SPINNING
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
sunt foarte misto betele dintr-o bucata, eu unul sunt inebunit dupa ele; mai merg cu cate un prieten care are asa ceva (vreo 3 chiar) si asa de frumos iti intra in costite, in rinichiuti.. o incantare... nici nu se compara cu betele din 2 bucati care stau aruncate prin masina, fara nicin deranj... e mult mai senzitiv dintr-o bucata...simti tubul ala pana in inimaOvi_1919 scrie:bete dintro bucata?unde ? nu am vazut in viata mea asa ceva!
scz ca ma bag in seama
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
ideea e ca lanseta sa fie buna pentru stilul de pescuit, naluca, apa si peste, adica adecvata. Apoi usoara, sensitiva, puternica. Nu uita ca poate pescuiesti cu ea toata ziua. Transportul trebuie sa iasa din calcul pentru ca o modalitate sigura de transport sigur gasesti (tule, huse, tuburi, bazooci) si pana la urma mergi la pescuit nu la plimbat bete. Stai linistit ca nu-ti intra nimic nici in burta nici in coaste.
insist: am mers cu un prieten care avea un bat japo, intr-o husa de nush ce chevlar amestecat cu germeni din iaurt danone si muchii super-slefuite din otel, tubul ala era amenintare serioasa, si dupa ce am umplut masina de barci ne-am dat seama ca nu mai intra tubul in diagonala printre scaune, asa ca l-am pus in diagonala peste bagaje cu o muchie langa occipitalul meu stang. sa fi fost langa al drept nu aveam nimic impotrivaTristian scrie:Stai linistit ca nu-ti intra nimic nici in burta nici in coaste.
tot drumul am stat cu spaima sa nu mor decapitat de tubul ala, cred ca tubul ala, daca ar fi cazut cu naveta columbia rezista la orice... sigur tubul ar fi fost intreg, un tub zdravan, dar l-am rugat pe prieten, sa-l lase naibii acasa daca nu vrea sa aprinda lumanari pe viitor
in rest , asa e: nu intra nimic in coaste .
fir intins!
ce vreme horible e in bucale... si tot uichendul asa...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...