SPINNINGUL SI SANATATEA

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 28 Ian 2007, 14:18

asa pescuiam eu pisici de pe balcon :D

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 28 Ian 2007, 16:13

eu sint de alta parere , daca nu mai au peste in balta ? in orice caz , pe mine m-au convins , a-mi cumpar un catel !!! :lol: :lol: :lol:

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 28 Ian 2007, 19:10

pilula scrie:@empthy_clusther
"dupa mine asta-i farmecul sa faci cati mai multi km"

daca asta e farmecul d c nu iti iei lanseta si pleci la plimbare pe jos in jurul orasului??
mai vezi un magazin ceva interesant orikum daca mersul p jos e farmecul pescuitului atunci ar trebui sa ne numim atleti nu pescari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GLUMEAM :wink:
:D, daaa ceva interesant, femei cata frunza si iarba in Arad, si toate una si una, niste bunaciuni de mori in aer :lol: , mah mi-ai dat o idee sa dau cu X-RAPU dupa femei, cred ca va tzine treaba ....., da o sa folosesc si fluorocarbon sa nu se prinda fufele.... :lol: :lol:
be smart be silent be deadly.....

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 29 Ian 2007, 13:41

:lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
Pilly

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 29 Ian 2007, 13:52

Cati scrie:eu sint de alta parere , daca nu mai au peste in balta ? in orice caz , pe mine m-au convins , a-mi cumpar un catel !!! :lol: :lol: :lol:

da,da..un catel e bun. ai putea sa te orientezi catre rasele de talie mica (pechinezi, bichoni etc), am auzit ca stiucile capitale nu refuza asemenea oferte. :)
pui lesa din-aia "retractila", dai drumul la catel dupa minge, vine cumatra furioasa si musca din bichon si mulinezi cuminte :lol:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 29 Ian 2007, 15:09

Cu cea mai mare finete leba , incet si delicat , nu vreau sa-mi "rupa "cumatra ! :lol: :lol: :lol:

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 29 Ian 2007, 15:58

La mine CLAR are legatura spinningul cu sanatatea!!!

Spre exemplu in weekend-ul asta nu am putut sa ies nicaieri pt. ca am avut de sarbatorit un eveniment in familie. Vreau sa va spun ca ma simt atat de nelinistit, nervos, nu am stare, nu-mi gasesc locul si numar zilele pana in weekend-ul urmator. Cu alte cuvinte..... sunt terminat psihic.

In consecinta prefer febra muculara a mainii drepte, durerile de spate, durerile de picioare (de la cizmele de cauciuc) si oboseala fizica in locul oboselii psihice.

Lostrita
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lostrita » 29 Ian 2007, 16:24

Mai nene ia si tu covoarele in spinare si da in ele pana nu mai poti .Daca nu ai reusit nimic incearca si cu ale vecinului.Cu ocazia asta poate te pui bine si cu consoarta .... :lol: Peace.

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 29 Ian 2007, 16:39

M-am gandit si la treaba asta cu batutul covoarelor, dar ca sa-mi treaca trebuie sa le bat cu lanseta si mi-e ca se rupe. La cati bani am dat pe ea mai bine cumpar un covor nou.

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 29 Ian 2007, 21:11

Panda , baga-ti soacra intre covor si... dai batae !!! crede-ma , no sa-ti para rau daca esti "incepator " ! nu folosi un bat de pescuit in nici un caz... i-a coada de la minciog s-au ...visla de la barca !!!

Scrie răspuns