spinning din barca.

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

edy.tm
veteran
veteran

spinning din barca.

Mesaj de edy.tm » 04 Iun 2010, 18:31

Buna.

Mi-am achizitionat nu demult o barca. Nu-i io stiu ce barca. am cumparat-o din Kaufland 100 lei. insa are 4 camere care trebuie sa le umfli. suporta 190 kg. si i de 2 pesoane. adult + copil bagaje. . sau 2 adulti.

Insa sa ma risc sa ies cu ea pe apa.?? Are cineva o barca din aceasta asa mai ieftina?? a iesit cu ea pe apa?. ( sa stiu daca este buna de ceva. sau doar de distractie )
. materialul este din vinil. este destul de gros.

numa' bine.

kzoli
veteran
veteran

...

Mesaj de kzoli » 04 Iun 2010, 18:41

Eu recomand "sa nu te joci "cu asa ceva ,poate avea consecinte grave .... in fine e decizia ta ,viata ta ... , dar mai ales la spinning trebuie ceva "mai "de calitate.
Barcile acestea sunt ptr balacit in piscine si locuri amenajate ... Nu vreau sa te intristez ,doar sa te feresc de o experienta neplacuta :wink:
Daca tot te hotarasti sa dai la apa macar asigura cu o funie geanta si maruntisurile sa nu mai cauti pe fundul apei in caz de "bucurie".
Bafta si ai grija la ancore si carlige ,ca nu se inpaca cu pvc ul :lol: .

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 04 Iun 2010, 18:44

multumesc de raspuns.

insa cand ai zis ceva mai de calitate la Spinning.. calitate cam cat ar venii. in lei?? barca asta mi-am luiat-o asa sa vad si eu cum ii pt prima data pe vre-un lac. mai tarziu probabil o sa imi iau altceva mai calitate. ;)/

ms mult de raspuns.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 04 Iun 2010, 18:45

si nu uita vesta de salvare :)

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 04 Iun 2010, 18:47

georcaef scrie:si nu uita vesta de salvare :)
cu vesta.... daca chiar ma duc pe lac ma duc cand i cald. daca fac baita, fac. asta e, i bine ca stiu sa inot.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 04 Iun 2010, 18:59

edy.tm scrie:
georcaef scrie:si nu uita vesta de salvare :)
cu vesta.... daca chiar ma duc pe lac ma duc cand i cald. daca fac baita, fac. asta e, i bine ca stiu sa inot.
Poti sa fii si campion la inot dar pot aparea situatii neprevazute :( ,si nu degeaba au inventat vesta .... pe unele locuri e obligatoriu nici nu te lasa pe apa fara vesta ....
De preti(barca) nu pot sa zic dar una chiar si sh ar fi mult mai buna si mai sigura .Pe vremurile acestea de criza sigur gasesti ceva pe placul /buzunarul tau ... au mai fost discutii pe tema aceasta pe forum ...
Stiu ca tentatia e mare ,dar mai bine dai de pe mal in siguranta decat dintr-un "cosciug plutitor".
Sper ca nu te superi

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 04 Iun 2010, 19:35

...trebuie sa recunosc ca m-a batutu si pe mine gandul sa cumpar o barca din aceasta mai ieftina
...este si acum o promotie intr-un supermarket la Seahawk 2 (si 4)...stiu ca nu are nimic comun cu Seahawk II(2 roman)
...pe o balta sau lac de acumulare , daca sunt conditii prielnice (nu ploua , fara vant prea mare , etc.) sa fie totusi atat de riscant ?
...o barca din aceasta ar trebui sa aiva o garantie , instructiuni de folosire si eventuale contraindicatii
...alte pareri ?...eventual careva care a incercat asemenea barca
...exclus raspunsuri de genul "fiecare invata pe pielea sa" :oops:

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 04 Iun 2010, 19:39

Si eu am o barca din aceasta tip colac cumparata de la Real cu 120 ron si intradevar e foarte instabila.DARRR...se poate remedia cu o placa de lemn pusa deasupra ei ca sa poti sta in fund.In schimb mare atentie unde o umflati si pe unde intrati cu ea....Totusi materialul e destul de sensibil si poate ceda!
Imagine

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 04 Iun 2010, 19:58

Ariann scrie:Si eu am o barca din aceasta tip colac cumparata de la Real cu 120 ron si intradevar e foarte instabila.DARRR...se poate remedia cu o placa de lemn pusa deasupra ei ca sa poti sta in fund.In schimb mare atentie unde o umflati si pe unde intrati cu ea....Totusi materialul e destul de sensibil si poate ceda!
Placa de lmen o pui de pe o margine a barci pe alta. ? pe latime? sau o pui pe post de Podina ? . prima varianta i mai plauzibila. ;)

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 04 Iun 2010, 20:00

edy.tm scrie:
Ariann scrie:Si eu am o barca din aceasta tip colac cumparata de la Real cu 120 ron si intradevar e foarte instabila.DARRR...se poate remedia cu o placa de lemn pusa deasupra ei ca sa poti sta in fund.In schimb mare atentie unde o umflati si pe unde intrati cu ea....Totusi materialul e destul de sensibil si poate ceda!
Placa de lmen o pui de pe o margine a barci pe alta. ? pe latime? sau o pui pe post de Podina ? . prima varianta i mai plauzibila. ;)
latimea barcii :D :D :D :D
Imagine

Scrie răspuns