singur sau nu la pescuit?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Iul 2008, 20:10

si eu prind mai bine cand sunt singur...simt ca ma contopesc cu natura :lol:
dar cu anturaj e mai placut parca, chiar daca prinzi mai rarutz.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 22 Iul 2008, 20:22

Pai tocmai ,cu anturaj nu mai sunt la fel de atent ,apar intrebari ,caterinci si alte chesti,pare uneori mai placut, insa imi place mai mult de exemplu in locul salbatic unde dau la clean si unde apare cate un iepure ,o caprioara si unde apa acolo unde soarele patrunde printre ramuri are sclipiri de cristal,e superb.

Numai bine...

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 22 Iul 2008, 20:22

Am avut partide (de pescuit :D ) de exceptie atat singur cat si cu partener.
Nu ma dau in laturi de la a merge singur, de multe ori chiar imi place, prietenii vor la alte balti, carasi...ciortanei..adica un pescuit facil...si eu prefer munca...cercetare...plimbat zeci de jeliboane si dracii prin apa..adica eu prefer calea mai grea..dar mai aducatoare de satisfactii...

Concluzie e frumos si singur cu gandurile mele, dar si in 2 pescuitul are frumusetea lui, totusi al-2-lea tre sa fie un pescar/om de isprava.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Iul 2008, 21:13

Intradevar daca partenerul de pescuit nu e de calitate, mai bine singur.

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 22 Iul 2008, 21:19

De regula imi doresc sa fiu singur la pescuit cand intr-adevar vreau sa simt ca prind peste, in adevaratul sens al cuvantului... Cand mai ies asa pentru plimbare, pentru relas, pentru a mai testa un vobler, prefer compania si de ce nu si o bere. Asta in cazul spinului.... Ca la balta.... Hai cu gasca frate. Ma plictisesc foarte repede privind in plute si bambine!!!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 22 Iul 2008, 21:33

calitate si calitate... chestia e sa va potriviti la preferinte de stil si altele...

io nu ma potrivesc cu fratelo :lol: asta e ! cel mai nashpa e cind dam din aceiasi barca.... :lol: in rest caterinca si contrele ploua necontenit !

o sa vi sa para ciudat dar la drumurile care le facem noi pt o partida buna e costisitor... cheltuielile sutelor de km in doi sint acceptabile atunci cind nivelul de trai e in cadere libera...

in nord reni merg in grupuri de 4 - 5 ... imaginativa ca chetuielile de drum si cazare devin o gluma... in loc sa dai 300 € pe gaz si 50-65 € pe zi la cabana dai cel mult un sfert... oricine isi permite o saptamina pe un riu bun !

alti pleca in 4 in british columbia... drum , cazare, ghid vreo 2 zile , masina inchiriata si combustibil ia costat de caciula cam 2000 € ... io as mere dar n-am cu cine !

plus ca in locuri departe de civilizatie mai ales pe care nu le cunosti unde cel mai apropiat dispensar e la 300 km si acolo tre sa vi cu leocoplastu de acasa... e mai bine sa ai la cine striga dupa ajutor ...

sint patit !

bine atunci cind mergi cu cineva tre sa-ti schinbi atitudine complect ! de unu singur dai cum vrei tu fara sa intrebi pe nimeni nik...

alta e cind esti cu cineva... incerci sa faci totul ca partenerul sa se simta cel mai bine... ti cont de preferintele lui... il imprumuti cu o scula care si-a uitato acasa... il lasi sa dea in locu tau daca e mai promitator sau dupa ce ai prins.... fiecare sa-si incerce norocu... imaprtim frateste totul... nu ca alti ... cum schimbam locu cum jup in cel mai bengos loc si facea pe statuia... cum iar schimbam ... cum jup din nou... :lol:

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 22 Iul 2008, 21:37

Eu am facut remarcile exclusiv din punctul de vedere al pescuitului... Nu m-am gandit o secunda la cheltuieli si alte probleme, care, intr-adevar, pot deveni o problema la un moment dat...
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Iul 2008, 21:53

Chiar si conbustibilul daca se imparte la doi tot e ceva...plus masa servita la picnic in doi e mai buna

sapsiluap
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sapsiluap » 22 Iul 2008, 21:59

Michael scrie:Chiar si conbustibilul daca se imparte la doi tot e ceva...plus masa servita la picnic in doi e mai buna

da e bunaaa ... , doar ca in cazul in care amicul de pescuit iti zice ca si.a uitat suplimentu` acas ...nu mai e asa buna ... , dar siigur e mai putina :lol: :cry: :cry:

oricum , eu sunt minor si mai mult ma duc insotit la pescuit , dar tot timpul pe balta sau rau , singur sau nu , incerc sa.mi "fac meciul meu" cu adversarul peste nedepinzand de altii...

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 22 Iul 2008, 22:17

Michael scrie:Chiar si conbustibilul daca se imparte la doi tot e ceva...plus masa servita la picnic in doi e mai buna
beutura`i temelia ! mincarea`i fudulia !

Scrie răspuns