SPINNING

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 16 Oct 2009, 15:02

Ideea era oricum ca lansetele sa nu pateasca ceva, vorba aia, pescarii trec lansetele raman... de aia grija mare... La mine se anunta 10-12 grade, innorat si fara vant, luna e la locul ei, maine merg la salau. Va pup si fir intins!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 16 Oct 2009, 16:00

Tristian scrie:Ideea era oricum ca lansetele sa nu pateasca ceva, vorba aia, pescarii trec lansetele raman... de aia grija mare... La mine se anunta 10-12 grade, innorat si fara vant, luna e la locul ei, maine merg la salau. Va pup si fir intins!
aici se anunta groaznic , dar cred ca merg si eu, bagaje putine, 30-70 de jiguri si 50-70 de plastice, grip si go! :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 16 Oct 2009, 16:05

Gripul e bagaj in plus la salau. Eu nu iau niciodata. Daca sunt cu barca e altceva ca nu-l doare capul dar in rest cu mana. La stiuca e mai complicat ca scutura din cap ca nebuna si daca ai si vreo ancora pe-afara... e nasol... am avut cateva accidente deocamdata minore :D dar merge si aia cu mana. Fir intins!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 16 Oct 2009, 16:06

dau din barca si m-am taiat de multe ori in salai, ca sa nu mai zic pe frig, cand nu m-as uda pe maini , nici mort (imi ingheata mainile pana la maduva humerusului) - gripul e scula valabila.
dar la o adica daca prind 2 odata, pun si mana ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

amon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de amon » 16 Oct 2009, 19:15

Eu am inteles ideea dar vreau ceva "mic" care sa treaca neobservat printre bagasa at cand merg cu sotia la "relaxare" pe undeva.Intelegeti? :DCa bete mari de 2.10;2.40 am si eu(Shimano;Mitchel;Okuma) dar alea sunt din 2 tronsoane dar nu au limita"legala" iar trusa de voblere si restu le mai ascund si pe sub scaune si abia pe drum imi aduc aminte ca am uitat sa le scot de la ultima partida de pescuit. :roll:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 16 Oct 2009, 19:19

amon scrie:Eu am inteles ideea dar vreau ceva "mic" care sa treaca neobservat printre bagasa at cand merg cu sotia la "relaxare" pe undeva.Intelegeti? :DCa bete mari de 2.10;2.40 am si eu(Shimano;Mitchel;Okuma) dar alea sunt din 2 tronsoane dar nu au limita"legala" iar trusa de voblere si restu le mai ascund si pe sub scaune si abia pe drum imi aduc aminte ca am uitat sa le scot de la ultima partida de pescuit. :roll:
pai ia-ti o telescopica si gata discutia. tu de fapt stii ce vrei ;)
am dat si eu la teklescopica acu niste ani si am prins pesti maricei fara sa tusesc..dar vremurile se schimba si incet, incet si noi cu ele.

amon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de amon » 16 Oct 2009, 19:21

A si mai ceva.Pt rauri de munte cu pastrav si clean ce fel de bete imi recomandati:de la 2-3g in sus sau de la 5g,cam ce lungime sa aiba iar ca fir de care sa fie(prefer mono) grosimea?Va intreb toate astea pt ca la spinning sunt relativ incepator-am doar 2 ani de practica dar ca pescar de la 6ani practic acest hobby.
Multumesc.

amon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de amon » 16 Oct 2009, 19:24

Dar as vrea sa ma ajutati sa imi recomandati si mie ceva de calitate sa nu patesc ca si cu prima sa mi se rupa asa repede.(BFF Tele Spin era prima).

Ovi_1919
junior
junior

Mesaj de Ovi_1919 » 16 Oct 2009, 21:32

Nu glumesti, nu?

razvi
utilizator constant
utilizator constant

.

Mesaj de razvi » 16 Dec 2009, 17:56

@ amon

Prietene, poti lua o lanseta din 2 bucati. Sunt cele mai eficiente la SPINNING si nu numai... Pentru mai multa protectie, poti achizitiona un TUB DE TRANSPORT, care este cam 25-30 RON :) Poti opta pt. o lanseta de 2,10 - 2,40m si un tub de 130CM si treaba-i rezolvata.
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.

Scrie răspuns