Somnul la plastice
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Exista si la 65 de grame aceeasi talie. Acolo la baraj am dat cu aia de 65.
Cu cea de 105 dau la adancimi mai mari. La barajul ala apa are intre 5 si 8m.
Cea de 65 ajungea ca am dat intre ape. Insa lingura cea mai mare, facuta de fapt din doua linguri suprapuse, are mai mult de 100gr. O sa va pun poza. Aceasta lingura cu toate ca e mai grea, dar fiind si mai lata, nu coboara mai mult si mai repede decat cea de 65gr.
Cu cea de 105 dau la adancimi mai mari. La barajul ala apa are intre 5 si 8m.
Cea de 65 ajungea ca am dat intre ape. Insa lingura cea mai mare, facuta de fapt din doua linguri suprapuse, are mai mult de 100gr. O sa va pun poza. Aceasta lingura cu toate ca e mai grea, dar fiind si mai lata, nu coboara mai mult si mai repede decat cea de 65gr.
-
- veteran

eu cred Dane ca acolo intre ape merge si o lingura de la BerTi de stiuca...un Doli, un ES sau un linx sau daca e vb. de ceva ,mai mare un Piscot Gigant...maxim 21 de gr cred ca e suficient...pt. a o pescui intre ape...atunci cand se ridica animalul...
-
- veteran
-
- veteran
e aia zic si eu...poate la noi pe Olt are obiceiuri de se da si la linguri BerTi mai mari asa cum am mai spus cred ca un Piscot Gigant ar fi ideal...
a se vedea somnii prinsi de dragos74, BerTi si Gyorg pe Caldarusani la linguri in timp ce cautau Stiuca si erau linguri de stiuca nu f. mari...Doli...Irlandeza...
a se vedea somnii prinsi de dragos74, BerTi si Gyorg pe Caldarusani la linguri in timp ce cautau Stiuca si erau linguri de stiuca nu f. mari...Doli...Irlandeza...
-
- veteran
Pai de mai nene , ai avut bat pt asa ceva.Acu....dai cu Premirul. Sa te vad cu arunci 40-50 gr(jig) cind or curge 3 turbine, si papa salii in draci.Imagineazta-ti ca in curentul de la Draganesti(care oricum pt tine era prea tare in 2 turbine) aveai un salaut de 2-3 kg in bat.andrei-ovidiu scrie:![]()
si cu ce mama naibii o lansezi pe aia de 100 de gr? iti trebuie un parulet sa dai cu asa ceva...
eu cred Dane ca acolo intre ape merge si o lingura de la BerTi de stiuca...un Doli, un ES sau un linx sau daca e vb. de ceva ,mai mare un Piscot Gigant...maxim 21 de gr cred ca e suficient...pt. a o pescui intre ape...atunci cand se ridica animalul...