Stiuca=lingura sau vobler???????
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
fishi scrie:Oscilanta cred ca este mai eficienta si sorteaza si dimensional.Voblerele sunt eficiente pentru evolutii mai lente (adancime mare sau vegetatie multa).Pentru perioada rece voblerul face legea.
eu stiu, fishi...
bine, n-am prins sute de stiuci, dar am patit cu pixuri pe table uriase

teoretic prefer oscilanta, de vreo juma de an. dar acu..depinde si de apa, stiuci, vreme...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
cred ca se pot prinde la majoritatea artificialelor.
am vazut la tv la francezi stiuca prinsa si la musca artificial - asta se intampla chiar pe lac si la pestisor viu prins cu o montura cu 2 ancorite si recuperat in acelasi stil ca la vobler
eu prefer oscilantele ( 10-20g) argintii sau aurii , sau pestisorii de cauciuc de la storm
Acum cativa ani pe canalul lipovanului (care face o legatura intre canalul dunavat si lacul razelm) nu am prins decat la twistere albe de 10-12 cm.
cum schimbam pe altceva nu mai atacau
am vazut la tv la francezi stiuca prinsa si la musca artificial - asta se intampla chiar pe lac si la pestisor viu prins cu o montura cu 2 ancorite si recuperat in acelasi stil ca la vobler
eu prefer oscilantele ( 10-20g) argintii sau aurii , sau pestisorii de cauciuc de la storm
Acum cativa ani pe canalul lipovanului (care face o legatura intre canalul dunavat si lacul razelm) nu am prins decat la twistere albe de 10-12 cm.
cum schimbam pe altceva nu mai atacau

- alexandru varga
- utilizator constant
oscilante sau voblere
parerea este ca se preteaza ori ce fel de naluca.prblema este a pescarului,cum stie sa p faca atractiva. oscilanta se poate juca mai bine,dar si voblerele se pot juca.in ultimul timp am prins stiuca mai bine zis mirlite la spinerbait,si cea mai mare stiuca am prinso la un grub cu doua cozi, stiuca avind 72cm adica 3,100kg.
In toamna asta mi-am propus sa incerc la stiuca cu poppere si glidere.Am avut succes in vara asta la clean cu naluci de suprafata si mi se pare foarte spectaculos.Sper sa rezist tentatiei si sa nu pun oscilanta sau vobler.
Salutare si fire incordate!
P.S.:In septembrie nu am iesit decat odata la stiuka insa fara prea mare succes.Poate in saptamanile ce urmeaza o sa am rezultate mai bune la topwater-uri.

Salutare si fire incordate!
P.S.:In septembrie nu am iesit decat odata la stiuka insa fara prea mare succes.Poate in saptamanile ce urmeaza o sa am rezultate mai bune la topwater-uri.
C&R, please!
in anotimpul rece cauti stiuca la suprafatza?adica in saptamanile ce urmeaza...DjBeju scrie: P.S.:In septembrie nu am iesit decat odata la stiuka insa fara prea mare succes.Poate in saptamanile ce urmeaza o sa am rezultate mai bune la topwater-uri.

Michael va recomanda Regulamentul forumului