pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Cazatorul
- junior

Oscilantele Berti jucate din varful batului sunt minunate.
-
sanyi
- utilizator constant

salut
Paul a zis
"Cele mai de succes naluci cred ca ar fi pike-urile de la Salmo."
dupa parerea mea acest model este bun in locurile unde exista mai multa stiuca caci altfel nu isi pre ataca semenii doar daca nu exista destula mancare
salut
-
paul
- Moderator

-
sanyi scrie:dupa parerea mea acest model este bun in locurile unde exista mai multa stiuca caci altfel nu isi pre ataca semenii doar daca nu exista destula mancare
salut
Probabil... e prima data cand am folosit asa ceva si a avut chiar succes.
La fel si la spinnerbait, e prima data cand am prins la el.
-
sanyi
- utilizator constant

salut
Paul di cate am auzit in data de 8-9 oct 2005 se tine cupa Salmo pe un lac langa Gherla (la 15 km) la Sacalaia
este un lac unde predomina stiuca, in ultimii 3 ani s-a populat cu 75000 de larve de stiuca asa ca acolo dupa parerea mea ar da roade varianta cu care ai prins si tu
salut
-
Gandac
- junior

-Salut ..Eu nu zic ca nu sunt foarte bune voblerele salmo ,dar cu toate ca ,costa ceva mai mult un rapala poti avea capturi interesante,cu toate ca pe piata au aparut fel si fel de imitatii e greu sa mai gasesti un rapala original.
- Fir intins..!
-
paul
- Moderator

-
Gandac scrie:...Eu nu zic ca nu sunt foarte bune voblerele salmo ,dar cu toate ca ,costa ceva mai mult un rapala poti avea capturi interesante,cu toate ca pe piata au aparut fel si fel de imitatii e greu sa mai gasesti un rapala original.
Salut!
Sincer sa fiu, nu am pescuit pana acum cu voblere rapala, dar am prins bine stiuca la Salmo minnow de 5 si de 9 cm.
-
Septimiu
- senior

Gandac scrie:-Salut ..Eu nu zic ca nu sunt foarte bune voblerele salmo ,dar cu toate ca ,costa ceva mai mult un rapala poti avea capturi interesante,cu toate ca pe piata au aparut fel si fel de imitatii e greu sa mai gasesti un rapala original.
Capturi interesante poti avea la orice...
Lasand gluma la o parte... nu o sa putem spune niciodata ca voblerul x este mai bun decat voblerul y... depinde de conditiile de pescuit, de peste, de pescar, de echipament...
Voblerele Salmo imi plac din ce in ce mai mult...Dar eu zic ca Rapala nu isi justifica pretul (de la noi)...parerea mea.
-
blackmind
- utilizator constant

Dar eu zic ca Rapala nu isi justifica pretul (de la noi)...parerea mea.
exact asa zic si eu adica sa dai pe un rapala 400k cand la americani e 5$ te cam oftici(si parca ei au salariile mai mari)
o parere(pe care bineinteles am si pus-o in aplicatie) strange-ti bani si cumparativa la pret de rapala - yo-zuri sau unitiva fortele de pescari si cu 2mil va luati aproximativ 10-15naluci(cu tot cu adaos)
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe