Salut ... sunt nou si am si eu o intrebare

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

alexandru varga
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexandru varga » 26 Noi 2006, 02:38

eu stau in deva, cunosc baltile,dacai vorba de balta de la saulesti,este adevarat ca preponderent se prinde mai bine la twister si shaduri dar am prins si la vobler salmo sting 9cm sau oscilante.in schimb pe baltile din deva am prins la de toate,dar cel mai bine a mers spinarbaitul. 8)

sapsiluap
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sapsiluap » 26 Noi 2006, 08:46

balta de care v`am spus e o balta particulara, din apropierea petrosaniului ..... eu vineri ajung in deva si sunt pregatit sa dau o raita pe la toate baltile cu stiuca ( am de umblat) poate ne vedem .....

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 26 Noi 2006, 15:09

sapsiluap , unde este localizata exact linga Petrosani balta despre care vorbesti ? poate chiar am pescuit acolo si ... in majoritatea cazurilor eu dau cu oscilante .
te referi cumva la "balta Popi " , cea de la iesire din Petrosani , in stinga drumului pe care urci la Obirsia Lotrului ???

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 26 Noi 2006, 17:15

alexandru varga scrie:eu stau in deva, cunosc baltile,dacai vorba de balta de la saulesti,este adevarat ca preponderent se prinde mai bine la twister si shaduri dar am prins si la vobler salmo sting 9cm sau oscilante.in schimb pe baltile din deva am prins la de toate,dar cel mai bine a mers spinarbaitul. 8)
Ies o tara' din topic(scuze) dar ce regim de pescuit mai are Saulestiul?Pentru astia din Alba de ex.?Ca poate dau o fuga de 1 dec. mai ales daca este si peste!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

sapsiluap
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sapsiluap » 26 Noi 2006, 18:32

este o balta particulara din apropiere de Uricani .... acolo unde zici tu am fost de multe ori si am prins........experienta . baltile tari cu stiuca sunt in apropierea devei si... am auzit ca se mei si prinde . :twisted: (abia astept vineri)

sapsiluap
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sapsiluap » 26 Noi 2006, 18:35

eu pe saulesti anul trecut aproape in fiecare zi prindeam stiuca , daca nu siigur cate un biban frumos . pe saulesti s`au prins exemplare mari de peste 5 kg . eu vineri sunt pe acolo....

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 27 Noi 2006, 13:32

Daca stai in Petrosani , de ce nu mergi la balta de pe linga mina Dilja s-au pe cea de la Petrila ? am vazut stiuca destul de frumoasa prinsa in baltile respective. Cea despre care zici tu ca este la Uricani , particulara , nu o stiu , poate zici de balta de pe linga piriul Valomir , drumul ce urca pe linga Casa de copii ...

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 27 Noi 2006, 20:34

zamfi scrie:Ies o tara' din topic(scuze) dar ce regim de pescuit mai are Saulestiul?Pentru astia din Alba de ex.?Ca poate dau o fuga de 1 dec. mai ales daca este si peste!
Nu mai e concesionata de nimeni, se paote pescui doar cu permis.

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 27 Noi 2006, 20:56

saulestiul inca mai are stiuca.anul asta sau prins cu sutele,fara exagerare,si sau retininut in proportie de 95%.este o crima ce se intampla acolo,eu personal nu mai merg pt ca ma doare sufletul.tin tot domnilor,absolut tot,si alea cit palma.
au fost zile cand erau 50 pescari si toti au prins si binenteles toti leau tinut.aveau maxim 2-300g.criminali.
sa prins la twister si rotative cel mai des.la pestisor viu sa prins in nestire.
criminalii!!numai cand ma gandesc imi vin dracii
:evil:

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 27 Noi 2006, 21:35

Oaie, la fel e cam peste tot. Sa vezi cat stapazan de max. 200 de grame s-a prins si retinut in toamna asta pe Mures.... te doare sufletul, da din pacate pe majoritatea i doare'n pix.... sigurul lucru e sa prinzi langa ei si sa le dai drumul sa-i vezi cum mor de ciuda :twisted: Cine stie poate in timp puterea exemplului isi va spune cuvantul.

Ca sa revin la Saulesti, anul asta am fost de vre-o doua ori, nu am prins niciuna care sa merite retinuta, in schimb nici nu prea am avut unde da din cauza celor care dadeau la crap. Sincer prefer sa merg pe Mures sau pe Strei, daca vreau sa scap de aglomeratie sunt destule locuri, plus ca nu am un drum european la 100 de metrii, si o cale ferata la 10 m de mine :wink:

Scrie răspuns