spinning din barca.

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 04 Iun 2010, 20:43

@Miahi F
LA ce pret e una de 25 de kg? :D :D :D
Imagine

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 04 Iun 2010, 20:46

. am uitat sa va spun. cel mai important factor. Scuzati. am 15 ani. approximativ 55 kg. eu zic ca n-as avea probleme cu inca un prieten in barcuta la spinning.

Acuma vine piesa de rezistenta.

Un prieten de-al meu. defapt are vreo 40 si ceva de ani. aproximativ 150 kg. si-a luat una dinasta ( barca )ca a mea. approximativ.si a zis ca se duce la pescuit pe lac la statioinar din barca. ( nu la spinning. ) si chiare e iun stare sa o faca. chiar maine a spus ca se duce pe lac cu ea. :)):)). pentru mine si inca un prieten ar merge. impreuna 110 kg. barca suporta 190 kg. la astfel de detalii nu au cum sa minta. cat suporta barca respectiva. ( kg. )

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 04 Iun 2010, 20:48

@ mihaif99 - ne poti spune te rog la ce pret am putea gasi o barca din aceasta. la 25 kg. ( 2 oameni interesati ) MA GANDESC CA I PROFI.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 04 Iun 2010, 20:48

old_radu scrie:
kzoli scrie:Barcile acestea sunt facute ptr. distractie dar majoritatea n-au nici CTC nici aviz RNR . Daca vreti ca pescuitul sa devina un chin in loc de placere ... e alegerea voastra .
Va doresc timp frumos si ape linistite ..... fara apa la "bord ". :lol:
Zoli
...intrebam si eu si daca totusi sunt atat de periculoase cum naiba isi permit sa le vanda in magazine "adevarate" ?
...nu s-a sesizat nimeni ?

"Ei "doar vand si nu sunt responsabili de utilizarea lor ,si nu pot fi trasi la raspundere .... eventual firma producatoare ,care o fi pe un vapor pe undeva :( .

mihaif99
senior
senior

Mesaj de mihaif99 » 04 Iun 2010, 20:49

Ariann scrie:@Miahi F
Suficient cat sa amin achizitionarea, peste 1000 coco...

Daca e sa visam, uite asta la vreo 2000 euroi, e Austriaca da o folosesc astia in Alaska la vanatoare in salbaticie.
Imagine
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 04 Iun 2010, 20:50

mihaif99 scrie:
Ariann scrie:@Miahi F
Suficient cat sa amin achizitionarea, peste 1000 coco...

Daca e sa visam, uite asta la vreo 2000 euroi, e Austriaca da o folosesc astia in Alaska la vanatoare in salbaticie.
Imagine
ma las pagubas....... m-am retras.

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 04 Iun 2010, 20:51

Da ai dreptate Zoli.In China sunt facute.Luate la pret de mizerie si vandute aici cu 120 de ron(in cazul meu)Dar pana asa ajunga pe piata,cine stie cate maini intermediare mai beneficiaza de ceva procente.Asta e tara in care traim.Pe mine nu ma mai mira nimic.Siguranta este 0 indiferent ca esti in barca,pe sosea,sau pe trotuar!
Imagine

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 04 Iun 2010, 20:53

Ariann scrie:Da ai dreptate Zoli.In China sunt facute.Luate la pret de mizerie si vandute aici cu 120 de ron(in cazul meu)Dar pana asa ajunga pe piata,cine stie cate maini intermediare mai beneficiaza de ceva procente.Asta e tara in care traim.Pe mine nu ma mai mira nimic.Siguranta este 0 indiferent ca esti in barca,pe sosea,sau pe trotuar!
.

tu (dumneavoastra ). ati folosit-o ( barca ) pe vre-un lac? ati spus ca v-ati gandit cum sa stati mai comod. deaia va intreb. ati folosit-o?

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 04 Iun 2010, 20:56

Poti sa ma tutuiesti linistit.Da....am folosit-o si pe lac si pe cris.Te tine si pe tine si pe prietenul tau.Garantez eu.Doar...vezi inainte sa o lansezi la apa,sa nu fie sparta si sa nu iti dai seama.Ai grija la maluri,si in rest,daca esti atent la detaliile astea nu cred ca ve-ti avea pb.
Locul unde o umflii sa fii foarte atent,sa nu aiba sub ea ghimpi,spini,crengute,cioburi de sticla etc etc etc.....da? :D :D :D
Imagine

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 04 Iun 2010, 20:59

Ariann scrie:Poti sa ma tutuiesti linistit.Da....am folosit-o si pe lac si pe cris.Te tine si pe tine si pe prietenul tau.Garantez eu.Doar...vezi inainte sa o lansezi la apa,sa nu fie sparta si sa nu iti dai seama.Ai grija la maluri,si in rest,daca esti atent la detaliile astea nu cred ca ve-ti avea pb.
Locul unde o umflii sa fii foarte atent,sa nu aiba sub ea ghimpi,spini,crengute,cioburi de sticla etc etc etc.....da? :D :D :D
Da, am inteles. multumesc ca mi-ai spus toate acestea. acuma ca nu-s singurul care am o barca dinaceasta , sunt mai increzator. :)):)):)).

multumesc de raspunsuri. ;).

fir intins.

Scrie răspuns