stiuca la voblere in lacuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
stiuca la voblere in lacuri
Ce voblere ati folosit cu succes pentru pescuitul stiucii in lacuri?
Eu am prins la Cozma , salmo minnow si rapala tail dancer dar randament mult mai bun am avut la linguri.
Eu am prins la Cozma , salmo minnow si rapala tail dancer dar randament mult mai bun am avut la linguri.
Cel mai bine am prins la Rapala Shad Rap RS. La Tail Dancer nu am prins pana acum nimik, nici din alte specii. Oricum, fiind fan voblere la inceput bag Rapala Shad Rap RS si daca nu merge, schimb cu Cozma de 7cm sau Salmo Minnow sau, ma rog, ce mi se pare in monentul repectiv mai atragator, si daca nici asa nu merge caut salvarea in linguri.
Inca nu am prins stiuca pe vreun lac,dar cred ca se prinde la fel ca si pe rau...daca e dispusa sa se hraneasca si conditiile sunt bune,nu prea e pretentioasa,am prins si la voblere,diferite modele de Rapala,dar si la oscilante gen piscot,nichel sau alama.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- costica_fishing
- veteran
- costica_fishing
- veteran
gata, notat culorile!
Marimile - care s-or gasi (de preferat 7
?). E mai simplu decat credeam.
De fapt, Adelin, daca nu e prea mult:
exista la "echipamente si ......" un topic cu "naluca preferata"
Daca se poate
, zii macar trei dintre vedetele trusei tale de voblere.
Alea fara de care nu pleci tu la peste.
Io asa m-am ghidat pana acu! In plus am incercat si ce mi-a placut mie!
Multe au fost stifturi, cu altele am ajuns la concluzia ca mai multa lume prinde.
Marimile - care s-or gasi (de preferat 7

De fapt, Adelin, daca nu e prea mult:
exista la "echipamente si ......" un topic cu "naluca preferata"
Daca se poate

Alea fara de care nu pleci tu la peste.
Io asa m-am ghidat pana acu! In plus am incercat si ce mi-a placut mie!
Multe au fost stifturi, cu altele am ajuns la concluzia ca mai multa lume prinde.
near the beer
-
- junior
La ultima partida de pescuit am folosit vobler x-zone un chinezism de toata jena , culoare gri , gen oblete sa zic era , si numai la el am reusit sa prind , doua stiuci si cam 12 bibani frumusei
am inecrcat si berti liguri si rotative , chiar si twister de diferite forme si culori ........nimic
singurul a fost acest vobler care a sfarsit lansat in bat de un coleg de breasla dupa care s-a spart
)
era de plastic
de aici am invatat sa am cel putin doua de acelasi fel
la celelalte diferea culoarea ...rezultate zero=
am inecrcat si berti liguri si rotative , chiar si twister de diferite forme si culori ........nimic
singurul a fost acest vobler care a sfarsit lansat in bat de un coleg de breasla dupa care s-a spart

era de plastic

de aici am invatat sa am cel putin doua de acelasi fel
la celelalte diferea culoarea ...rezultate zero=