banuiesc ca daca e mare pe la hoteluri si avea si jeep avea si o camera de filmat la el sa arate lumii drill-ul .
 banuiesc ca daca e mare pe la hoteluri si avea si jeep avea si o camera de filmat la el sa arate lumii drill-ul .si oricum de notat gestul aceluia din clip. fir intins!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
 banuiesc ca daca e mare pe la hoteluri si avea si jeep avea si o camera de filmat la el sa arate lumii drill-ul .
 banuiesc ca daca e mare pe la hoteluri si avea si jeep avea si o camera de filmat la el sa arate lumii drill-ul . inceput dansul.schiuri imi mai trebuiau.un pic in amonte -50m-apoi o plecare in aval de 100m,urmata de urmarire pe jos din partea mea pina unde se termina pamintul si incepea barajul.apoi o plecare tot in aval cu tot firul fara nici o oprire .fir trabucco 0,25 mulineta jim hill lanseta lomis hsr 1021.nu am avut nici macar o jumatate de sansa
 inceput dansul.schiuri imi mai trebuiau.un pic in amonte -50m-apoi o plecare in aval de 100m,urmata de urmarire pe jos din partea mea pina unde se termina pamintul si incepea barajul.apoi o plecare tot in aval cu tot firul fara nici o oprire .fir trabucco 0,25 mulineta jim hill lanseta lomis hsr 1021.nu am avut nici macar o jumatate de sansa 

dupa ce mi-am luat m**a de care va povesteam mai sus ....
  dupa ce mi-am luat m**a de care va povesteam mai sus ....  

huo braconieriiiii ......
  huo braconieriiiii ......

stella
  stella