Michael, esti de-al meuMichael scrie: mentionez ca nu mi-e frica de borfasi cum mi-e frica de caini
singur sau nu la pescuit?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: singur sau nu la pescuit?
De cele mai multe ori merg singur. Nu ca mi-ar placea, dar nu am prieteni carora le place spinningul. Si cum mai sunt si incepator...sa vezi ce partide fac
Normal ca e mai bine in 2.
Sa nu ma intrebati cate ocoluri am facut sa ajung la apa, numai sa nu dau nas in nas cu cainii 
imi amintesc un episod cand am fost singur: eram in apa pana la oo si trageam de-un somn frumusel, in vara lu 2007.soriniusc scrie:De cele mai multe ori merg singur. Nu ca mi-ar placea, dar nu am prieteni carora le place spinningul. Si cum mai sunt si incepator...sa vezi ce partide facNormal ca e mai bine in 2.
Michael, esti de-al meuMichael scrie: mentionez ca nu mi-e frica de borfasi cum mi-e frica de caini![]()
Sa nu ma intrebati cate ocoluri am facut sa ajung la apa, numai sa nu dau nas in nas cu cainii
in spatele meu, pe mal vreo 4 PF.isti se rugau de mine sa ies ca e zona interzisa in apa, au ajuns sa ma si someze.
normal ca n-am iesit pana nu s-a rupt firul (stren de 8 libsi), si-asa eram groaznic de furios. cand am prezentat actele m-au luat aia la intrebari:
P.F.: - de ce nu ieseai domnule din apa?
eu: - pen' ca aveam un peste-n fir.
P.F.: nene, puteam sa te-mpusc!
eu: asa, si? ai cetit documentele? ok, bye, then.
concluzia? daca mai era unu cu mine poate-l scoteam.
mai intai somnu si dup-aia permisu.
p.s. partenerul meu clasic de pescuit a "emigrat" in regat.
al dreacu ghinioane.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- johnnybravo
- Moderator

- MARIUS POPA
- veteran

DE REGULA(nu c-ar fi o regula)merg singur deoarece zic eu ca a doua persoana este concurenta
!rara cind formez o "patrula" si mergem la mars pe balta!cind pescuiesc noaptea prefer cel putin o persoana, ca prea liniste si mai da somnu cu coada in mal si ma tresare
!m-am obisnuit singur, iar daca sunt probleme cu alti conpatrioti, iuncerc sa le evit sau sa le tin piept cu stoicism!
deci in concluzi, 80% din timpul petrecut la pescuit, il petrec singur,!e mai greu la pozat, ca nu-ti face nimeni poza, si nu te poti lauda cu el in mina, doar solo linga bat!
cu respect, marius!
deci in concluzi, 80% din timpul petrecut la pescuit, il petrec singur,!e mai greu la pozat, ca nu-ti face nimeni poza, si nu te poti lauda cu el in mina, doar solo linga bat!
cu respect, marius!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
coincidentza....si colegul meu de pescuit e in londraleba scrie: p.s. partenerul meu clasic de pescuit a "emigrat" in regat.
al dreacu ghinioane.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Mugurstefan
- veteran

90% singur la spinning,insa in ultima vreme mi-am gasit pe net un alt "nesanatos" cu care imi omor partidele de pescuit,dar pe apa tot singur stau.
la stationar,practic mai mult noaptea si acolo am fost pana acuma 50/50 ,adica juma din timp am fost singur,juma din timp cu unul,maxim doi baieti
la stationar,practic mai mult noaptea si acolo am fost pana acuma 50/50 ,adica juma din timp am fost singur,juma din timp cu unul,maxim doi baieti
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
mersi, cu siguranta ne vedem pe malul apei...daca ne nimerim in acelasi locMugurstefan scrie: Felicitari ca scapasi de licenta !
Poate ne intalnim pe malul apei , daca nu recuperare placuta .
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Merg singur in doua locuri , unu de clean unde f. rar apare cate un satean si in trei ani nu am vazut nici un Bucurestean si unul de stiuca unde gasesti mai des locuitori din zona care dau mai mult la caras si f.rar la stiuca . In locatia de stiuca pentru rezultate ai nevoie de barca si cum orasenii (poate si din cauza drumului) nu apar este inca destula . In rest merg cu prieteni dar am constatat ca oricum prind mai mult cand sunt singur.
Numai bine...
Numai bine...