Atunci iti recomand sa pandesti cand mai apare cate un bat pe aici la vanzare, la 400 gasesti bete mult mai bune decat unul nou la acelasi pret.barosanu18 scrie: Multumesc pentru recomandari, dar as vrea ceva putin mai bun. Lansetele amintite de mine in primul comentariu din topic sunt cam 400 de lei cu tot cu transport din Polonia. Momentan detin o Shimano Catana CX de 2,70 cu o mulineta Daiwa Megaforce 2500 si fir textil Sunline SuperPE 15lb si vreau sa fac un upgrade
Recomandare combo spinning avat.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Recomandare combo spinning avat.
-
- senior
Da. Daca ai rabdare pana apare e o idee buna.
Eu pescuiesc pe Somes in apropierea Jiboului si folosesc o lanseta Fenwick Salmon & Steelhead 8'6" care a fost chiar ieftina. Puterea de aruncare este pana in 20g (spun producatorii; real cred ca e 15g) Actiunea este moderat-rapida, nici un avat nu a scapat in drill.
Mulineta este Shimano Sahara 3000 (cca 260g), lanseta avand 160g. Eu consider ca se echilibreaza bine impreuna.
Mulineta este cu recuperare 6.2:1 Am aceiasi marime Shimano Exage, care are raport de 5:1 (tamburii se potrivesc de la una la cealalta)
De cand am inceput sa pescuiesc cu Sahara nu prea i-mi mai vine sa pescuiesc cu o alta mulineta la avat chiar daca nu am incredere in Thrill si deci nu prea-l folosesc.
Majoritatea mulinetelor Shimano din oferta pentru SUA au raport de recuperare de 6:1 sau putin peste, oare americanii chiar nu se pricep?
Puterea angrenajelor este necesara cand folosim naluci grele de ordinul zecilor de grame, eu pt avat am un singur vobler de 15g, celelalte au cam pana-n 10g. Dezavantajul mulinetelor cu raport mare este altul: se vand fara tambur de schimb ( nu este prea placut sa ai unul singur; iar daca vrei sa-l comanzi costa cam mult...)
Fire intinse tuturor!
Mulineta este Shimano Sahara 3000 (cca 260g), lanseta avand 160g. Eu consider ca se echilibreaza bine impreuna.
Mulineta este cu recuperare 6.2:1 Am aceiasi marime Shimano Exage, care are raport de 5:1 (tamburii se potrivesc de la una la cealalta)
De cand am inceput sa pescuiesc cu Sahara nu prea i-mi mai vine sa pescuiesc cu o alta mulineta la avat chiar daca nu am incredere in Thrill si deci nu prea-l folosesc.
Majoritatea mulinetelor Shimano din oferta pentru SUA au raport de recuperare de 6:1 sau putin peste, oare americanii chiar nu se pricep?
Puterea angrenajelor este necesara cand folosim naluci grele de ordinul zecilor de grame, eu pt avat am un singur vobler de 15g, celelalte au cam pana-n 10g. Dezavantajul mulinetelor cu raport mare este altul: se vand fara tambur de schimb ( nu este prea placut sa ai unul singur; iar daca vrei sa-l comanzi costa cam mult...)
Fire intinse tuturor!