Somnul la plastice
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Somnul la plastice
Intamplari, drill-uri, capturi, locuri( cu somni) plastice speciale care v-au adus somni dand in mod expres dupa el sau pescuind dupa alta specie cu silicoane si v-a intrat somn...
Bagati!
Bagati!
-
- veteran
Eu am prins, si voi mai prinde.
Acum doua saptamani in Spania numai la plastice am prins dar si numai la plastice am pescuit.
Si pe Sena merg foarte bine.
De fapt sunt naluci excelente pentru somn. Si nici nu vad ceva mai practic pentru cautarea mustaciosului in gropane printre copaci cazuti si bolovani.

Acum doua saptamani in Spania numai la plastice am prins dar si numai la plastice am pescuit.

De fapt sunt naluci excelente pentru somn. Si nici nu vad ceva mai practic pentru cautarea mustaciosului in gropane printre copaci cazuti si bolovani.
-
- veteran
Am prins somni la jigging in Dunare la Galati in port de pe faleza intre niste vapoare ancorate la mal, adancimea 10-12 metri. Am jucat vertical jig-ul cu un shad alb de 10 cm si l-a luat din prima.
La adancimi mari jig-urile si shad-urile sunt excelente pentru somn, dar jucate vertical in fata lor.
La adancimi mari jig-urile si shad-urile sunt excelente pentru somn, dar jucate vertical in fata lor.
Pai la adancimi mari oricum nu poti juca jig-ul oblic sau orizontal decat daca cobori pana acolo.Aquaro Angler scrie:

Acum fara misto. Nu cred ca trebuie sa fii asa de categoric : "se prinde numai la adancimi mari si jucate vertical in fata lor. "
Am prins si in apa de mai putin de 1 metru. Deci cam greu sa scrii o regula.
Tudor
-
- veteran
de curand am fost intr-o zona pe Olt unde am vazut mai multe ridicari la suprafata ale unor monstri de somni...arcul de cerc descris de coada animalului era cam de marimea de 1 m patrat! deci animal nu gluma...am dat cu vobler mare in zona 9 si 12 cm, cu shad mare de 10 cm...sufletu...n-a pus botu'... un sfat ar fi bun...marime, culoare, vibratie sau nu prea tine cont mustaciosu de asa ceva...
tudor vad ca ai experiente cu somni...ce zici? la ce trebuie sa insist?
Multumesc pt. raspunsuri pana acuma!
tudor vad ca ai experiente cu somni...ce zici? la ce trebuie sa insist?
Multumesc pt. raspunsuri pana acuma!