Salaul pe timp de iarna

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 07 Ian 2005, 23:14

@Calone-Cam amar e rasul mosule, vezi, ce-ti spuneam eu...?! :oops: :cry:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 07 Ian 2005, 23:51

Ii buna aia cu cititul plutei ! :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 27 Ian 2005, 03:21

apropo de ce woblere sunt prinzatoare la salau? Eu n-am dat, dar era un tip care prindea pe balta pe care am dat eu anul asta la shalau shi biban! E vorba de un RattlinRap-patern de culoare "shad" (daca nu ma-nshel :?: )- gri metalizat cu spatele negru, burta alba shi un punct negru desenat pe corp! cred ca avea shi ceva bilutze(crankbait), ca zornaia ca un clopotzel de plugushor :) !
Tipul prindea de rupea, dar mai mult de spate, mai rar de gura, dar prindea!.....mai bine decat mine la cauciuc!
Ori poate din cauza ca arunca mult mai departe! Pestele se retrasese pe al doile prag!!! stiu ca are vreo 14-16gr, un vobler ca ala, fatza de 3,5-4gr cu cat dadeam eu pe intinsura aia la jig! Shi vorba aia...al lui inoata, al meu se taraste pe fund! Modelul de wobler RattlinRap e sinking shi coboara pe stopare, dar se ridica pe recuperare, deci se preta bine pe intinsura! Cum era sa arunc eu cu un jig de 14gr! Aram fundul!!!! :D

cosmin
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 27 Ian 2005, 07:09

Poate k tu nu prinde-ai pt k nu stiai sa-i agheti de spate :D :) :P :wink:

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 27 Ian 2005, 07:15

Vara, primavara sunt bune si voblerele floating. De exemplu Rapala Original Husky Jerk si alte modele cu bataia puternica.
Asta inainte sa se crape de ziua si pe inoptate si dupa. Adevarat k am prins doar de cateva ori asa, dar pt k n-am incercat de prea multe ori. Anu acesta urmeaza sa experimentez mai multe.
Se poate da cu voblere pana in 15 cm, daca nu si mai mari. Cred k sunt bune si cozma si de la salmo pearchul si sting(nu le-am incercat, dar dupa cum sunt facute imi caM DAU SEAMA CE BATAIE AU, pt k eu nu mai dau banii pe ele ci mi le cumpar). Am intzeles de la cineva care pescuieste asa predominant k,,,,,,,culorile preferate sunt cu calben/erde fluo pe spate sau albastru pe spate.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 27 Ian 2005, 09:11

@cosmin81

Un vobler cu bilute ne e neaparat cranck bait. E rattling. Ok ? :lol:
Poti avea un cranck bait si fara bile.

Tudor

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 27 Ian 2005, 10:30

OK Tudore, dar un suspending fara bile la Rapala exista? :D
near the beer

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 27 Ian 2005, 12:55

Eu suspending fara bile de la Rapala n-am vazut nici odata. Dar cine stie. Poate n-am avut eu toate modelele. :)

leonb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de leonb » 27 Ian 2005, 15:26

eu am un suspending fara bilute, adica nu e nic un zornait (poate or fi blocate) tot din franta cumparat (decathlon); de fapt am doua, dar de culori putin diferite

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 27 Ian 2005, 16:17

Si sunt marca Rapala ? La Decathlon au citeva modele din cele mai curente. Si chiar nu vad model suspending fara bile. Ce model sunt ?

Scrie răspuns