pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Zamfi
- veteran

Pai...nu am nici o parere!

Una ca sunt de cast si inca nu m-a prins flama si a doua ca eu sunt in EU si nu le-am vazut pe alea pentru pietele sus pomenite. Si ,daca ar fi diferenta asa de mare cum reiese din postul tau , sa-mi fie cu iertare dar este mai jenant pentru o firma care se vrea azi maine nr.1

sa trateze asa de diferit pescarii ...Si BMW (ca asta mi-a venit in cap ) face anumite modele pentru piata americana ,insa nu-si bate joc de clientii din Eu.Parere pur personala.

Sau ca sa fiu in "pescuit" modelele de la St.Croix sunt la fel de bune sau la fel de proaste si la Caius si la mama lor...Tot personala.
Stima.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
adrian99
- veteran

zamfi,n-are importanta ca sunt de cast;important este blankul,inelele,etc
si cele pentru Europa de cast sunt tot cu mult "laudata"bio-fibra
orice lanseta de cast se poate transforma intr-una de spin

(daca-ti place ce ofera dar pescuiesti numai cu spin)
eu am 2 modificate.au iesit fenomenale,multi vazundu-le in actiune dorind sa le cumpere
-
Zamfi
- veteran

adrian99 scrie:zamfi,n-are importanta ca sunt de cast;important este blankul,inelele,etc
si cele pentru Europa de cast sunt tot cu mult "laudata"bio-fibra
orice lanseta de cast se poate transforma intr-una de spin

(daca-ti place ce ofera dar pescuiesti numai cu spin)
eu am 2 modificate.au iesit fenomenale,multi vazundu-le in actiune dorind sa le cumpere
Absolut corect. Asa este cu blancurile .Mai ales ca sunt unele blancuri de cast care nu le gasesti date si pentru spin ,insa iasa lansete teribile de spin daca stii ce vrei... Pai daca asa se comporta Shimano ...vezi postul meu de sus!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
suli
- senior

Zamfi scrie:Pai...nu am nici o parere!

Una ca sunt de cast si inca nu m-a prins flama si a doua ca eu sunt in EU si nu le-am vazut pe alea pentru pietele sus pomenite. Si ,daca ar fi diferenta asa de mare cum reiese din postul tau , sa-mi fie cu iertare dar este mai jenant pentru o firma care se vrea azi maine nr.1

sa trateze asa de diferit pescarii ...Si BMW (ca asta mi-a venit in cap ) face anumite modele pentru piata americana ,insa nu-si bate joc de clientii din Eu.Parere pur personala.

Sau ca sa fiu in "pescuit" modelele de la St.Croix sunt la fel de bune sau la fel de proaste si la Caius si la mama lor...Tot personala.
Stima.
Ai perfecta dreptate Zamfi...nici eu nu inteleg de ce Shimano procedeaza in felul acesta,firme americane consacrate vind acelas produs pe toate pietele(st.croix,kistler,lamiglas,etc...)personal mi se pare o greseala faptul ca scot alte modele pt.piata Europeana la o marca asa consacrata,sa nu uitam faptul ca Gary Loomis l-au cumparat tot ei....cat despre modelele americane si japoneze pot sa spun ca am avut ocazia sa pescuiesc cu un Shimano Compre,care nu e varianta cea mai scumpa de la Shimano,si mi-a placut tare mult.
Daca iti place spinning
http://www.tacklewarehouse.com/Shimano_ ... IMANO.html 
-
Sami
- veteran

De la Shimano mi-a ramas si mie la suflet un Shimano Clarus,am avut si anunt ca doresc sa il cumpar,degeaba:(
Am fost la pescuit cu cineva care il avea si l-am pescuit cateva maini la jig...am ramasa masca cat putea sa fie de senzitiv,era un best-buy,pacat ca nu se mai gaseste.
Ca sa imi mai alin dorul de acest bat mi-am luat un Lamiglas Certified Pro pe care nu am apucat sa il pescuiesc,dar sunt curios daca va fi la fel de senzitiv ca acel Clarus(era model vechi).Nu stiu daca e adevarat cum se zvoneste ca seriile vechi de Clarus sunt facute cu blancuri de la G Loomis,dar chiar a fost un bat deosebit.
Fir intins!
-
suli
- senior

Sami,Clarus inca se mai fabrica in State..
http://www.tacklewarehouse.com/Shimano_ ... e-LRC.html
Modelul vechi doar daca il gasesti de second hand...ai dreptate ca sunt laudate in State pt.sensibilitatea lor cam toate modelele Shimano.
-
Sami
- veteran

Stiu ca se mai fabrica,dar nu stiu daca sunt la fel de calitative,este asemanator ca la Kistler Lta.
Au fost seriile vechi laudate,apoi au schimbat furnizorul de blancuri si...ceva s-a intamplat.Pacalesti si pescarii dar numai o parte,nu poti pe toti

Fir intins!
-
spiridusul
- veteran

Doar un bat de la Shimano mi-a placut atat de mult cat l-am zdranganit prin magazine incat sa ma gandesc ca vreau sa-l iau, si anume Shimano Crucial.
-
suli
- senior

No sa regreti daca iei Crucialul....
-
suli
- senior

Sami, sunt posesorul unui Kistler Helium Lta si pt. mine batul acesta e sfant...era sa fac o greseala si l-am scos la vanzare, dar l-am retras repede si v-a ramane cu mine atata timp cat eu o sa traiesc,e preferatul meu la montaje Texas sau cu jig pina in 15g,e mh de 6,6 picioare ,pana in 3/4 oz fast..
Nu stiu cum a facut blankul acesta dar,, citeste" tot ce e pe substrat,o minunatie!!