Salut ... sunt nou si am si eu o intrebare
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- sapsiluap
- utilizator constant

Salut ... sunt nou si am si eu o intrebare
Eu sunt din jud. Hd . Am inceput sa pescuiesc la spinning de acum vreo 2 ani... Am dat de o balta cu marlite dar cred ca este si stiuca mare . Curios faptul ca stiucile pe care le`am prins am fost prinse numai la twister . La vobler sau lingurita nimic. Puteti sa ma ajutati si pe mine cu aceasata dilema ??? Numai bine ... MULTUMESC
-
Ionut the carp
- veteran

chestia asta am intalnit-o pe multe lacuri, am reusit sa prind marlite si la lingura, dar jucata ca un jig; cred ca pur si simplu le e lene sa iuteasca putin atacurile->hrana din belsug...nu au nici un interes sa alerge dupa ceva daca ii va trece prin fata... ce-i mai frumos ca mura-n gura
parerea mea
parerea mea
Re: Salut ... sunt nou si am si eu o intrebare
Salut!Am stat 18 ani in HD si poate te pot ajuta(merg periodic in HD,la parinti) daca stiu cumva balta!Am pescuit in zona Strei ,Cincis si pe langa Deva.Daca e ceva mai nou nu stiu!sapsiluap scrie:Eu sunt din jud. Hd . Am inceput sa pescuiesc la spinning de acum vreo 2 ani... Am dat de o balta cu marlite dar cred ca este si stiuca mare . Curios faptul ca stiucile pe care le`am prins am fost prinse numai la twister . La vobler sau lingurita nimic. Puteti sa ma ajutati si pe mine cu aceasata dilema ??? Numai bine ... MULTUMESC
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
Ionut the carp
- veteran