pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Nick
- veteran

Acu' vre-o trei saptamani,eram cu Paul si cu dream_fishing pe Prut,la un moment dat am vazut o stiuca la 2 m de mal la o adancime de o,5 m.Am dat cu tot ce se putea,toate stilurile,am "mangaiat-o"pe spinare cu lingurile,nici nu s-a speriat dar nici nu ne-a dat importanta.Singurul lucru care i-a captat cat de cat atentia a fost un jerkbait plimbat prin fata ei.Daca am putea vedea toate stiucile in apa pe langa care am dat cu artificialele noastre,si am vedea aceeasi lipsa de interes,spitalu' de boli nervoase ar fi arhiplin.Asa ca mai bine ca sunt acoperite de apa si noi gasim scuze de genu:vremea,momeala nepotrivita,etc

-
noname
- veteran

-
.Asa ca mai bine ca sunt acoperite de apa si noi gasim scuze de genu:vremea,momeala nepotrivita,etc

-
fishi
- veteran

Nick scrie:Acu' vre-o trei saptamani,eram cu Paul si cu dream_fishing pe Prut,la un moment dat am vazut o stiuca la 2 m de mal la o adancime de o,5 m.Am dat cu tot ce se putea,toate stilurile,am "mangaiat-o"pe spinare cu lingurile,nici nu s-a speriat dar nici nu ne-a dat importanta.Singurul lucru care i-a captat cat de cat atentia a fost un jerkbait plimbat prin fata ei.Daca am putea vedea toate stiucile in apa pe langa care am dat cu artificialele noastre,si am vedea aceeasi lipsa de interes,spitalu' de boli nervoase ar fi arhiplin.Asa ca mai bine ca sunt acoperite de apa si noi gasim scuze de genu:vremea,momeala nepotrivita,etc

Ai luat-o pana la urma?
-
Nick
- veteran

-
Beastmaster
- veteran

Bat mai moale, textil ceva mai subtire decat pe timp de vara si naluci cu o evolutie mai lenesa (am avut situatii in care am pescuit la oscilanta timp de 4-5 ore cu schimbari de tehnici si viteze de recuperare, fara nici un atac, iar pe recuperari foarte lente, la limitele de evolutie ale nalucii, cu ridicari si coborari lente, atacurile au aparut !!! Si nu au fost putine ...
-
dorinb
- senior

fishi mai exact unde pescuiesti?
si eu sunt din bv ...pescuiesc in aceeasi zona!
-
pop
- utilizator nou

ar trebui sa va uitati la descrierea lui ala cu hartile fox pe dunare parca, sa vedeti cate ceva despre stiuca, are niste filme acolo care m-au pus putin pe ganduri cu privire la pescuit de stiuca in ape reci, dar fiecare crede ca este doctor in domeniu