SPINNING

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 15 Oct 2009, 21:21

Ieftine si bune,le potzi ascunde in tufe pana data viitoare :lol: :lol,nu le mai cari cu masina sa te incomodeze :lol: :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 15 Oct 2009, 21:27

stai linistit storm xxx, nu cred ca poti fi offtopic aici, doar vorbim despre spinning... :))
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 15 Oct 2009, 21:31

Ovi_1919 scrie:bete dintro bucata? :?: unde ? nu am vazut in viata mea asa ceva!
scz ca ma bag in seama
sunt foarte misto betele dintr-o bucata, eu unul sunt inebunit dupa ele; mai merg cu cate un prieten care are asa ceva (vreo 3 chiar) si asa de frumos iti intra in costite, in rinichiuti.. o incantare... nici nu se compara cu betele din 2 bucati care stau aruncate prin masina, fara nicin deranj... e mult mai senzitiv dintr-o bucata...simti tubul ala pana in inima :)))
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 15 Oct 2009, 21:38

:lol: :lol: Tu esti mai" nebun"ca mine.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 15 Oct 2009, 21:41

si eu am inceput cu bat de alun dintr-o bucata, cu 2 cuie in loc de mulineta, inele din sarma, dar asta acum 30 de ani.
ceva ani mai tarziu pescuiam la crap cu firul infasurat pe sticla. cu aia chiar nu ai probleme cu transportul, poate cu politia rutiera :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 15 Oct 2009, 22:14

deja e caterinca de caterinca... Ha ha ha! Ma mut la topicuri cu jdm-uri

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 15 Oct 2009, 22:44

sper ca initiatorul topicului s-a cam lamurit cum sta treba cu telescoapele. ma retrag si eu :D

amon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de amon » 16 Oct 2009, 09:02

OK.Am inteles cum sta treaba si va multumesc la toti pt ajutor.Mai ramane sa ma decid.Merci mult inca o dat pt sfaturi si fir intins la toti.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 16 Oct 2009, 14:06

ideea e ca lanseta sa fie buna pentru stilul de pescuit, naluca, apa si peste, adica adecvata. Apoi usoara, sensitiva, puternica. Nu uita ca poate pescuiesti cu ea toata ziua. Transportul trebuie sa iasa din calcul pentru ca o modalitate sigura de transport sigur gasesti (tule, huse, tuburi, bazooci) si pana la urma mergi la pescuit nu la plimbat bete. Stai linistit ca nu-ti intra nimic nici in burta nici in coaste.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 16 Oct 2009, 14:39

Tristian scrie:Stai linistit ca nu-ti intra nimic nici in burta nici in coaste.
insist: am mers cu un prieten care avea un bat japo, intr-o husa de nush ce chevlar amestecat cu germeni din iaurt danone si muchii super-slefuite din otel, tubul ala era amenintare serioasa, si dupa ce am umplut masina de barci ne-am dat seama ca nu mai intra tubul in diagonala printre scaune, asa ca l-am pus in diagonala peste bagaje cu o muchie langa occipitalul meu stang. sa fi fost langa al drept nu aveam nimic impotriva :D
tot drumul am stat cu spaima sa nu mor decapitat de tubul ala, cred ca tubul ala, daca ar fi cazut cu naveta columbia rezista la orice... sigur tubul ar fi fost intreg, un tub zdravan, dar l-am rugat pe prieten, sa-l lase naibii acasa daca nu vrea sa aprinda lumanari pe viitor :D

in rest , asa e: nu intra nimic in coaste .

fir intins!

ce vreme horible e in bucale... si tot uichendul asa... :((
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Scrie răspuns