Stiuca - la VOBLER
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Shoco si-a atins scopul...multi au innebunit cu zalt-urile alea...nu zic ca nu sunt bune...dar sunt departe de a fi "momeala suprema" pentru stiuca, asa cum incearca unii sa o prezinte pe aici:D:D:D...am prins stiuci faine la zalt in delta...dar am prins si mai bine cu alte voblere....slider de salmo, yo-zuri, rapala, si alte minuni lip-mai mult sau mai putin less...deci raman la parerea ca shoco impreuna cu gasca lui pot infiinta linistiti o firma de publicitate, ca se pricep:)
Nu am fost niciodata la Sacalaiageorcaef scrie:exista premiu pt. cea mai mare stiuca la cupa salmo? eu zic ca la vobler o sa intre cea mai mare, voi?

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Dr.Pike, de ce spui ca sunt departe de a fi naluca suprema? Oricum eu cred, cum scriam cu vreo 3 pagini in urma ca exista informatie suprema, inspiratie suprema si hai sa-i spunem "mana suprema", adica asta vine cam cat de dibaci esti. Daca le ai pe astea eu spun ca Zaltul se apropie de imbatabil. Probabil ca sunt si oameni care pescuiesc cu ele ca si cu o caramida dar asta nu face naluca sa fie mai putin prinzatoare. Suedezii mai stiu ei cate ceva despre stiuca, in primul rand pentru ca au stiuca nu ca noi si in al doilea rand nalucile alea nu-s de azi de ieri, macar atat credit sa le dam. Si povesti cu tinicheaua magica m-am cam saturat sa aud, sincer. E o naluca buna dar departe de a fi completa sau suprema.
nils master invincible mai bun, am vreo 20 de zalturi atat wobblere cat si jerkuri si vreo 30 de nils master invincible, prin comparatie io la concluzia asta am ajuns dupa 2 ani de testari pe diferite ape si imprejurari.georcaef scrie:oare exista vobler pt. stiuca mai bun decat zalt ??? eu nu cred.
TEAM ATOM
Deci e stabilit! Atentie concurenti : o bere la Tavi ,una la jonah ( ca v-a vandut pontul si a flocait shadulTavi scrie:zamfi stii tu ceva...
eu am fost la Sacalaia, deci stiuca va intra la un shad galben

Serios vorbind, la shaduri mari poti sa ai surprize placute

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Eu nu am ajuns la nici o concluzie dupa 40 de ani de pescuit pe diferite ape si imprejurari. Cu toate ca am si Nils si Zalt si foarte multe altele.adi777 scrie:nils master invincible mai bun, am vreo 20 de zalturi atat wobblere cat si jerkuri si vreo 30 de nils master invincible, prin comparatie io la concluzia asta am ajuns dupa 2 ani de testari pe diferite ape si imprejurari.georcaef scrie:oare exista vobler pt. stiuca mai bun decat zalt ??? eu nu cred.

Tristian, nu am zis ca sunt proaste voblerele alea...cat despre cum sa pescuiesc cu ele...cred ca ma descurc...nu sunt nici adeptul tinichelei magice...pescuiam stiuca la vobler acum 7-8 ani in Delta, cand stiucarii intalniti se uitau la mine ca la un idiot si nu intelegeau de ce prefer voblerul tinichelelor....cred ca am fost printre primii utilizatori de slidere de la salmo in delta...
Cat despre Zalt, am scris ca nu mi s-au parut mai "letale" pentru stiuca decat altele...atata tot...nu am zis nici ca-s proaste nici ca-s bune...imi plac dar nu o sa ma convinga nimeni niciodata ca in pescuit exista o singura marca perfecta iar restul sunt aiurea...sunt de acord ca conteaza si mana pescarului, dar cred ca Zalturile sunt gandite pentru stiucile suedezilor nu pentru marlitele noastre
O sa pescuiesc si in toamna asta cu zalt in delta, dar am sa pescuiesc si cu celelalte din dotare...pentru e eventuala punere in balanta:)
Fir intins si zalturi gaurite de dintii cumetrei:)
Cat despre Zalt, am scris ca nu mi s-au parut mai "letale" pentru stiuca decat altele...atata tot...nu am zis nici ca-s proaste nici ca-s bune...imi plac dar nu o sa ma convinga nimeni niciodata ca in pescuit exista o singura marca perfecta iar restul sunt aiurea...sunt de acord ca conteaza si mana pescarului, dar cred ca Zalturile sunt gandite pentru stiucile suedezilor nu pentru marlitele noastre

O sa pescuiesc si in toamna asta cu zalt in delta, dar am sa pescuiesc si cu celelalte din dotare...pentru e eventuala punere in balanta:)
Fir intins si zalturi gaurite de dintii cumetrei:)
si dupa 40 de ani,nu ai un clasament propriu al nalucilor ? este imposibil sa prinzi cu toate la fel de binetudor scrie:Eu nu am ajuns la nici o concluzie dupa 40 de ani de pescuit pe diferite ape si imprejurari. Cu toate ca am si Nils si Zalt si foarte multe altele.adi777 scrie:nils master invincible mai bun, am vreo 20 de zalturi atat wobblere cat si jerkuri si vreo 30 de nils master invincible, prin comparatie io la concluzia asta am ajuns dupa 2 ani de testari pe diferite ape si imprejurari.georcaef scrie:oare exista vobler pt. stiuca mai bun decat zalt ??? eu nu cred.
TEAM ATOM