Somnul la artificiale

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Re: Somnul la artificiale

Mesaj de adiwolf » 28 Sep 2012, 20:02

anem scrie:in seara asta se pare ca lucrurile si-au revenit si ceva a iesit ... sa speram ca va fi la si data viitoare ...
hai laso draqu de treaba ca anul asta ai spart tiparele si ai doborat recordurile,
mai ho si tu, mai potolestete ca maine poimane te trezesti la Discovery :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 28 Sep 2012, 22:16

adiwolf scrie:
anem scrie:in seara asta se pare ca lucrurile si-au revenit si ceva a iesit ... sa speram ca va fi la si data viitoare ...
hai laso draqu de treaba ca anul asta ai spart tiparele si ai doborat recordurile,
mai ho si tu, mai potolestete ca maine poimane te trezesti la Discovery :lol:
nu ma plang adiwolf, singura chestie de care ma plang e lipsa constantei, adica au fost perioade destul de lungi in care nu reuseam sa prind si parca de multe ori cu cat imi doream mai mult cu atat mai greu era. poate in timp va veni si asta.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Sep 2012, 08:07

@anem

Constanta ? Chiar iti doresti asa ceva? Deoarece ar putea fi periculoasa...Farmecul pescuitului ,dupa mine, consta tocmai in ...inconstanta! :lol: Stii cum e ...cu cat astepti mai mult cu atat e placerea mai mare :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 29 Sep 2012, 10:44

Zamfi scrie:@anem

Constanta ? Chiar iti doresti asa ceva? Deoarece ar putea fi periculoasa...Farmecul pescuitului ,dupa mine, consta tocmai in ...inconstanta! :lol: Stii cum e ...cu cat astepti mai mult cu atat e placerea mai mare :respekt:
ai dreptate Zamfi dar ceea ce incercam eu sa spun prin constanta e de fapt dorinta de a nu face pauza de 2 luni in asteptarea unui somn. ca si exemplu as putea sa dau avatul. mai bine zis, pescuind la avat in mod constant prind cativa pitici in fiecare partida si din cand in cand unul care merita sa intre in albumul cu capturi. la somn insa nu e asa, prind destul de rar si multi dintre ei sunt "punctabili" ... as prefera sa am constanta in a prinde dintr-aia mai mici si din cand in cand cate unul care sa ma lase cu febra musculara :D

oricum, sunt de parere ca drilul cu un somn trecut de un anumit gabarit nu se compara cu nici un alt peste de apa dulce ... si asta mai ales in curent puternic ...

ps: si cand ma gandesc ca multi ziceau ca nu am ce face cu lanseta aia la somn :)

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Sep 2012, 17:23

Corect. In ce sens nu ai ce face cu lanseta ? E prea finuta sau din contra, ca nu mai stiu despre care e vorba...

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 29 Sep 2012, 20:00

Zamfi scrie:cu cat astepti mai mult cu atat e placerea mai mare
e pe draqu.
chiar daca vorbim de pesti sau de femei, tot nu e bine sa astepti
vorba lui emil, mai bine mai des decat deloc :D
aline, tu poti sa insisti mah ca deh, o sa ai un ditamai orgasmul cand ................te loveste :twisted:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Sep 2012, 22:19

Hai bre ca eu vorbeam serios ... :lol: Acume drept , la ce capturi am in ultima vreme, o sa am un superorgasm de o sa-l auzi de la Valcea!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 01 Oct 2012, 09:37

Zamfi scrie:Corect. In ce sens nu ai ce face cu lanseta ? E prea finuta sau din contra, ca nu mai stiu despre care e vorba...
exact ... multa lume spunea ca lanseta sub nici o forma nu duce prea mult ...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 01 Oct 2012, 16:51

Am inteles.Parerea mea o stii:prefer finetea ...E drept ca nici nu am balauri care sa-mi puna probleme si singurul balaur anul acesta mi-a dezdoit ancorele de pe vobler.Ceea ce cred ca se intampla si cu o lanseta mai puternica...Sau poate nu ,dar prefer in continuare o scula mai ...ponderata! :lol:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 01 Oct 2012, 22:10

anem scrie:ceea ce incercam eu sa spun prin constanta e de fapt dorinta de a nu face pauza de 2 luni in asteptarea unui somn. ca si exemplu as putea sa dau avatul. mai bine zis, pescuind la avat in mod constant prind cativa pitici in fiecare partida si din cand in cand unul care merita sa intre in albumul cu capturi. la somn insa nu e asa, prind destul de rar si multi dintre ei sunt "punctabili" ... as prefera sa am constanta in a prinde dintr-aia mai mici si din cand in cand cate unul care sa ma lase cu febra musculara :D
bucura-te pana poti :wink: somnul oricum are perioadele lui cand umbla si atunci e mai bine sa prinzi dintraia mari decat dintraia mici. daca te inveti sa-l cauti mai mult in perioadele in care papa si sa cauti alte specii intretimp o sa fi uimit de cat de eficient poti fi in pescuitul somnului . Nu zic ca nu poti prinde somn in orice zi (chiar si doar accidental) insa sansele sa-l pacalesti cresc odata cu apetitul lor. :wink:
Dupa aia mici da cu naluci mici dar nu in aceleasi locuri in care dai dupa balauri si nu in momentele cand se hranesc aia (cel putin nu vara ). Sigur ca e doar o parere asta , experienta la fata locului poate fi alta.
anem scrie:oricum, sunt de parere ca drilul cu un somn trecut de un anumit gabarit nu se compara cu nici un alt peste de apa dulce ... si asta mai ales in curent puternic ...
vad ca nu doar eu sunt de aceeasi parere si chiar are ceva special drilul cu un somn :D nu ca un drill cu reprezentantii unor specii mai sprintene n-ar fi "fun" dar parca nu-ti dau aceleasi emotii ca "submarinul sovietic" care nu vrea afara si pace :lol: Cred ca e printre putinele specii de apa dulce care are tot atatea sanse sa te traga in apa pe cat ai si tu sa-l tragi pe mal sau in barca dupa caz :headbash: :lol:

Scrie răspuns