stiuca la apa mica
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- tiberiu
- utilizator nou

stiuca la apa mica
salutare. fir intins.
- wilddanube
- veteran

Tiberiu a scris
[
Stiucaritul pe apa mica e mai spectaculos, dar nicidecum mai productiv. Pe ape adanci, adaptandu-ti stilul de recuperare la configuratia fundului apei, vei vedea de ce noi astia mai batrani spunem ca pe alea mari le luam "pe cadere".
Cu pestisorii vii e alta poveste
[
Fals.quote].Am opservat ca stiuca se prinde bine la apa mica,decit in apa adinca
Stiucaritul pe apa mica e mai spectaculos, dar nicidecum mai productiv. Pe ape adanci, adaptandu-ti stilul de recuperare la configuratia fundului apei, vei vedea de ce noi astia mai batrani spunem ca pe alea mari le luam "pe cadere".
Cu pestisorii vii e alta poveste
- wilddanube
- veteran

Pentru stiucaritul din Romania, sau din Delta ca sa fiu mai exact, apa mica inseamna 10- max50,60 cm.
Cand spui apa mica de pana la 2 m este cu totul altceva. Marea majoritate a ghiolurilor din delta au pana la 1,5 m iar de la covorul de bradis si pana la suprafata mai raman (cand bradisul nu e pana sus) 10 30 cm.
Chiar si canalele din Delta care se preteaza la un stiucarit nu prea au mai mult de 2 m
Cand spui apa mica de pana la 2 m este cu totul altceva. Marea majoritate a ghiolurilor din delta au pana la 1,5 m iar de la covorul de bradis si pana la suprafata mai raman (cand bradisul nu e pana sus) 10 30 cm.
Chiar si canalele din Delta care se preteaza la un stiucarit nu prea au mai mult de 2 m
Intradevar e spectaculos spinningul la stuk pe apa putin adanca...am incercat anul trecut...pe un lac unde deasupra vegetatie nu era mai mult de 30 cm de apa...
Se vedeau valuri venind dupa vobler din vreo 3-4 directii..
Cand musca...se lasa cu..sarituri..etc etc
Se vedeau valuri venind dupa vobler din vreo 3-4 directii..
Cand musca...se lasa cu..sarituri..etc etc
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
Eu,in apa putin adanca am luat numai marle,stiucile de la 2-3 kg in sus,stau mai adanc,solitare.Mentionez ca pescuiesc 100% pe rau,poate in balti altfel merge treaba... 
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Michael pe Timis de exemplu , de aia ai pins numai stiuci de 2-3 k pentru ca ai dat numai la apa adanca , probabil si cu curent turbionar .Michael scrie:Eu,in apa putin adanca am luat numai marle,stiucile de la 2-3 kg in sus,stau mai adanc,solitare.Mentionez ca pescuiesc 100% pe rau,poate in balti altfel merge treaba...
totusi ca prieten iti sugerez sa mai incerci si sa mai insisti in apa putin adanca si mai de a lungul malului
ok Calone,insist,insist... 
desi nu am in galerie decat marle,sa stii ca nu am prins doar marle la viatza mea...daca asta incercai sa-mi spui...
desi nu am in galerie decat marle,sa stii ca nu am prins doar marle la viatza mea...daca asta incercai sa-mi spui...
Michael va recomanda Regulamentul forumului