rotative la clean, sfaturi si trucuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Greseala mea ,vroiam sa zic un rapitor mare(stiuca,avat,somn) poate fi pacalit uneori mai repede de o naluca mica.TopGear scrie:Ilie. Nu este o regula valabila 100%. Eu am luat clean la 4oogr cu BlueFox de 4!!Era un riuletz mic, apa putin tulbure. Sau tot clean la R`N`R de 5 cm. Care nu este o naluca mica, si cleanul a fost piticot si l-am aruncat inapoi in garla.

Mda...
Hah tocmai am ajuns acasa de la o partida de clean pe raul Mures undeva la granita dintre judetul Harghita si Mures.....am dat la rotativa de am facut scurta la mana...rezultatul..cateva atacuri la rotativa vibrax silver...si 2 cleni cat o tigara...si un avat micut...am trecut apoi la nivelul doi si incercat si schimbat pe vobler..apoi iar pe rotativa si nimic...intr-un final a dat roade un vobler broscuta de la Dorado...si spre seara un vobler salmo bullhead...mda... Un singur peste retinut 5 eliberati...Nu se incadrau in standarde
nu stiu ce se intampla pe Mures, dar mere rau de tot. sambata am facut scurta la mana de la atata aruncat si in afara de doi clenuti anemici, nimic n-a mers. avatii veneau pana in mal de ma stropeau dar de naluci nu au fost interesati deloc.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
Daca afli cumva, sa imi spui si mie ce naiba-i cu Muresul asta. Fac scurta si eu la mana de vreo doua saptamani in fiecare seara, si nimic! Si bat niste avatoci.....fisherman scrie:nu stiu ce se intampla pe Mures, dar mere rau de tot. sambata am facut scurta la mana de la atata aruncat si in afara de doi clenuti anemici, nimic n-a mers. avatii veneau pana in mal de ma stropeau dar de naluci nu au fost interesati deloc.
cred ca au ce manca. e plin de puiet, asa ca probabil ca tablele nu li se mai par apetisante. partea mai aiurea e ca nu merge nici pasnicul. prin partea noastra, muresul e scazut si limpede. poate daca se mai "pisca" apa un pic va merge mai bine.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
mda...
M-am gandit bine de tot...si am observat...o chestie interesanta... acum o saptamana am pescuit in intervalul 13:00-20:00. Am avut atac dupa atac pana pe la vreo 16:00...dupa aia nimic....era si o caldura infernala...dupa ce apar mustele pe apa...nu mai ataca deloc...habar nam ce sa zic...
Re: mda...
hmmm...... dar ai mai pescuit in locul ala in alte zile? La alte ore?el_disku scrie:M-am gandit bine de tot...si am observat...o chestie interesanta... acum o saptamana am pescuit in intervalul 13:00-20:00. Am avut atac dupa atac pana pe la vreo 16:00...dupa aia nimic....era si o caldura infernala...dupa ce apar mustele pe apa...nu mai ataca deloc...habar nam ce sa zic...
o sa incerc sambata si duminica la ore la care de obicei plec acasa. Asa dorm si eu mai mult in weekend. Si poate imi fac rost de o sperietoare de muste!

Dar e o chestie la care nu m-am gandit, referitor la observatia ta.