pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
edy.tm
- veteran

-
multumesc mult de ideea data. de tine a fost incercata. din raspunsul tau. a fost incercata cu succes. acuma urmeaza sa vad si la mine.
toate cele bune.
-
Adriann
- veteran

edy.tm scrie:multumesc mult de ideea data. de tine a fost incercata. din raspunsul tau. a fost incercata cu succes. acuma urmeaza sa vad si la mine.
toate cele bune.
@Edy
Nu am incercat niciodata aceasta practica.M-am tot gandit cum sa fac sa stau cat mai comod in barca,deoarece calitatea barcii lasa de dorit.De fiecare data cand ieseam la pescuit pe Crisul Repede stateam in fund pe podina aia gonflabila si e foarte foarte incomod.Stabilitate 0 si multe altele.Ma ancoram cu un bolovan de aprox 1 kg maxim 2 legat cu o ata rezistenta si te tine in loc.Succes si te astept cu vesti!
-
kzoli
- veteran

Barcile acestea sunt facute ptr. distractie dar majoritatea n-au nici CTC nici aviz RNR . Daca vreti ca pescuitul sa devina un chin in loc de placere ... e alegerea voastra .
Va doresc timp frumos si ape linistite ..... fara apa la "bord ".

-
Adriann
- veteran

si eu mi-as dori una ca asta...

dar inca bugetul si lipsa locului de munca nu-mi permite.Deci fiecare pescuieste dupa posibilitati.
-
kzoli
- veteran

Corect ...
Important e ca fiecare dintre noi sa fie multumit cu ce are ,fie camera de tractor sau salupa ...ca de visat omul poate visa ...
Un singur lucru" minor" trebuie evidentiat SIGURANTA. .... doar avem o singura viata .
Corectati-ma daca n-am dreptate.
-
Adriann
- veteran

-
old_radu
- veteran

kzoli scrie:Barcile acestea sunt facute ptr. distractie dar majoritatea n-au nici CTC nici aviz RNR . Daca vreti ca pescuitul sa devina un chin in loc de placere ... e alegerea voastra .

Zoli
...intrebam si eu si daca totusi sunt atat de periculoase cum naiba isi permit sa le vanda in magazine "adevarate" ?
...nu s-a sesizat nimeni ?
-
Adriann
- veteran

old_radu scrie:kzoli scrie:Barcile acestea sunt facute ptr. distractie dar majoritatea n-au nici CTC nici aviz RNR . Daca vreti ca pescuitul sa devina un chin in loc de placere ... e alegerea voastra .

Zoli
...intrebam si eu si daca totusi sunt atat de periculoase cum naiba isi permit sa le vanda in magazine "adevarate" ?
...nu s-a sesizat nimeni ?
@OLD RADU
Crezi ca mai tine cont cineva de asa ceva?Banu sa iasa.....in rest...ce ii intereseaza pe ei de siguranta carui o cumpara sau ce face cu ea..
-
old_radu
- veteran

...cred ca totusi ceva instructiuni au ...altfel risca sa ajunga sa plateasca "despagubiri"
...oricum aveam mari dubii daca sa cumpar sau nu
...ma gandeam pentru ape statatoare , dar parca imi iau gandul de la o asemena achizitie
-
mihaif99
- senior

Ariann scrie:si eu mi-as dori una ca asta...

dar inca bugetul si lipsa locului de munca nu-mi permite.Deci fiecare pescuieste dupa posibilitati.
Gresesti, nu ai nevoie de barca de 100 kg.
Mai bine asta la 25 kg:
Sau chiar asta daca iti arde de vreo expeditie in delta.

Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.