somn

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
radov1c1
junior
junior

Mesaj de radov1c1 » 30 Sep 2008, 18:58

http://www.youtube.com/watch?v=8irnZACoyEY dak asta s-a chinuit atata cu asa echipament si din barca sunt curios cum a scos mosul acela de pe mal un somn de 100 kg :D banuiesc ca daca e mare pe la hoteluri si avea si jeep avea si o camera de filmat la el sa arate lumii drill-ul .
si oricum de notat gestul aceluia din clip. fir intins!

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 01 Oct 2008, 07:41

acum 6 zile in capatul canalului de fuga racaciuni in timp ce dadeam la salau am avut o sigura trasatura la twister si a :lol: inceput dansul.schiuri imi mai trebuiau.un pic in amonte -50m-apoi o plecare in aval de 100m,urmata de urmarire pe jos din partea mea pina unde se termina pamintul si incepea barajul.apoi o plecare tot in aval cu tot firul fara nici o oprire .fir trabucco 0,25 mulineta jim hill lanseta lomis hsr 1021.nu am avut nici macar o jumatate de sansa :cry:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 01 Oct 2008, 07:43

asta vroiam sa zic :D :D :D

sa ne lase cu somnul lor luat la curent de 220 !!!!!

si ca sa parfrazez un clasic in viata :arrow: :arrow: :arrow:

Znd
junior
junior

Mesaj de Znd » 01 Oct 2008, 08:15

Maine poimaine parca vad ca apare un nou articol gen"somn de 100 kg prins cu echipament UL,omul pescuia dupa clean..." sa fie de capul lor cu fantana lor cu tot,dupa parerea mea e mult prea pe fata :!: :!:
Demand The Best

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 01 Oct 2008, 09:00

ca idee, mi-am pus eu fir PP de 40 de livre pe un tambur de mulineta de 4000, acu vreo luna :D :D :D dupa ce mi-am luat m**a de care va povesteam mai sus ....

nu este un fir pt spinning fratzilor ..... este mult prea gros, opune mult prea multa rezistenta apei, si este absolut "nesimtitor" ..... all in all afetceaza atat de mult jocul nalucii, fie ea jig sau vobler, incat este practic nepescuibil .... de pe mal :D :D :D

din barca, la verticala sau aproape , cred ca se poate da, pt jig, iar cu oableru pe directia curentului la fel ... de la mal, cu atare fir, iti baga imediat curentu naluca in mal ... deci evolutie pe unde trebe din parti .....

ca sa nu mai zic ca lungimea aruncarii totally sucks ....

ps : io-s asa inversunat ca anu asta am avut 2 (doi ) , si numai 2 in bat .... nu am scos nici unu , si sunt ofticat peste masura :evil: :evil: :evil:

butic
junior
junior

Mesaj de butic » 01 Oct 2008, 10:26

Nu cre ca asta e pescuit niciodata. Noroc si sansa dar cu ce scule avea nu imi vine sa cred. Ar fi fost frumos sa fi filmat asa ceva daca era adevarat.
Ar fi fost un film super. Si faza ca dadea la avat noaptea cum o fi?(in poza e cam intuneric

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 01 Oct 2008, 11:23

un somn transat sau in curtea unui hotel nu-i o dovada ca s-a prins la bat si moroneta!
poza spune ca pestele a murit, atata tot, nu film dar niste poze din drill sau cu pestele la mal.. de apa ...ar fi fost alta treaba.
Si apropos de ce zicea toni f, cu grosimea firului si curentul eu pescui din barca cu 10 si 15lb tocmai ca sa-mni taie firul curentul mai usor... mult de polemizat... dar e cusuta cu ata gri povestea asta cu omul care pescuia la "avad" ce-o fi si ala? :roll:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 01 Oct 2008, 13:18

avadu cred ca este un fel de avat, dar cu buletin de rhin, germania .....

tot ca idee,

din experienta proprie daca cu 10 lbs dai cu 14 grame si este ok
, cu 15 lbs tre sa dai cu 21 de grame,
cu 20 de lbs tre sa dai cu 30 de grame
si cu 30 de lbs tre sa dai 40-50 de grame, ca naluca sa urmeze relativ acelasi traseu si sa aiba cam acelasi timp de planare .....

cu 40 de lbs nu mai este pescuit !!!!!!!!!

imi place semnul asta a lui gerula

:arrow: :arrow: :arrow: huo braconieriiiii ......

LUCIOPERCA
utilizator constant
utilizator constant

SOMN

Mesaj de LUCIOPERCA » 01 Oct 2008, 16:12

zona tine intradevar somni mari.avand in vedere ca omul dadea din barca vorba unui maestru de pe forumul asta este posibil sa-l scoti chiar si cu echipament din ala.mai stiu si eu cateva exemple de mastodonti prinsi in zona anul asta dar asta e o alta poveste :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 01 Oct 2008, 16:30

@domnul salau:

nu a pescuit din nici o barca . nu scrie nicaieri de nici o barca . scrie ca pescuia la avat de rhin. cu lblinker tip lingura . cu bat balzer, dar cu mulineta :?: :!: stella :?: :!: :!: :!: :?: :?: :?:

cu fir de 17 kile auzi .... 17 kileeeeeeeeee ... cine face bre fir textil de 17 kile??? exprimat in kilee??????

si de fapt ma contrazic !!!!!!!!!! au pescuit altii din barca la curent ... si neamtul, ca sa se intoarca cu o mega poveste acasa, a facut pe potentatul german cu braconierul local, a dat purcoiu de euroi, si aia i-au fabricat captura vietii !!!!! l-au dat pana si la ziar ....

io nu cred si pace :D :D :D

:arrow:

Scrie răspuns