Salaul pe timp de iarna
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Am inteles de la cineva ca pentru vremea asta, un vobler suspending ar fi cea mai indicata optiune.
Avand densitatea cea mai apropiata cu a apei, te-ar ajuta sa ii impui o evolutie cat mai discreta. Daca te-ai opri din recuperat, ar sta cam pe loc.
Acu', daca te chinui sa faci unu asa discret, ce pana mea il faci sa sune ca o castanieta!
Avand densitatea cea mai apropiata cu a apei, te-ar ajuta sa ii impui o evolutie cat mai discreta. Daca te-ai opri din recuperat, ar sta cam pe loc.
Acu', daca te chinui sa faci unu asa discret, ce pana mea il faci sa sune ca o castanieta!

near the beer
Cu asta am luat bine la stiuca,cred ca a fost proiectat pentru pescuit oceanic,este greu,initial avea triple argintii,tratate anticoroziv.Am fost nevoit sa pun niste Mustad-uri negre,erau prea evidente in apele noastre.cosmin81 scrie:apropo de ce woblere sunt prinzatoare la salau? Eu n-am dat, dar era un tip care prindea pe balta pe care am dat eu anul asta la shalau shi biban! E vorba de un RattlinRap-patern de culoare "shad" (daca nu ma-nshel)- gri metalizat cu spatele negru, burta alba shi un punct negru desenat pe corp! cred ca avea shi ceva bilutze(crankbait), ca zornaia ca un clopotzel de plugushor
!
Cred ca ar merge bine si la salau,il poti lucra ca pe shad(jigging).
Michael va recomanda Regulamentul forumului
In raurile noastre rapitorul e mai sfios,mai precaut,pana nu am schimbat ancorele argintii cu cele negre,nu a intrat nimic la Rattlin. 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Beastmaster
- veteran
Foarte buna ideea cu acest topic, insa putini sunt cei care incearca salaul iarna (probabil cei mai experimentati - stiu ei de ce
) si mai mult de atat, sa si "dea din casa".
Insa, din filmele pe care le-am urmarit si articolele citite, se pare ca o solutie care poate da rezultate neasteptate e folosirea obletelui cu montura "mort-manie" sau diferite monturi derivate (pot da detalii, daca se doreste) tot cu oblete mort (cine prinde vara peste mic, iarna il face voinic
).
Ideea de baza e sa se incerce in zonele cu gropane, copaci cazuti in apa si adancimi relativ mari, unde salaul se retrage iarna. Timpul de asteptare trebuie sa fie mult mai mare (10-15 secunde), cu recuperari lente. Mi se pare mult mai promitatoare varianta aceasta pe timp de iarna, in comparatie cu twisterele, care sunt incomparabil mai putin atractive si convingatoare in aceasta perioada... Sper ca am fost de ajutor cu aceste sfaturi

Insa, din filmele pe care le-am urmarit si articolele citite, se pare ca o solutie care poate da rezultate neasteptate e folosirea obletelui cu montura "mort-manie" sau diferite monturi derivate (pot da detalii, daca se doreste) tot cu oblete mort (cine prinde vara peste mic, iarna il face voinic

Ideea de baza e sa se incerce in zonele cu gropane, copaci cazuti in apa si adancimi relativ mari, unde salaul se retrage iarna. Timpul de asteptare trebuie sa fie mult mai mare (10-15 secunde), cu recuperari lente. Mi se pare mult mai promitatoare varianta aceasta pe timp de iarna, in comparatie cu twisterele, care sunt incomparabil mai putin atractive si convingatoare in aceasta perioada... Sper ca am fost de ajutor cu aceste sfaturi

- stefanflorin
- veteran
- kingofbeasts
- veteran