara ghid. Toata treaba ii unde mergi sa pescui bai, in unele parti n-ai ce face cu ghidu in altele mergi sa te plimbi fara ghid.

La ce vorbesti tu pe aici , inteleg de unde nicku de spectator neutru

De te chem pe un lac virgin de 300 de hectare nu vii pentru ca pe lacu ala nu este ghid

Daca te arunca din avion pe ceva atolon care nu-i trecut pe harta din Pacificu de sud , tu nu dai , ca nu se merita , nu-i ghid si ii apa necunoscuta , mai bine cauti ruine

Acum cateva minute m-au sunat 2 amici , ma bat la cap de o luna sa le zic locuri in Canare ! Ce pescari is astie domnule ! Mi-au gasit un loc , si stau tot anu acolo , am fost in Canare , hop si ei , le-am explicat naluci , tehnici si locuri , pleaca peste 2 zile si inca tremura "daca nu prindem , dam banii degeaba"

Pina in decembrie , mai am inca doua iesiri la ocean , doua insule diferite , una inca nu am vizitat-o , ii alt tip de apa , alta temperatura a apei , deci ii diferit . Chiar si asa , merg fara ghid !
Sincer , nu cunoasteti bine , da bine de tot apele locale unde pescuiti toata viata

Odata pe an faceti un pas mai departe si deja va simtiti nesiguri , doriti si de data asta controlu

Chestia asta ii total antipescareasca