Stiuca - la VOBLER

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 10 Oct 2009, 12:03

dr.pike scrie:Shoco si-a atins scopul...multi au innebunit cu zalt-urile alea...
macar nu au innebunit degeaba...nebun am fost ca am luat o gramada de voblere mincinoase.
acuma fiecare da cu ce vrea si are chef, dar atata timp cat nu da cu baboi si elibereaza stiuca, este prietenul meu :bere:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 10 Oct 2009, 12:42

adi777 scrie: si dupa 40 de ani,nu ai un clasament propriu al nalucilor ? este imposibil sa prinzi cu toate la fel de bine
Nu am facut clasament caci fiecare tip de naluca functioneaza mai bine sau mai rau in functie de loc, sezon, conditii meteo. Asa ca nu prea poti spune "asta e naluca suprema" caci sunt multe locuri unde nici Nills nici Zalt nu pot trece.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 11 Oct 2009, 09:05

Am inteles perfect punctul de vedere dr.Pike. Eu sunt multumit de zalturi si au schimbat rezultatele in cateva partide in care restul nalucilor dadeau rezultate slabutze. Si eu pescuiesc cu Slidere demult si sunt foarte bune, erau excelente daca aveau o varianta suspending. Am pescuit si cu tinichele mult si le consider si alea bune dar de cand am luat zalturile la control si am pescuit intensiv cu ele am imbunatatit rezultatele. E drept ca si poligonul de incercari Sacalaia s-a mai imbunatatit dar... Mai vedem noi, avem timp sa le tot cernem si sa le alegem si vedem ce mai apare pe piata. Slider 10 sinking e ceas. :)
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 11 Oct 2009, 14:07

Tristian. Daca tot aspiri la Salmo Slider suspending, de ce nu iti confectionezi unul cu mana ta? Cumperi un Slider floating si il "rezolvi" cu niste placuta de plumb si cu rasini epoxidice, sau chiar cu super-glue. Eu tocmai intentionez sa imi modific un Fatso Floating, care din pacate sta jumatate afara din apa si nu evolueaza normal, cum ar trebui.

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 11 Oct 2009, 22:27

Pana la urma...stiucile(cele care au adus trofeul) au intrat pe ...pe...veveritze.
Felicitari SHOCO.
Acum se poate spune ca si-a atins scopul.
Veveritzele lui au auvut efect. :wink: :wink: :wink:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=9506
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 12 Oct 2009, 07:44

Toata cinstea pentru voblerele zalt , da sa sti ca concursul a fost castigat in mare parte la pescuitul cu Jig........ :D :shock:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 12 Oct 2009, 08:38

@ TopGear - nu prea sunt eu adeptul tuningurilor home-made pentru ca nu am experienta deloc in asta si nu prea am materiale, nu stiu cat de la mijloc sau in fata sau in spate sa dau gauri, sa pun, sa dreg... ma rog. Deocamdata am implinit un an in legatul de muste artificiale dar acolo e mai simplu ca am luat materiale speciale si am retetele la indemana, o gramada de filmulete, poze, traiasca youtube si comenzile play, rew, pause, fw... :wink:

Oricum sunt slidere cu mici defecte care sunt undeva intre, sau alea mici cu struna mai grea devin suspending sau alea care nu-s tare sinking tinute un pic din varf pe stoparea dintre jerkuri nu se duc tare in jos... ma rog. La varianta de 12 cm erau bune pentru ca aia e cam cea mai nervoasa. Cu cele de 7 faci cam ce vrei, sunt foarte ascultatoare si prinzatoare. :) E o naluca super-preferata. Si daca tot vorbim si de zalt, cele mai bune rezultate le-am avut la Zalt 14 suspending color 37. Cele mai mari la Zam Z -Tail color 37.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 12 Oct 2009, 08:52

Tristian te intereseaza un slider de 7 suspending ? am luat un floting si m-am trezit ca e suspending sau very slow sinking :D sau daca vrei dai comanda si iti fac unu de 10 slow sinking dar nu am cu ce sa il zugravesc.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 13 Oct 2009, 15:09

Nu sunt un pescar cu foarte multa experienta, cu diverse ocazii am cumparat tot felul de woblere( insa de firma) si cel care imi place cel mai mult cum evolueaza, cu care am insistat si cu care am prins stiuca este Rapala Jointed Floater 9cm/7gr. FT . Probabil ca am insistat cu el si pentru ca imi place mult mie si am capatat incredere in el. Ceea ce vreau eu sa spun este ca cel mai bun wobler este ala cu care te intelegi mai bine si in care ai incredere.

bogdan_br
junior
junior

Mesaj de bogdan_br » 13 Oct 2009, 16:39

Scuze pentru intrebare (putin off topic). La magazinul Totalfishing cand mai aduceti voblere Dorado Drunk RR sinking ? A inceput sezonul la stiuca si stocul este zero. Va intreb, deoarece culorile cu care am avut rezultate pe baltile din jurul Brailei au fost albastru-gri. Multumesc.

Scrie răspuns