Recomandare lanseta <600 ron
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Recomandare lanseta <600 ron
Pentru vexy:
Salut. Este un bat care se incadreaza in parametrii enuntati de tine si il gasesti in mai toate magazinele de profil. Are o masa de 156g, arunca de la 7 la 25 de grame, carbon i.m.10, 11 inele pe o lungime de 212 cm, split grip etc. Il poti vedea pe Energofish.ro - codul - 13170212 si se numeste Bokor Spin. Cred ca este un bat suficient de versatil pt. nevoile specificate de tine. ( Asta daca vrei neaparat un bat atat de scurt pentru o mulineta relativ mare) Tot acolo este dat si pretul recomandat. Dupa mine, ridicol de mic pt. ce ofera acest produs. Iti doresc alegere inspirata. Rew.
Salut. Este un bat care se incadreaza in parametrii enuntati de tine si il gasesti in mai toate magazinele de profil. Are o masa de 156g, arunca de la 7 la 25 de grame, carbon i.m.10, 11 inele pe o lungime de 212 cm, split grip etc. Il poti vedea pe Energofish.ro - codul - 13170212 si se numeste Bokor Spin. Cred ca este un bat suficient de versatil pt. nevoile specificate de tine. ( Asta daca vrei neaparat un bat atat de scurt pentru o mulineta relativ mare) Tot acolo este dat si pretul recomandat. Dupa mine, ridicol de mic pt. ce ofera acest produs. Iti doresc alegere inspirata. Rew.
Pentru vexy:
O mica corectie, 10 inele pe 212 cm (11 inele pe 272cm) la lanseta Bokor spin. Rew.
O mica corectie, 10 inele pe 212 cm (11 inele pe 272cm) la lanseta Bokor spin. Rew.
@vexy
Daca tot ti-ai luat o mulineta buna nu face rabat la calitate in cazul lansetei. Batul recomandat mai sus de colegul, o fi bun de voblere,oscilante, rotative, poti pescui si cu plastice moi dar nu vei simti mare lucru din ceea ce se intampla sub apa. 156gr la 2,12m ne indica faptul ca are multa rasina in compozitie si betele de genul asta nu sunt senzitive. Merita sa dai un ban in plus pentru a-ti cumpara de la inceput o lanseta decenta, pe care sa o pescuiesti multi ani cu placere.
Daca tot ti-ai luat o mulineta buna nu face rabat la calitate in cazul lansetei. Batul recomandat mai sus de colegul, o fi bun de voblere,oscilante, rotative, poti pescui si cu plastice moi dar nu vei simti mare lucru din ceea ce se intampla sub apa. 156gr la 2,12m ne indica faptul ca are multa rasina in compozitie si betele de genul asta nu sunt senzitive. Merita sa dai un ban in plus pentru a-ti cumpara de la inceput o lanseta decenta, pe care sa o pescuiesti multi ani cu placere.
-
- senior
Lansetele Bokor sunt bete f. bune pt. ape curgatoare. Am doua: un microjig de 2-12 gr si cea MH de 10-30gr. Sunt lansete foarte robuste, groase in perete, nu ti-e frica sa tragi de ele, cam prea ieftine pt. ce ofera, dar astea-s cred, preturi de intrare pe piata. Eu unul le recomand.
N-am spus ca nu sunt bune in banii lor, am spus doar ca pescuind cu plastice moi dau chix la capitolul senzitivitate. Daca esti hotarat sa-ti iei un Nano Force vei sesiza imediat diferenta si garantat vei renunta la Bokor. Nano Force de 2,13 cu puterea 4-21 gr cantareste doar 108gr si nu sunt genul lansetelor "grisina" de care sa-ti fie frica sa tragi. Nu fac reclama, nu am nimic de castigat din asta, doar ca pentru mine seria asta de la Dragon a fost o adevarata revelatie.fishmaster56 scrie:Lansetele Bokor sunt bete f. bune pt. ape curgatoare. Am doua: un microjig de 2-12 gr si cea MH de 10-30gr. Sunt lansete foarte robuste, groase in perete, nu ti-e frica sa tragi de ele, cam prea ieftine pt. ce ofera, dar astea-s cred, preturi de intrare pe piata. Eu unul le recomand.
probabil si Bokor ar fi buna pt mine la fel si Dragon. Am uitat sa zic ca sunt oarecum incepator si sigur mi-ar fi de ajuns si o lanseta de 200-300 ron. Nu vreau sa dau dovada de snobism, adevarul e ca intotdeauna mi-au placut lucrurile de calitate si alegerea p care o voi face sper sa ma "tina" cativa ani. Imi place lanseta Dragon, dar mai astept sfaturi pertinente de la pescari mai experimentati:)
Tito, universul tau de lansete se invarte numai in jurul dragoanelor? Chiar numai asta visezi si recomanzi in toate topicurile? Te credeam putin mai destupat insa scuza ma nu esti departe de postacii de serviciu. Se stiu ei care este..
-
- senior
Pai nu prea-s pt. plastice moi (nici n-am zis asta), ci pt. reactive, pt. ca cele cu exceptia microjig-urilor sunt mai dure. Dar microjigurile merg si cu moi si-s senzitive. Oricum, eu le folosesc doar cu "voblaraie" si "lingurime" si pt. asa ceva sunt excelente.tito scrie:N-am spus ca nu sunt bune in banii lor, am spus doar ca pescuind cu plastice moi dau chix la capitolul senzitivitate. Daca esti hotarat sa-ti iei un Nano Force vei sesiza imediat diferenta si garantat vei renunta la Bokor. Nano Force de 2,13 cu puterea 4-21 gr cantareste doar 108gr si nu sunt genul lansetelor "grisina" de care sa-ti fie frica sa tragi. Nu fac reclama, nu am nimic de castigat din asta, doar ca pentru mine seria asta de la Dragon a fost o adevarata revelatie.fishmaster56 scrie:Lansetele Bokor sunt bete f. bune pt. ape curgatoare. Am doua: un microjig de 2-12 gr si cea MH de 10-30gr. Sunt lansete foarte robuste, groase in perete, nu ti-e frica sa tragi de ele, cam prea ieftine pt. ce ofera, dar astea-s cred, preturi de intrare pe piata. Eu unul le recomand.
Pai ce sa fac daca am pescuit si pipait prin magazine zeci de bete si modelul asta de la Dragon e peste multe bete mult mai scumpe. Sa cumpar una de 1500 de lei doar pentru ce scrie pe eticheta si uitandu-ma la eticheta sa traiesc cu impresia ca pescuiesc cu Nirvana in materie de pescuit ? Un postac isi da cu parerea citind specificatii pe internet si isi spune parerea pe care au impartasit-o altii, eu vorbesc (scriu) dupa proba practica. Si una peste alta parerea ta in ceea ce ma priveste ,nu ma intereseaza, cand iti exprimi o parere obiectiva despre anumite echipamente de pescuit tin cont de parerea ta ,pentru ca stiu ca nu vorbesti "din filme" Dar in acest caz eu am pescuit cu multe bete (americane, japoneze pur sange) cat si cu Nano Force. Asadar in acest caz nu eu sunt cel care bate campii.Gogol scrie:Tito, universul tau de lansete se invarte numai in jurul dragoanelor? Chiar numai asta visezi si recomanzi in toate topicurile? Te credeam putin mai destupat insa scuza ma nu esti departe de postacii de serviciu. Se stiu ei care este..
Departe de mine gandul sa te jignesc sau sa ponegresc dragonul. Ti o repet: este o lanseta buna in banii ei si atat. Asta nu inseamna sa o recomanzi in toate topicurile. Ce ar fi sa recomand eu numai scv, megabasuri, ticturi, graphiteleader, yamaga sau mai stiu eu ce? Ar insemna sa par snob sau ingamfat.
Iti spun trei defecte la xtremul tau : manerul e prea lung pt lungime si puterea ei, nu e destul de sensibil varful pt salau si inelele puse cam aiurea ( dar aici e discutabil, poate sunt eu stricat la cap).
Iti spun trei defecte la xtremul tau : manerul e prea lung pt lungime si puterea ei, nu e destul de sensibil varful pt salau si inelele puse cam aiurea ( dar aici e discutabil, poate sunt eu stricat la cap).