Salut ... sunt nou si am si eu o intrebare
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pacat ca e asa departe de mine la ora asta!Sper sa ne intalnim pentru ca lumea e mica nu-i asa?! In rest ar fi interesant de stiut ce peste mic este in balta cu pricina(oblete ,caras,rosioara,etc) , pentru ca s-ar putea sa influenteze un pic chestia... Eu prind cel mai bine cu twistere in locurile unde trebuie sa "AR" fundul baltii si cu alte naluci merge mai greu.E posibil sa fie o balta cu structuri de fund si stiucile sa faca pe salaii...in sensul ca stau pe structuri si twisterul e mai aproape poate de ce asteapta ele...sapsiluap scrie:Salut ..eu am crescut la Deva. Acum stau in Petrosani . Pe langa Deva sunt o multime de balti cu mandra stiuca si spre deosebire de altele se mai si prinde. Balta despre care v`am spu este langa Petrosani . Poate ne intalnim la Deva la un peste (zamfi)
Si ar mai fii o chestie: in general se prinde la twister pe balta aia sau asa iti merge tie cel mai bine?
"In judetul Hunedoara..."
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- sapsiluap
- utilizator constant
eu in acea balta am prins numai la twister. ca pesti am auzit ca este si crap si caras fiind o balta particulara.
la inceputul luni ian (daca nu da inchetu) se poate sa se organizeze la Deva un concurs de spinning de pe mal pe o balta f cunoscuta si cu capturi serioase. pe mine ma puteti gasi pe mess ispas_p@yahoo.com
la inceputul luni ian (daca nu da inchetu) se poate sa se organizeze la Deva un concurs de spinning de pe mal pe o balta f cunoscuta si cu capturi serioase. pe mine ma puteti gasi pe mess ispas_p@yahoo.com
lingura poate evolua foate usor shi la adancimi de mai putzin de 0,5m totul tzine de cum recuperezi, sa nu mai vb. de voblere shalow , eu zic ca tu prinzi mai mult la twistere pt. faptul ca dai mai mult cu twistere . trebuie sa dai negresit shi cu voblere shi linguri la stiuca pt . ca acestea sunt oare cum naluci de electie pt. acest pradator.