Somnul la artificiale

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 07 Feb 2012, 20:28

basescu e de vina va zic eu :lol:
Urasc atarnatorii!

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 07 Feb 2012, 20:29

Comparatiile astea chiar nu isi mai au rostul , NICIODATA dar absolut NICIODATA noi pe apele noastre nu vom avea parte de asa ceva . Pana la urma asa cum spune Ilie este o diferenta de cultura si atat .

Daca prin absurd am face schimb de teritorii cu Franta de ex. noi sa mergem la ei si ei la noi , cum credeti ca vor arata apele lor dupa 20-30 de ani , sau in general toata tara , ajung cativa tarlani si se posteaza pe YouTube cum dau la japca pe acolo ... ce sa mai vorbim . Ce drac de iarna :evil:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 07 Feb 2012, 20:47

sunt curios in raurile alea, daca au aia curaj sa faca baie :lol:
Scenariu: sa zicem ca unu din raurile alea ar fi la noi; vara 35 grade, cocalarul burtos isi scoate pitipoanca la plaja sa-si bronzeze "bucepsii", intra maimutza in apa (bineinteles unde dai tu la peste, ca deh acolo e locul cel bun) sa se umezeasca ca sa prinda nuanta ca si cocalarul de langa ea (asta cefos, chel in cap, burta, lant gros, ochelari fumurii la ochi, bronzat intens); scuturand piciorusele prin apa, pac iese somnu si o trage de vreasc in adancuri, dar scarbit de gustul silicoanelor si de botox, o scuipa inapoi , deh tot carasul e mai bun...pam pam.
Urasc atarnatorii!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 07 Feb 2012, 22:05

catalin66 scrie:Comparatiile astea chiar nu isi mai au rostul , NICIODATA dar absolut NICIODATA
omul sfinteste locul , si frica pazeste bostanaria Cataline. De cand lumea :D ...
noroc ca noi romanii suntem neinfricati. :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Zoran Wiener
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zoran Wiener » 10 Feb 2012, 19:27

stefanflorin scrie:... dar scarbit de gustul silicoanelor si de botox, o scuipa inapoi , deh tot carasul e mai bun...pam pam.
Haha! Nu prea cred, aia din clip chiar ca la "silicoane" au prins somnii!

Oricum, filmarile din clipul respectiv sunt rezultatul unei munci ENORME, de ani de zile, care in Romania cam nimeni n-o depune. Si putini sunt si cei care o fac in Franta, Italia, Spania sau Germania. Sa nu credeti voi ca daca merge orice blinkeras acolo pe riu, unde dau aia la"silicoane", ca vor si prinde ca in film. Somnii au locuri specifice unde stau si rapesc. Alea trebuie cautate, cautate, cautate... In afara de asta si perioada de virf la spinning e limitata. Abia dupa ani de zile de experienta si insistenta poti face astfel de filmari, chiar si in Romania.

Dar asta e ca si cu "...nu merg acum la pescuit ca si-asa nu prind nimica, e prea frig, n-are rost efortul." Eu, sincer, asa gindesc. "Nebunii" mei de prieteni au iesit la -5° (noaptea -14°) si au prins somn de 2,06 metrii la guma de 16 cm (duminica trecuta). Eu nu prind nici macar primavara, nici vara si nici toamna asa somni la spinning.
Salut si fir intins,
Zoran Wiener
--------------------------------------
http://www.pescuit-la-somn.com/

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 10 Feb 2012, 20:06

SVF scrie:La noi erau haliti deja,poate chiar pe malul apei in tovarasia amicilor.Doar au mai fost cazuri d'astea tribale.Ne tot punem intrebarea de ce aia au?Pai aia au probabil in primul rand niste legi clare in domeniu si nivelul de civilizatie si cultura e cu mult peste al nostru.D'aia.
Nivelul de cultura e cam ca la noi,civilizatia se mentine prin amenzi mari,de care nu scapi.Si la ei se braconeaza,dar mult mai putin,pestele se regenereaza ,am avea si noi peste ca la ei daca macar in perioada de reproductie pestele ar fi lasat in pace.

anem
veteran
veteran

Re: Somnul la artificiale

Mesaj de anem » 23 Feb 2012, 12:13

vad ca pe moment subiectul e mort … dar maine poimaine vine primavara, apele se mai incalzesc cat de cat, cresc si se mai tulbura iar somnul incepe sa se miste mai mult decat o facea in perioada rece. cu ce aveti de gand sa il cautati anul asta?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 23 Feb 2012, 12:36

cu privirea :lol:
Urasc atarnatorii!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 23 Feb 2012, 13:07

anem scrie:vad ca pe moment subiectul e mort … dar maine poimaine vine primavara, apele se mai incalzesc cat de cat, cresc si se mai tulbura iar somnul incepe sa se miste mai mult decat o facea in perioada rece. cu ce aveti de gand sa il cautati anul asta?
Sincer? Cu gume! Pentru ca e mai ieftin si sunt eficace! Muresul este foarte lacom in ceea ce priveste nalucile .Si daca dai numai cu voblere "da firma" trebuie sa ai un venit respectabil! :lol: Sau sa cunosti locurile la perfectie ceea ce e greu ca Muresul asta are prostul obicei de a se schimba de la un sezon la altul...Am observat in toamna(daca mai era nevoie) cand am "accesat" un loc foarte dificil ,stiut cu apa de 3-4 m si dupa o juma de ora de munca cand am aruncat jigul apa era de ...1 m! :shock: :? Dar nu mai erau agataturi! :lol:

Ps: am inceput sa ard netu pentru ceva bat de spining H sau XH :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 23 Feb 2012, 13:18

"Blestemul" apelor curgatoare,... se schimba configuratia albiei continuu, si un loc bun anul trecut mai mult ca sigur ca la anu' va fi unul "neproductiv"...

Scrie răspuns