somn

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 29 Sep 2008, 21:37

MARIUS POPA scrie:sa inteleg ca l-o obosit singur, pai frate nici daac esti cel mai stronger man din lume nu ai rezistenta necesara sa obosesti o fiara de 99kg in habitatul ei, si nu 20 de minute , cica o ora juma, zic eu!
si dupa ce l-o obosit , ceo facut, s-o bagat in apa , l-o prin cu un cirlig si un cablu de tractare!
poate si eu sunt invidios, dar sa fim realisti, te inspaimiti numai cind il vezi , ce valuri face si cum se zbate, apai sa mai intri in apa,!
poate asa o fi! 8) 8) :D

vezi ca e un strong man p'aci... Mehigh ii zice... barbatu se lupta cu rechini de la cateva zeci de kile la cateva sute... dar are pantaloni care ii tzin cojonesul :twisted: oricum pe mare ai alta posibilitate.... bota de bati covoare, fir de tractezi masini mulineta cat tigaia... si nu in ultimul rand PANTALONII! mai ai si plaja si lasoul si vreo 10 oameni care te mai ajuta sa domolesti fiara... btw... daca omu zicea ca a pescuit cu un echipament mai serios ar fi fost mai credibil... si daca era si din barca ar fi fost si mai probabil :D

eo unu' cre ca astia dadeau la japca cu troliu de la jepan.... PAREREA MEA! :D

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 29 Sep 2008, 21:56

pe mine m-a distrat putin ca a zis ca el de fapt a vrut sa dea la avat :lol: adica ala era echipament de avat? :?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 29 Sep 2008, 21:59

Adi_ scrie:pe mine m-a distrat putin ca a zis ca el de fapt a vrut sa dea la avat :lol: adica ala era echipament de avat? :?
"Cu ce a pescuit

Băţ: Blazer
Mulinetă: Shimano Stella FB
Fir: sintetic de rezistenţă 17 kilograme
Blincher: de metal, tip lingură"

...e ceva "dubios" la echipamentul asta?
...crezi ca nu se potriveste la avat ?
... ce ?

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 29 Sep 2008, 22:38

daca 17kg erau de fapt 17lbs era ok, altfel cam dubios sa cauti avatul cu fir asa gros avand in vedere ca iti trebuiesc lanseuri super lungi :)

ionutz_gr
senior
senior

Mesaj de ionutz_gr » 30 Sep 2008, 07:04

[quote="HellRAISER"]poaza arata bine...oricum.....nu vad sa rezite in drill nici moshulica ala si nici firu ala de 17 kg[/quote]

mosul nu stiu daca rezista .....dar firul e foarte posibil
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 30 Sep 2008, 07:15

poate somnul ala o fi fost si el plictisit de viata ... si nu-i dadea inima ghes sa se sinucida asa ca a ales sa se dea prins :lol:

si mai sunt neste oameni pe aici pe forum care chiar au scos din dunare, din curent puternic (nu 220) somn de 30 - 40 kg ... cu fire de 30lbs etc. asa ca se poate daca ai bulan.
S'altare și bunăstare !

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 30 Sep 2008, 08:24

johnnybravo scrie:daca 17kg erau de fapt 17lbs era ok, altfel cam dubios sa cauti avatul cu fir asa gros avand in vedere ca iti trebuiesc lanseuri super lungi :)
...daca mosul a avut forta sa scoata ditamai "animalul"...crezi ca l-a incurcat un fir de aprox.35 lbs. sa faca "lanseuri super lungi " ? :lol:
...o fi avand si "Blincher: de metal, tip lingură"(polonic) :lol:

Fir intins ! tuturor. :wink:

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 30 Sep 2008, 08:40

Fara suparare da povestea e cam cusuta cu ata alba :lol: Nu contest ca nu s-ar prinde asemenea exemplare la pescuit sportiv da cat bulan sa ai?! Mosulica ala nu ridica nici 30kg dacal pui si vreti sami spuneti mie ca a adus la mal un peste de 100kg?! Daca dadea din barca il mai credeam sau mai degraba cred ca la luat la pripon!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 30 Sep 2008, 10:01

old_radu scrie:
Adi_ scrie:pe mine m-a distrat putin ca a zis ca el de fapt a vrut sa dea la avat :lol: adica ala era echipament de avat? :?
"Cu ce a pescuit

Băţ: Blazer
Mulinetă: Shimano Stella FB
Fir: sintetic de rezistenţă 17 kilograme
Blincher: de metal, tip lingură"

...e ceva "dubios" la echipamentul asta?
...crezi ca nu se potriveste la avat ?
... ce ?
da, e cam dubios firu' ala de rezistenta 17 kg. ia calculeaza sa vezi ce inseamna asta in lb. cam groasa sfoara aia pt. pescuitul avatului, zic eu. si oare ce model de balzer o fi avut de a rezistat la asemenea stres?
oricum, e vorba de greutatea pestelui mai mult, ca la cum arata nu cred ca a mai fost in stare de scandal :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 30 Sep 2008, 10:28

trebea inventata o poveste pentru explicatia unu braconaj , nu? asa dau bine si in ochii lumii, mai ales ala cu hotelu pe care probabil il banuie o gramada de braconaj :lol: :lol: :lol: cum dreq are hotel?...cu generatoru de 17Amperi nu rezistenta in kg :roll:

Scrie răspuns