...da mai, te si vad cu firul facut Albright Knot pe madular, iar undeva dupa coltz o tanara juna care merge pe fir curioasa si timida!empthy_cluster scrie:, daaa ceva interesant, femei cata frunza si iarba in Arad, si toate una si una, niste bunaciuni de mori in aer
, ....., da o sa folosesc si fluorocarbon sa nu se prinda fufele....
![]()
SPINNINGUL SI SANATATEA
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
empthy_cluster
- veteran

Adelin scrie:...da mai, te si vad cu firul facut Albright Knot pe madular, iar undeva dupa coltz o tanara juna care merge pe fir curioasa si timida!empthy_cluster scrie:, daaa ceva interesant, femei cata frunza si iarba in Arad, si toate una si una, niste bunaciuni de mori in aer
, ....., da o sa folosesc si fluorocarbon sa nu se prinda fufele....
![]()
be smart be silent be deadly.....
apropo de titlul topicului
la iesirea de ieri am reusit marea performanta sa imi bulesc un picor,fapt pt care acuma stau cu el in ghips 2 saptamani
oare m-a blestemat cineva?banuiesc eu,dar...............
,"nu mor cai cand vor cainii" 
e primul accident la pescuit si sper eu si ultimul
la iesirea de ieri am reusit marea performanta sa imi bulesc un picor,fapt pt care acuma stau cu el in ghips 2 saptamani
oare m-a blestemat cineva?banuiesc eu,dar...............
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
Ionut the carp
- veteran

ehhhh,pai pt asta iti trebe muuuulta stiinta
a trebuit sa trec o portiune de dig si eram incaltat cu soldarele si.......urmarea o stii,un picior a aluat-o la vale,alalt a ramas in urma,s-a rasucit si gata,asta a fost tot.
nu e asa ca nu e greu
chestia e ca stiam ca s-ar putea sa alunec,dar trebuia sa ajung acolo
nasol e ca am ajuns acolo degeaba(intamplarea s-a produs la prima ora,pana sa apuc sa pescuiesc) ca nu am vazut nici macar un atac.si am rabdat cu stoicism pana la mijlocul zilei doar,doar o sa am macar un tac
a trebuit sa trec o portiune de dig si eram incaltat cu soldarele si.......urmarea o stii,un picior a aluat-o la vale,alalt a ramas in urma,s-a rasucit si gata,asta a fost tot.
nu e asa ca nu e greu
chestia e ca stiam ca s-ar putea sa alunec,dar trebuia sa ajung acolo
nasol e ca am ajuns acolo degeaba(intamplarea s-a produs la prima ora,pana sa apuc sa pescuiesc) ca nu am vazut nici macar un atac.si am rabdat cu stoicism pana la mijlocul zilei doar,doar o sa am macar un tac
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Păi nea Jane, poate-o fi prins omu' un clean de vre-o 10 kg şapoi n-avea să-i arunce capu' înapoi doar ca să ajunga la cantitatea legala admisă ...Jean Scurtu scrie:S-a schimbat oare legea,poti retine 10 kg. de clean,sau e visul frumos al unui pescar de spinning???landscaper scrie:sa vezi dupa ce stai vreo 9 ore in barca la spin...cum nu mai esti in stare de nimic...numa daca ai in cos vreo 10 kg de clean parca-parca iti mai vine chefu de viatza...
Poate e vorba de C&R???
Jean Scurtu
adiwolf scrie:apropo de titlul topicului
la iesirea de ieri am reusit marea performanta sa imi bulesc un picor,fapt pt care acuma stau cu el in ghips 2 saptamani![]()
oare m-a blestemat cineva?banuiesc eu,dar...............,"nu mor cai cand vor cainii"
Te-a lovit vreun salau sau avat cu coada??