somn

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 03 Oct 2008, 09:50

au aratat aseara la Stirile ProTv Timisoara imagini de la hotelul unde a fost dus pestele. am vazut imensitatea aia de cap scoasa de la congelator, ziceau cate portii de ciorba se pot face(sau au facut) si pestele ala... chestii de-atea. n-am prins tot. dar l-am auzit pe neamtz spunand cum a reusit sa-l aduca pana la mal(deci nu pescuia din barca, nu?) si ca acolo i-a dat cu o piatra in cap. apoi l-au legat si l-au scos cu jeep-ul...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 03 Oct 2008, 10:03

Adi_ scrie:au aratat aseara la Stirile ProTv Timisoara imagini de la hotelul unde a fost dus pestele. am vazut imensitatea aia de cap scoasa de la congelator, ziceau cate portii de ciorba se pot face(sau au facut) si pestele ala... chestii de-atea. n-am prins tot. dar l-am auzit pe neamtz spunand cum a reusit sa-l aduca pana la mal(deci nu pescuia din barca, nu?) si ca acolo i-a dat cu o piatra in cap. apoi l-au legat si l-au scos cu jeep-ul...
aha...
si marmota a terminat staniolul! :D

am si eu niste bolovani in barca tocmai ca sa le dau in cap, dar nu am jeep trebuie sa-mi iau neaparat! ca de... e greu 100 de kile.... de unde atata biceps? :roll:

probabil ca imediat dupa ce l-a intepat pestele a luat-o in drepta apoi in stanga spre ochiu de bradis, neamtu cu calmul lui german...l-a strunit caaalm... caaaallm. Dupa atata efort a baut o redbulla si i-a dat cu bolovanul in cap.
si eu as fi procedat fix la fel!
fix exact! :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 03 Oct 2008, 10:42

cred ca trebuie sa-ti iei neaparat jeep .... iti dai seama cati somni de 100
de kile ai ratat , ovidiule, ca nu ai avut jeep ?

acu iarasi pe serioaselea .... ce piatra frate .... ca ala are o teasta tapana, de si cu toporisca nu o spargi .....

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 03 Oct 2008, 11:45

toni, nu trebuie sparta tzeasta, ideea era sa-l ameteasca sa-l poata lega de jeep :D iar in zona sunt destui bolovani seriosi, nici o grija.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 03 Oct 2008, 12:13

adi_ .... trust me 100%

asta e micky mouse pe fata !!!!!!

:arrow: braconierii!!!!

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 03 Oct 2008, 12:58

Interesant articolul. Nu cred ca cineva dintre noi, in cazul in care am prinde asa ceva, am sta cuminti si am pastra isprava doar pentru noi insine. Singura dilema cred ca este daca am pastra si am manca asa ceva. Ca pescari mai educati ce suntem, probabil majoritatea de aici l-ar fi eliberat. Concluzia eu o vad una singura - daca la nemti nu vezi C&R, ce pretentii sa ai de la mioriticii nostri?

Despre realitate sau nu, eu personal, tind sa cred ca bate mai mult spre fantastic in conditiile povestite acolo. Lumea ii sare in cap pescarului, si pe buna dreptate, ca prea se lega niste chestii care nu ar trebui - Stella, piatra, cumnat, Avad, Jeep, restaurant. La naiba, tocmai astuia cu restaurant i-a venit... :) Multe chestii sunt "Lasa-ma Papa la mare", printre care si treaba cu Somnul e deunator, omorati-l. Buna justificare de pescar sportiv! Ma rog, ne dam cu parerea, ca altceva nu putem sa facem si noi. Avem un subiect si-l discutam. Dar cred ca mai important ar fi sa invatam ceva de aici - sa ne gandim ce am face noi in cazul in care am scoate asa ceva pe mal. Eu i-as face un X-Ray, sa vad ce are in burta si l-as elibera. Poate batran cum e, oi gasi si eu prin dreapta ficatului, ceva aur, ca in Moby Dick. Insa finalul nu poate fi decat unul singur - So long Willy...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 03 Oct 2008, 13:42

eu l-am luat acasa pe ala de 20 :oops: :oops: :oops:

fac mea culpa ....

lsd71
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lsd71 » 03 Oct 2008, 21:03

Domnilor am curaj sa fac pariu ca somnul a fost prins cu altceva si nu cu linia "performanta" a mosului-cat zice el ca s-a "luptat" cu monstrul(cica 1 ora si jumatate)se gasea un telefon sau o camera cu care sa fie imortalizat momentul!Cum pe toata Dunarea se braconeaza la greu cu curent electric cred ca asta e "echipamentul"care i-a venit de hac pestelui,iar cumnatul cu restaurantul din Timisoara ce si-a zis ca putina reclama gratis nu strica asa ca ..."asta e povestea"!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 05 Oct 2008, 22:25

Michael va recomanda Regulamentul forumului

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 06 Oct 2008, 00:03

astia l-au inregistrat cel putin... http://www.youtube.com/watch?v=eXLPj62eTIQ :roll:

Scrie răspuns