somn
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
HellRAISER scrie:poaza arata bine...oricum.....nu vad sa rezite in drill nici moshulica ala si nici firu ala de 17 kg

lasa ca oricum fiecare o sa prindem odata si odata cate un somn foooarte mare, imens, nesfarsit ... ... ... somnul de veci.
S'altare și bunăstare !
- MARIUS POPA
- veteran
-
- veteran
pana una alta n'ar trebui judecat pentru braconaj?
e cam ft putin probabil sa urnesti un somn de peste 30kg pe un fluviu cum este Dunarea... nu tu agatzaturi nu tu nimic
ori e fake ori era un somn sinucigas
si cum il scosera din apa? ii bagara mana in gura?... cre ca se certara ceva vreme pana s'a decis unu sa se riste
stiu stiu... invidia!

stiu stiu... invidia!

- MARIUS POPA
- veteran
sa inteleg ca l-o obosit singur, pai frate nici daac esti cel mai stronger man din lume nu ai rezistenta necesara sa obosesti o fiara de 99kg in habitatul ei, si nu 20 de minute , cica o ora juma, zic eu!
si dupa ce l-o obosit , ceo facut, s-o bagat in apa , l-o prin cu un cirlig si un cablu de tractare!
poate si eu sunt invidios, dar sa fim realisti, te inspaimiti numai cind il vezi , ce valuri face si cum se zbate, apai sa mai intri in apa,!
poate asa o fi!

si dupa ce l-o obosit , ceo facut, s-o bagat in apa , l-o prin cu un cirlig si un cablu de tractare!
poate si eu sunt invidios, dar sa fim realisti, te inspaimiti numai cind il vezi , ce valuri face si cum se zbate, apai sa mai intri in apa,!
poate asa o fi!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.