SPINNINGUL SI SANATATEA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
pilula scrie:@empthy_clusther
"dupa mine asta-i farmecul sa faci cati mai multi km"
daca asta e farmecul d c nu iti iei lanseta si pleci la plimbare pe jos in jurul orasului??
mai vezi un magazin ceva interesant orikum daca mersul p jos e farmecul pescuitului atunci ar trebui sa ne numim atleti nu pescari![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GLUMEAM

be smart be silent be deadly.....
Cati scrie:eu sint de alta parere , daca nu mai au peste in balta ? in orice caz , pe mine m-au convins , a-mi cumpar un catel !!!![]()
![]()
da,da..un catel e bun. ai putea sa te orientezi catre rasele de talie mica (pechinezi, bichoni etc), am auzit ca stiucile capitale nu refuza asemenea oferte.

pui lesa din-aia "retractila", dai drumul la catel dupa minge, vine cumatra furioasa si musca din bichon si mulinezi cuminte

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- utilizator constant
La mine CLAR are legatura spinningul cu sanatatea!!!
Spre exemplu in weekend-ul asta nu am putut sa ies nicaieri pt. ca am avut de sarbatorit un eveniment in familie. Vreau sa va spun ca ma simt atat de nelinistit, nervos, nu am stare, nu-mi gasesc locul si numar zilele pana in weekend-ul urmator. Cu alte cuvinte..... sunt terminat psihic.
In consecinta prefer febra muculara a mainii drepte, durerile de spate, durerile de picioare (de la cizmele de cauciuc) si oboseala fizica in locul oboselii psihice.
Spre exemplu in weekend-ul asta nu am putut sa ies nicaieri pt. ca am avut de sarbatorit un eveniment in familie. Vreau sa va spun ca ma simt atat de nelinistit, nervos, nu am stare, nu-mi gasesc locul si numar zilele pana in weekend-ul urmator. Cu alte cuvinte..... sunt terminat psihic.
In consecinta prefer febra muculara a mainii drepte, durerile de spate, durerile de picioare (de la cizmele de cauciuc) si oboseala fizica in locul oboselii psihice.
-
- utilizator constant