apropo de ce woblere sunt prinzatoare la salau? Eu n-am dat, dar era un tip care prindea pe balta pe care am dat eu anul asta la shalau shi biban! E vorba de un RattlinRap-patern de culoare "shad" (daca nu ma-nshel

)- gri metalizat cu spatele negru, burta alba shi un punct negru desenat pe corp! cred ca avea shi ceva bilutze(crankbait), ca zornaia ca un clopotzel de plugushor

!
Tipul prindea de rupea, dar mai mult de spate, mai rar de gura, dar prindea!.....mai bine decat mine la cauciuc!
Ori poate din cauza ca arunca mult mai departe! Pestele se retrasese pe al doile prag!!! stiu ca are vreo 14-16gr, un vobler ca ala, fatza de 3,5-4gr cu cat dadeam eu pe intinsura aia la jig! Shi vorba aia...al lui inoata, al meu se taraste pe fund! Modelul de wobler RattlinRap e sinking shi coboara pe stopare, dar se ridica pe recuperare, deci se preta bine pe intinsura! Cum era sa arunc eu cu un jig de 14gr! Aram fundul!!!!
cosmin
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"