Recomandare voblere de clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Recomandare voblere de clean
1.Kenart
2.Jackall
3.Dorado
strict de rau
pe lacuri si alte firme cu modele aferente
2.Jackall
3.Dorado
strict de rau
pe lacuri si alte firme cu modele aferente
Kenart ,Dady,salmo GS , strike pro baby si pentru lac tiny si cicadele sunt baza 

Pt. mine voblerele Cozma sunt OK , si prinzatoare si pret bun . Asta daca nimeresti unele care evolueaza corect .
)

salut...am iesit la clean pe rau in data de: 07.06.2014 iar ca rezultat 3 cleni unul de 25 cm si 2 de 17 cm dar dupa o jumatate de ora am fost nevoit sa plec din cauza vremii capricioase...voblerul prinzator hornet 2,5cm scufundator culoare negru...
09.06.2014 de la ora 20:30 la 21:30 rezultat tot 3 cleni la vobler culoare verde tot hornet 2,5cm.....dar am vazut multi cleni mari care nu atacau....trecea voblerul prin fata lor si nici nu erau interesati....
STIE CINEVA CARE AR FI PROBLEMA?
09.06.2014 de la ora 20:30 la 21:30 rezultat tot 3 cleni la vobler culoare verde tot hornet 2,5cm.....dar am vazut multi cleni mari care nu atacau....trecea voblerul prin fata lor si nici nu erau interesati....
Probabil nu era voblerul potrivit. Am observat asta zilele trecute.stefan78 scrie:salut...am iesit la clean pe rau in data de: 07.06.2014 iar ca rezultat 3 cleni unul de 25 cm si 2 de 17 cm dar dupa o jumatate de ora am fost nevoit sa plec din cauza vremii capricioase...voblerul prinzator hornet 2,5cm scufundator culoare negru...
Pescuind cu un Salmo Tiny, culoare HC, am obtinut cateva ciugulituri curioase si chiar am vazut cleanul izbind momeala. Cand am schimbat cu un Dorado BGH(negru), a fost inhatat pana in fundul gatului, probabil de acelasi peste, iar in scurt timp de un altul.
BTW, pe ce rau pescuiesti?
Am schimbat voblere precum: dorado,jaxon,salmo,stephanov,cozma diferite culori si marimi...in acelasi loc cu asemenea voblere am prins clean de 45 cmpricopo scrie:Probabil nu era voblerul potrivit. Am observat asta zilele trecute.stefan78 scrie:salut...am iesit la clean pe rau in data de: 07.06.2014 iar ca rezultat 3 cleni unul de 25 cm si 2 de 17 cm dar dupa o jumatate de ora am fost nevoit sa plec din cauza vremii capricioase...voblerul prinzator hornet 2,5cm scufundator culoare negru...
Pescuind cu un Salmo Tiny, culoare HC, am obtinut cateva ciugulituri curioase si chiar am vazut cleanul izbind momeala. Cand am schimbat cu un Dorado BGH(negru), a fost inhatat pana in fundul gatului, probabil de acelasi peste, iar in scurt timp de un altul.
BTW, pe ce rau pescuiesti?
numai dupa apusul soarelui
Pescuiesc pe olt.
Am fost azi intre orele 20:30 si 21:30, ca si rezultat 10 cleni dintre care unul de 35 cm si restul pe la 20—25 cm.voblerul castigator a fost hornet de 2'5 cm gt scufundator
Încearcă vobrele goldstar ff ieftine și bune pe clean.
La Kenart-diverse si Hornet 2.5 sinking am avut rezultate bune anul acesta, exemplare de peste 30 cm pe raul Lapus
believe in spinning !
Seara am avut rezultate foarte bune la voblere :stefan78 scrie:salut...am iesit la clean pe rau in data de: 07.06.2014 iar ca rezultat 3 cleni unul de 25 cm si 2 de 17 cm dar dupa o jumatate de ora am fost nevoit sa plec din cauza vremii capricioase...voblerul prinzator hornet 2,5cm scufundator culoare negru...
1. owner cultiva bug eye 01, vezi http://hottackle.com/owner-bugeye-p-8379.html?ht=en
2. YO-ZURI/DUEL aile goby -HGR, http://www.hottackle.com/duel-aile-goby ... html?ht=en
3. salmo hornet GT 2.5-3 F,S
believe in spinning !