Salaul pe timp de iarna
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Beastmaster
- veteran
Ei bine, cred ca stiu ei ce stiu, cei care prind salau pe Dunarestefanflorin scrie:sunt curios cu ce prind ei salaii aia in Dunare...ca de plase nici nu cred ca incape vorba.

http://www.adevarul.ro/locale/turnu-sev ... 39389.html
Pacat ca "plasarii" nu au impuse limite in acest sens

Aici este discutia despre cele 85 care defapt is 94Beastmaster scrie:Ei bine, cred ca stiu ei ce stiu, cei care prind salau pe Dunarestefanflorin scrie:sunt curios cu ce prind ei salaii aia in Dunare...ca de plase nici nu cred ca incape vorba.![]()
http://www.adevarul.ro/locale/turnu-sev ... 39389.html
Pacat ca "plasarii" nu au impuse limite in acest sens
- Beastmaster
- veteran
se prinde si la plase... anul astra e o cota foarte mica..curentul mult mai slab, in cea mai mare parte a cursului Dunarii, asa ca au aaprut multe plase ancorate... si mai si prindstefanflorin scrie:sunt curios cu ce prind ei salaii aia in Dunare...ca de plase nici nu cred ca incape vorba.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- Beastmaster
- veteran
- marius olteanu
- junior
Daca dai de pesti, si un incepator poate sa prinda, cunosc un tip care atunci in ziua respectiva a luat in mana prima oara lanseta, si in ziua respectiva a prins 7 sau 8 buc de salau, de atunci e "infestat rau de tot"marius olteanu scrie: te contrazic ,localizarea conteaza dar depinde de experienta ca doar n or sari salii in barca![]()
![]()

-
- utilizator nou
caut tovarasi pescuit rapitor
Buna ziua pescari
Caut tovarasi seriosi, pasionati sau maniaci in pescuitul la rapitor pe ape curgatoare la artificiale.
Sunt din Bucuresti, ies de obicei in weekend la Dunare sau pe alte rauri.
Dispun de masina (dar nu de offroad).
Anuntul meu este numai pentru cei ce sunt in cautare de aventuri si dispusi sa faca deplasari si putina miscare (pe jos, prin paduri, etc).
Numai bine,
Cristi
Caut tovarasi seriosi, pasionati sau maniaci in pescuitul la rapitor pe ape curgatoare la artificiale.
Sunt din Bucuresti, ies de obicei in weekend la Dunare sau pe alte rauri.
Dispun de masina (dar nu de offroad).
Anuntul meu este numai pentru cei ce sunt in cautare de aventuri si dispusi sa faca deplasari si putina miscare (pe jos, prin paduri, etc).
Numai bine,
Cristi