"SET THE HOOK" la pastrav
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
sincer nu am prins cu metoda asta, rezultate bune au fost cand mulinam mai energic pe langa curent, probabil ca pastravul stie ca nu are destul timp sa analizeze bucatele si ori ataca ori ba.si am observat ca de multe ori vine si ezita, probabil mai stie si ca singura modalitate de a prinde e sa se avante in curent si sa-si paraseasca ascunzatoarea.
si care e diferenta intre o ancora nr 10 subtire si una groasa, una cu tija scurta si una cu tija lunga? ce recomandati?
si care e diferenta intre o ancora nr 10 subtire si una groasa, una cu tija scurta si una cu tija lunga? ce recomandati?
-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-
- pastravarul 77
- utilizator constant
Oriunde in lume i-i spune Blinker.Doar in Romania i-i mai zice rotativa. Dar daca tu nu stiai ca la Rotativa toata lumea (international) i-i zice Blinker atunci eu i-mi cer scuze
. Totusi o sa vreau sa vad cum dai la vobler pe un rau turbat ,ca in momentul in care voblerul atinge apa e luat in aval si bagat in mal nu are timp sa evolueze in apa.
.

http://www.trollingshop.de/BLINKER6.JPG
asta e blinker
rotativa e spinner...spinner bait de exemplu
spinner lingurita + bait shadu' 
si eu te invit pe cerna
nu o sa iti para rau
asta e blinker

si eu te invit pe cerna

-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-
- pastravarul 77
- utilizator constant
- pastravarul 77
- utilizator constant
-
- junior
Tot oscilante stiu si eu ca se numesc..dau frecvent la stiuca cu ele...pastravarul 77 scrie:Eu stiam ca la astea le zice Oscilante foarte bune Pe lac . De exemplu Taifunul de la Berti (nu fac reclama ) pe lac in retezat e sfant cand altii prindeau 2 - 3 Pastraviori la vobler. Uni la taifun aveau si 10-15 bucati si nu erau mici.

- hegedusalin
- veteran
poate ca ma insel dar blinker vine din germana. Poate fi usor interpretat si in engleza de la vb. "to blink" adika a palpaii, a flicurii (cum vreti voi0 dar chiar nu l-am auzit folosit de englezi sau americani. E spinner rotativa si spoon oscilanta. La noi cel putin se foloseste 99 % termenul de blinker si blinkerit. Parerea mea e sa folosesti ancore subtiri cu tija scurta, nr 14 pt countdown de 3 cm.