Daca locul e linistit, cu curent mic sau de loc, incearca la fel oscilanta intre doua ape si daca nu ai atacuri orice plastic vrei dar adus in "dinti de fierastrau". Deci tot cotact cu substratul foarte des. Si daca nu dai de somn poate dai de salau.
Somnul la plastice
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Daca in locul acela este ceva curent, contra curent, incearca mai intai cu o oscilanta jucata cat mai incet posibil, dar fara sa o lasi sa se agate. Dupa aia incearca ce vrei, shad, grub sau worm, lasate sa le taraie curentul pe substrat, dar totusi tine firul sub tensiune ca sa simti ce se petrece.
Daca locul e linistit, cu curent mic sau de loc, incearca la fel oscilanta intre doua ape si daca nu ai atacuri orice plastic vrei dar adus in "dinti de fierastrau". Deci tot cotact cu substratul foarte des. Si daca nu dai de somn poate dai de salau.
-
andrei-ovidiu
- veteran

Va spun eu secretul, da' mergeti pe burta... danr a furat polonicul si-l foloseste contondent asupra somnorosilordanr scrie:andrei, pentru fazele astea cu somni la suprafata pe olt am pregatit o lingura speciala
poate pune tudor o poza doua cu lingurile pe care ia el somn intre ape
cam asa ceva ti-ar trebui.....
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
-
andrei-ovidiu
- veteran

andrei, daca nu-ti vindeai wild river-ul heavy poate aveai cu ce sa le lansezi, asa doar cu priponul.....
au in jur de 100 grame
si wild river-ul ala ar fi trebuit sa-l folosesti cu grija.....
avem unul acum pe magazin, cred ca o sa-l pastrez eu, o sa ma uit maine sa vad cum se incarca cu un linguroi dala.......
au in jur de 100 grame
si wild river-ul ala ar fi trebuit sa-l folosesti cu grija.....
avem unul acum pe magazin, cred ca o sa-l pastrez eu, o sa ma uit maine sa vad cum se incarca cu un linguroi dala.......