SALAUL .STRATEGII
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
SALAUL .STRATEGII
salut .
datele problemei .
salaul este cantonat in masa apei in lac la 1,2,3,4,5 m de fund ,urmarind bancurile de pesti prada .la suprafata nu apar atacuri .este in zona fiind capturat numai cu setca .adancimea apei variaza intre 7-15m.
care ar fi strategiile voastre ?exclus pescuit la stationar .
datele problemei .
salaul este cantonat in masa apei in lac la 1,2,3,4,5 m de fund ,urmarind bancurile de pesti prada .la suprafata nu apar atacuri .este in zona fiind capturat numai cu setca .adancimea apei variaza intre 7-15m.
care ar fi strategiile voastre ?exclus pescuit la stationar .
walleye
- Stefan Tudose
- Moderator
Iei la rand toata trusa pana dai de giugeaua pe care o poti juca cel mai mult la adancimea aia.
Eu as incerca oscilanta lunguiata de 5-6 gr, vobler si jelibon lestat cat mai usor.
La trena e prea simplu
Apropo de strategii de salau si trena.
Ati data careva la trena ca la carte, cu chestii de-astea:
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... d=cat20166

Eu as incerca oscilanta lunguiata de 5-6 gr, vobler si jelibon lestat cat mai usor.
La trena e prea simplu

Apropo de strategii de salau si trena.
Ati data careva la trena ca la carte, cu chestii de-astea:
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... d=cat20166

da , am dat eu la trena
prinsesem la un moment dat o stiuca frumoasa
vantul ma plimba cu barca destul de repede ca nu eram ancorat da eram prea preocupat sa scot lingura din gura stiucii .....
Si cum scocioram cu patentul printre molarii dumneaei .....bag sama ca in urma barcii venea frmos prin apa cam la juma de metru in baldabac lanseta mea cazuta de pe balonul barcii unde o lasaem.... ,
Albul stradicului dadea o nota deosebita ansamblului printre ierburile scufundate .......
Important e deci ca naluca sa raman in barca langa tine si sa nu dai drumu la fir
nu stiu ce se prinde in felul asta da e f fain
prinsesem la un moment dat o stiuca frumoasa
vantul ma plimba cu barca destul de repede ca nu eram ancorat da eram prea preocupat sa scot lingura din gura stiucii .....
Si cum scocioram cu patentul printre molarii dumneaei .....bag sama ca in urma barcii venea frmos prin apa cam la juma de metru in baldabac lanseta mea cazuta de pe balonul barcii unde o lasaem.... ,
Albul stradicului dadea o nota deosebita ansamblului printre ierburile scufundate .......
Important e deci ca naluca sa raman in barca langa tine si sa nu dai drumu la fir
nu stiu ce se prinde in felul asta da e f fain

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
-
- veteran
Da cand lingura in apa si lanseta in barca cand inversTavi scrie:Sorin, in principiu ai procedat bine, cu o mica precizare:
lingura incerci sa o tii in apa, iar lanseta in barca.
In rest e bine.
Prin rotatie ....ca asa e in spinning

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
-
- veteran