Salaul pe timp de iarna
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- marius olteanu
- junior
topicul a fost curatat de "mizerii".
va rog sa continuati la subiect.
multumesc.
va rog sa continuati la subiect.
multumesc.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
stiu ...bennasi scrie:iarna mai mult la gume prinzi salaul, la voblere,mai greu...

salaul l-am prins doar din greseala pana acum cautand altceva ... am intrebat daca intra la vobler in zona malurilor si apa destul de adanca doar pentru a sti daca am vreo sansa si la salau sau ramaneau ca si posibilitati doar avatul sau somnul ...
ps : pana la urma nu a vrut nimic

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
suntem frati de suferinta inseamna.anem scrie: am intrebat daca intra la vobler in zona malurilor si apa destul de adanca doar pentru a sti daca am vreo sansa si la salau sau ramaneau ca si posibilitati doar avatul sau somnul ...

merge pe vobler foarte bine, numai sa nimeresti momentul. sunt vreo doi pe site aici care l-au zapacit la vobler.

ce-i drept, eu n-am prins decat strap la vobler(toamna asta).
iarna nu stiu daca mai mere la vobler, n-am incercat.
eu nu am renuntat la jiguri ... nici macar nu am incercatranga scrie:suntem frati de suferinta inseamna.anem scrie: am intrebat daca intra la vobler in zona malurilor si apa destul de adanca doar pentru a sti daca am vreo sansa si la salau sau ramaneau ca si posibilitati doar avatul sau somnul ...si eu am renuntat la jiguri.
merge pe vobler foarte bine, numai sa nimeresti momentul. sunt vreo doi pe site aici care l-au zapacit la vobler.nici eu nu credeam pana n-am incercat. prima oara mi se parea cam aiurea...salau=vobler.
![]()
ce-i drept, eu n-am prins decat strap la vobler(toamna asta).
iarna nu stiu daca mai mere la vobler, n-am incercat.

stiu ca in perioada calda merge salaul chiar bine la vobler in zona malurilor cu pietre sau unde sunt praguri dimineata foarte devreme sau seara foarte tarziu, cand e intuneric, dar eram curios daca e la fel si in perioada rece sau atunci deja sta lipit pe fund mai tot timpul ...
somni am vazut la suprafata inclusiv acum vreo 10 zile (intr-adevar nu ca vara) si ma gandeam ca poate si salaii au un comportament asemanator ...
Gogol scrie:Si cu ce voblere dati voi la salau?
pai nu dau la salauanem scrie: ... de aia prefer oricand sa pescuiesc la alte specii de pesti in afara salaului ...
salaul l-am prins doar din greseala pana acum cautand altceva ...

Daca tot suntem la salau de iarna, in seara asta in Carrefour aveau salau, si cand zic salau nu ma refer la strapi. Erau 2 care se invarteau lejer pe la 4-5 kg. Pret? Aproape 22 de lei kg. Nenea ala de acolo zicea ca e de Dunare si nu de acvacultura.
In afara de asta, aveau niste carasi in jur de 1.5-2 kg bucata. Imensi. Astia erau de crescatorie si mergeau la 10 lei kg.
Eu am luat 2 pastravi frumosi pe care ii pregatesc imediat de cuptor
si o sa pun langa ei ceva simplu, gen cartofi natur. Usor de seara 
In afara de asta, aveau niste carasi in jur de 1.5-2 kg bucata. Imensi. Astia erau de crescatorie si mergeau la 10 lei kg.
Eu am luat 2 pastravi frumosi pe care ii pregatesc imediat de cuptor

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
- stefanflorin
- veteran