SPINNINGUL SI SANATATEA

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Feb 2007, 21:18

empthy_cluster scrie: :D, daaa ceva interesant, femei cata frunza si iarba in Arad, si toate una si una, niste bunaciuni de mori in aer :lol: , ....., da o sa folosesc si fluorocarbon sa nu se prinda fufele.... :lol: :lol:
...da mai, te si vad cu firul facut Albright Knot pe madular, iar undeva dupa coltz o tanara juna care merge pe fir curioasa si timida! :roll:

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 02 Feb 2007, 23:30

Adelin scrie:
empthy_cluster scrie: :D, daaa ceva interesant, femei cata frunza si iarba in Arad, si toate una si una, niste bunaciuni de mori in aer :lol: , ....., da o sa folosesc si fluorocarbon sa nu se prinda fufele.... :lol: :lol:
...da mai, te si vad cu firul facut Albright Knot pe madular, iar undeva dupa coltz o tanara juna care merge pe fir curioasa si timida! :roll:
:lol: :lol: m-ai lasat fara replica :D
be smart be silent be deadly.....

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 02 Feb 2007, 23:40

daca pui ideea in aplicare , foloseste un flurocarbon cit mai finut, poate are juna vreo idee de a incerca rezistenta firului la soc ! :? nu ai mai avea nevoie de Ciomo !!! :D
si...ar mai fi un dezavantaj : daca e "jun" , unul sanatos cat usa de la casa ? :( :? :shock:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Feb 2007, 23:11

apropo de titlul topicului
la iesirea de ieri am reusit marea performanta sa imi bulesc un picor,fapt pt care acuma stau cu el in ghips 2 saptamani :cry:
oare m-a blestemat cineva?banuiesc eu,dar............... :twisted:,"nu mor cai cand vor cainii" :lol:

e primul accident la pescuit si sper eu si ultimul
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 13 Feb 2007, 00:40

cum ai reusit frate?? :shock:

eu am avut picioarele de muuulte ori in ghips dar nici odata de la pescuit :D si chiar daca l-am avut in ghips tot am mers la pescuit :twisted:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Feb 2007, 01:05

ehhhh,pai pt asta iti trebe muuuulta stiinta :datz:
a trebuit sa trec o portiune de dig si eram incaltat cu soldarele si.......urmarea o stii,un picior a aluat-o la vale,alalt a ramas in urma,s-a rasucit si gata,asta a fost tot.
nu e asa ca nu e greu :headbash:
chestia e ca stiam ca s-ar putea sa alunec,dar trebuia sa ajung acolo
nasol e ca am ajuns acolo degeaba(intamplarea s-a produs la prima ora,pana sa apuc sa pescuiesc) ca nu am vazut nici macar un atac.si am rabdat cu stoicism pana la mijlocul zilei doar,doar o sa am macar un tac :cry:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Feb 2007, 08:51

E naspa cu cizme de cauciuc pe teren accidentat.
Is mai siguri bocancii ca-ti tin glezna mai bine.
Dar trebe asortati cu wadersi ca sa nu iei apa si costa. Eu o sa-mi iau mai ales pt. pastrav pe rau unde risti sa cazi pe bolovani

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 13 Feb 2007, 16:03

eu ma simt ca venit de la munca :oops: :cry: sau ma rog cum o fi acolo :( :oops: :cry:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

ioanignat
junior
junior

Mesaj de ioanignat » 14 Feb 2007, 00:44

Jean Scurtu scrie:
landscaper scrie:sa vezi dupa ce stai vreo 9 ore in barca la spin...cum nu mai esti in stare de nimic...numa daca ai in cos vreo 10 kg de clean parca-parca iti mai vine chefu de viatza... :lol:
S-a schimbat oare legea,poti retine 10 kg. de clean,sau e visul frumos al unui pescar de spinning???

Poate e vorba de C&R???

Jean Scurtu
Păi nea Jane, poate-o fi prins omu' un clean de vre-o 10 kg şapoi n-avea să-i arunce capu' înapoi doar ca să ajunga la cantitatea legala admisă ... :roll: nu?

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 27 Feb 2007, 22:06

adiwolf scrie:apropo de titlul topicului
la iesirea de ieri am reusit marea performanta sa imi bulesc un picor,fapt pt care acuma stau cu el in ghips 2 saptamani :cry:
oare m-a blestemat cineva?banuiesc eu,dar............... :twisted:,"nu mor cai cand vor cainii" :lol:

e primul accident la pescuit si sper eu si ultimul

Te-a lovit vreun salau sau avat cu coada?? :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns