shalau
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
shalau
Este cineva familiarizat cu zona sascut -bacau lacul beresti?
Cand incepe sezonul la shalau pe aici? si cam care ar fi zonele in care sta shalaul (sunt familiarizat cu locul dar nu stiu exact unde se poate prinde shalaul. am prins de curand microbul spinningului, dar ma tenteaza si pescuitul pe fund cu pestisor viu)
Cand incepe sezonul la shalau pe aici? si cam care ar fi zonele in care sta shalaul (sunt familiarizat cu locul dar nu stiu exact unde se poate prinde shalaul. am prins de curand microbul spinningului, dar ma tenteaza si pescuitul pe fund cu pestisor viu)
Ninja,hai la intalnire,joi si it povestesc pe indelete cum sta treaba la Beresti,doar nu o sa ma apuc acuma de date gen:la stanga copacului cu trei ramuri,shad alb cu negru pe spate,etc 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
- vanatoruldepesti
- veteran
as fi mers sambata la beresti-sascut;am fost plecat la iasi, dar nu am pirdut timpul. am fost la ciric , unde a inceput sa traga obletele. chiar ma gandeam sa imi iau niste oblet de acolo, ca asta dela sascut nu creste asa de mare(am prins chiar si obleti de 20 cm - numai buni pentru un pescuit la shalau la stationar)Nick scrie:Ninja,hai la intalnire,joi si it povestesc pe indelete cum sta treaba la Beresti,doar nu o sa ma apuc acuma de date gen:la stanga copacului cu trei ramuri,shad alb cu negru pe spate,etc
-
- veteran
salut
am shi io o nedumerire
shalaul este cand rapeste la suprafata
spun asta deoarece in arad intr-un loc unde dupa prima vedere spui ca este de avat sareau niste matahale de salai prin aer zici ca vroiau sa se bronzeze shi rapeu la suprafata, nu cred ca cine rapea la suprafata erau avati deoarece prin modul cum rapea difera de avat shi somn!
am greblat cu voblere shi oscilante locu de mi-a venit acru shi nici macar atac. Din pacate nu am avut la mine altceva.
sper sa ma luminati voi
salut
am shi io o nedumerire
shalaul este cand rapeste la suprafata

spun asta deoarece in arad intr-un loc unde dupa prima vedere spui ca este de avat sareau niste matahale de salai prin aer zici ca vroiau sa se bronzeze shi rapeu la suprafata, nu cred ca cine rapea la suprafata erau avati deoarece prin modul cum rapea difera de avat shi somn!

am greblat cu voblere shi oscilante locu de mi-a venit acru shi nici macar atac. Din pacate nu am avut la mine altceva.

sper sa ma luminati voi

salut
@cluster.
n-am auzit/vazut ca salaii sa rapeasca la suprafata.
pe de alta parte, e tocmai perioada cand masculii care pazesc ponta devin f. agresivi cu tot ce misca prin zona.
esti absolut sigur ca nu erau avati?
salaul e prohibit acum.
n-am auzit/vazut ca salaii sa rapeasca la suprafata.
pe de alta parte, e tocmai perioada cand masculii care pazesc ponta devin f. agresivi cu tot ce misca prin zona.
esti absolut sigur ca nu erau avati?

salaul e prohibit acum.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran
apa unde sareau ara de juma de metru shi erau multe pietre
la confluenta cu curentul efectiv sareau afara din apa, i-am vazut clar, erau salai
rapeau la 2m de mal veneau de jos nu era rapitura de avat, avatul rapeste agresiv
de multe ori bancuri de scobari shi lipushi sareau ca nebunii cand erau urmariti, de putine ori nu rapeau la suprafata, precizez ca veneau de jos shi aveau o bataie ciudata, am vazut la viata mea avati la greu cum rapesc shi pot spune cu certitudine ca nu erau avati.
am fost cu bibanus care este mai trecut prin ale spiningului de cat mine shi ne uitam ca prosti la festival, parca erau nebuni, pacat ca n-am avut shaduri la noi.
ciudat
deseara imi iau shadurile cu mine poate ii lovesc, shi poate sper sa elucidez treaba.
mersi de raspunsul asa promt
salut shi numai bine
ps. te voi tine la curent
la confluenta cu curentul efectiv sareau afara din apa, i-am vazut clar, erau salai

rapeau la 2m de mal veneau de jos nu era rapitura de avat, avatul rapeste agresiv
de multe ori bancuri de scobari shi lipushi sareau ca nebunii cand erau urmariti, de putine ori nu rapeau la suprafata, precizez ca veneau de jos shi aveau o bataie ciudata, am vazut la viata mea avati la greu cum rapesc shi pot spune cu certitudine ca nu erau avati.

ciudat
deseara imi iau shadurile cu mine poate ii lovesc, shi poate sper sa elucidez treaba.
mersi de raspunsul asa promt
salut shi numai bine
ps. te voi tine la curent
-
- veteran
Ba da ataca la suprafata. Am vazut de destule ori sa atace salai in maluri. in special cand e apa mai mare sau mai tulbure. Baga destul de frecvent pe crisuri.
Am prins si eu o data fenomenu cu salai ce se cred delfini, dar nu au pus botu la nimica, dar asta era acu multi ani in urma.
Si daca esti pe loc dun auzi seara atacuri de salau. Nu tot timpu dar ataca si la suprafata. Mai ales pe inserate.
Sau auzi sau vesi imprastieri de obleti. Ultima oara am prins fenomen de salai la supraata la Ghioroc. Va poate confirma si Adelin, si Adilucu, care in ziua aceea a si prins... mai pe inserate
Am prins si eu o data fenomenu cu salai ce se cred delfini, dar nu au pus botu la nimica, dar asta era acu multi ani in urma.
Si daca esti pe loc dun auzi seara atacuri de salau. Nu tot timpu dar ataca si la suprafata. Mai ales pe inserate.
Sau auzi sau vesi imprastieri de obleti. Ultima oara am prins fenomen de salai la supraata la Ghioroc. Va poate confirma si Adelin, si Adilucu, care in ziua aceea a si prins... mai pe inserate