SPINNING
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@ Shimano "Referitor la cum mi-am rupt batzul Catana...pai din prostia mea, normal, in timp ce lansam, si eram in jungla, peste tot crengi si fel de fel de tufe si ramurele, si am lovit in timpul lansarii o mica crenguta, firava si inocenta, si batzul mi s-a rupt de parca era un stix. Stiu, e greseala mea, insa lansarea nu a fost una puternica, si asta m-a mirat, iar ramurica-n cauza iarasi nu prezenta pericol, deci m-am mirat putin de cat de usor se poate rupe Catana."
Eu am o Catana ML de vreo 4 ani si nu am avut probleme cu ea, cu toate ca la agataturi am tras de ea ca un nesimtit. Am lovit un liliac exact in momentul lansarii si tot nu a avut nimic. Poate creanga ta a fost de fapt copac:D
Eu am o Catana ML de vreo 4 ani si nu am avut probleme cu ea, cu toate ca la agataturi am tras de ea ca un nesimtit. Am lovit un liliac exact in momentul lansarii si tot nu a avut nimic. Poate creanga ta a fost de fapt copac:D
Te cred, dar vezi ca tu vorbesti de un ML (preferatul meu), iar ru vorbesc de problemele avute cu UL (2-10gr, parca). Sunt convins ca ML e ok. Pai eu am avut un batz si mai ieftin, Hyperloop de 2.40m, M. Apai cu ala imi bateam si nevasta, fara sa pateasca nimic (batzul
). Oricum, mi s-a parut foarte rezistent la socuri.

http://img40.imageshack.us/i/porcg.jpg/shimano scrie: Pai eu am avut un batz si mai ieftin, Hyperloop de 2.40m, M. Apai cu ala imi bateam si nevasta, fara sa pateasca nimic (batzul). Oricum, mi s-a parut foarte rezistent la socuri.
Referitor la Shimano Catana,cred ca evolutzia ta de la" alun" la cu totul altceva s-a facut prea repede.