SPINNINGUL SI SANATATEA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Lanseta Shimano Antares AX 2.40 (si anume modelul SANTAX240ML) are lungimea totala a manerului de 48 de centimetri. Partea anterioara a acestuia, respectiv doar tronsonul din pluta, este de 8 centimetri.
Spre comparatie, in cazul lansetelor Shimano de 2.70 m (de exemplu la STECDFAX270MH) manerul are 52 de centimetri, din care prima parte este de 9 centimetri.
Spre comparatie, in cazul lansetelor Shimano de 2.70 m (de exemplu la STECDFAX270MH) manerul are 52 de centimetri, din care prima parte este de 9 centimetri.
- edi_curiosul
- veteran
Da , eu am taiat ...daca treci la lucru , ai grije sa nu dezekilibrezi batul , nu taia prea mult din el si ...daca tot esti hotarit sa o faci , dupa ce-l tai , prinzi mulineta pe el si ...vezi ce ai facut ..!
Repet , mai bine tai bucati mai mici pina ajungi ( daca este posibil ) la lungimea dorita de tine...
Repet , mai bine tai bucati mai mici pina ajungi ( daca este posibil ) la lungimea dorita de tine...
- edi_curiosul
- veteran
nu totdeuna functioneaza:remus s scrie:edi_curiosul scrie:are cineva habar ce lungime are cotorul de la Antares AX shimano 240, dar la 270 ???
Se putea posta la Echipamente si accesorii ................. poate primeai mai multe raspunsuri .
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... c&start=40
asta am facut

- edi_curiosul
- veteran