shalau

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 10 Mai 2006, 14:45

Adi_ nu Adilucu :mrgreen:

da, asa este, confirm :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Mai 2006, 15:00

Adi_ scrie:Adi_ nu Adilucu :mrgreen:

da, asa este, confirm :wink:
...da si eu confirm, cu precizarea ca a "mancat mai jos"....pe fund! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 10 Mai 2006, 15:01

:lol: :lol: :lol:
da, unul mai pe fund, si unul mai la suprafatza :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 10 Mai 2006, 23:30

Andrei scrie:Ba da ataca la suprafata. Am vazut de destule ori sa atace salai in maluri. in special cand e apa mai mare sau mai tulbure. Baga destul de frecvent pe crisuri.
Am prins si eu o data fenomenu cu salai ce se cred delfini, dar nu au pus botu la nimica, dar asta era acu multi ani in urma.
Si daca esti pe loc dun auzi seara atacuri de salau. Nu tot timpu dar ataca si la suprafata. Mai ales pe inserate.
Sau auzi sau vesi imprastieri de obleti. Ultima oara am prins fenomen de salai la supraata la Ghioroc. Va poate confirma si Adelin, si Adilucu, care in ziua aceea a si prins... mai pe inserate
salut acu am venit de la locul cu pricina shi dupa cum a spu @andrei nu pune botu,

am dat cu toate plasticele shi voblerele din trusa shi doar cateva atacuri timide.

in seara asta a fost vremea nasoala shi cred ca a simtit frontul atmosferic ce se apropria, nu a mai facut spectacol ca in seara precedenta.

voi mai incerca doar din placerea de a prinde salau in alte seri :lol:

salut

ninja
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ninja » 13 Mai 2006, 09:48

am fost acum 2 zile pe baraj la beresti. am stat 2 ore, intre 7 si 9 pm. rezultatul: 2 shalai cam la 500 g bucata, + un rateu pe care l-am cuantificat dupa umila mea parere la peste 5 kg (din pacate nu am putut sa il vad). toate atacurile au fost in apa mica, cam la 2 m de mal.

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 14 Mai 2006, 06:10

salut!anul acesta s-a prins salau, in aval de breresti, dupa ce s-a limpezit apa la vierme transparent cu gliter rosu.

vlad
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vlad » 14 Mai 2006, 11:20

S-a prins si la Padureni la vobler,in general bucati mici ...din ce cunosc eu,o fi fost si vreunu mai mare :roll:

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 14 Mai 2006, 21:48

Inca n-au inceput sa miste numa aia piti :( Se arunca unu, si apoi toti la fel, parca-s ruptin din aceeasi mamica :((
Ce e cel mia dificil la salau la vobler e sa pescuiesti in locuri cu pietre ff multe si vobleru sa mearga din piatra in piatra, si salau sa atace tot ca o piatra :lol: :lol: :lol:
Adic nu poti sa faci diferentza decat cand incepe sa se miste piatra, si sa intzepi la fiecare piatra......e pierdere de vreme si de barbete in cele din urma :cry: :cry:
Pot sa remediez cumva sa-mi dau seama cand e piatra sau cand e salau(ca dupa mine nu prea pot :cry: )

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Mai 2006, 12:25

empthy_cluster scrie:apa unde sareau ara de juma de metru shi erau multe pietre

la confluenta cu curentul efectiv sareau afara din apa, i-am vazut clar, erau salai :!: :!: :!:

rapeau la 2m de mal veneau de jos nu era rapitura de avat, avatul rapeste agresiv

de multe ori bancuri de scobari shi lipushi sareau ca nebunii cand erau urmariti, de putine ori nu rapeau la suprafata, precizez ca veneau de jos shi aveau o bataie ciudata, am vazut la viata mea avati la greu cum rapesc shi pot spune cu certitudine ca nu erau avati. :!: am fost cu bibanus care este mai trecut prin ale spiningului de cat mine shi ne uitam ca prosti la festival, parca erau nebuni, pacat ca n-am avut shaduri la noi.

ciudat

deseara imi iau shadurile cu mine poate ii lovesc, shi poate sper sa elucidez treaba.

mersi de raspunsul asa promt

salut shi numai bine

ps. te voi tine la curent

Pe viitor cand gasesti asa ceva da-mi de stire si iti arat eu cum se face sa ii pacalesti. Oricum nu fi asa de sigur ca erau salai....si eu am crezut la fel, pana cand am descoperit de ce nu pun botu'! ...daca ai probleme de genu' asta mai vorbim... :wink:

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 18 Mai 2006, 13:37

@adelin

traiti domn profesor, permiteti sa raportez:

va voi contacta de indata ce voi mai apuca sa vad asa ceva, cu avati incep incet sa ma descurc cu salai inca sunt o enigma pentru mine :?

salut si fir intins :D :D :D
be smart be silent be deadly.....

Scrie răspuns