pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

empthy_cluster scrie:@adelin
traiti domn profesor, permiteti sa raportez:
va voi contacta de indata ce voi mai apuca sa vad asa ceva, cu avati incep incet sa ma descurc cu salai inca sunt o enigma pentru mine
salut si fir intins

Asta e bine, avatii sunt buni profesori, deschide bine ochii cand esti pe apa, de multe ori raspunsul e chiar sub nasul tau.

-
ninja
- utilizator nou

-
grama v scrie:salut!anul acesta s-a prins salau, in aval de breresti, dupa ce s-a limpezit apa la vierme transparent cu gliter rosu.
In aval de beresti unde? unde se termina canalul de fuga sau dupa pod? nu am fost anul asta niciodata la Adjudu-Vechi , dar cred ca o sa merg cam peste vreo 2 saptamani.
Stiu ca sunt multe locuri de pescuit shalau pe acolo dar nu prea sunt familiarizat cu ele. eu am pesciut in principal in lacul de acumulare si pe canalul de fuga. Momentan apa mare nu imi permite sa incerc pe canal asa ca trebuie sa ma multumesc doar cu lacul de acumulare, unde seara , intre 7si 9 se ia shalau aproape de mal. In rest nu prea stiu pentru ca programul de lucru nu imi permite sa merg prea des pe balta. fir intins 2all
-
grama v
- veteran

daca nivelul apei de pe canal e mai mic,poti incerca chiar linga turbine pe partea cu drumul.in aval poti incerca in gura canalului de fuga,sau la digul nr3 dupa pod.oricum in baraj sunt exemplare de exceptie!din cite am inteles pe partea satului corni pescuiau de pe mal,adica din apa,citiva pescari de pe aici noaptea,si au luat de 6-7 kg.chestia e ca ei dadeau cu oscilante grele de 30 gr si nu cu twister.oricum o barca te ajuta mult pa baraj!daca vrei ne intilnim la un pescuit pe seara la salau.acum vad ca au inceput sa scada apa din ce in ce mai mult pe cursul siretului.