Recomandare "bat" stiuca

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gyrgy
senior
senior

Re: Recomandare "bat" stiuca

Mesaj de gyrgy » 07 Ian 2015, 08:08

valeriu28 scrie:Adica, rapitorul in general trebuie cautat, zic si eu. Si prin deductie logica, suprafata de "brazdat" e importanta, nu?
una e sa arunci la 30m un vobler de 10 grame si alta e sa arunci unul de 25 la 50 - 60 metri.
practic dublezi oferta, zic... si aici ma gandesc ca un incepator care arunca mult si bine, incercand sa acopere o suprafata cat mai mare de apa, ofertand cat mai multe exemplare. Degeaba arunc un rapala pestisor auriu la 20 metri daca stiuca sta la 30 metri...
E corecta logica mea? rog indreptare de la priceputi :) (stiu, stiuca mai sta uneori si langa mal...)
In general stiuca ataca dinspre mal (ma refer aici mai ales in anotimpul cald cand bancurile de pestisori se afla pe langa maluri)...asa ca chiar daca
arunci la 30, 40 sau 50 de metri si incepi recuperarea, tot langa mal vei avea atacul...Parerea mea. :respekt:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 07 Ian 2015, 16:27

Corect. Dar poti pune voblerul sub malul opus... Te scuteste de-un drum... :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Maniacs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Maniacs » 10 Ian 2015, 20:27

hmmmm ... vad ca sfatul general e "strange un ban si ia-ti un bat bun" ... probabil o sa tin cont de el dar deocamdata mai "pierd vremea" cu sculele din dotare, curand va veni si timpul unei achizitii "de top" ... ce recomandati la 500-600 de ron in conditiile prezentate la inceputul topicului ?

spiridusul am retinut, poate mai la primavara reusim sa ne intalnim, poate chiar la o partida de spinning undeva pe langa Bucuresti (arges, neajlov) ... facem schimb de experienta si de scule :)
Vremurile frumoase au trecut ...

andreisavin
veteran
veteran

Mesaj de andreisavin » 10 Ian 2015, 21:34

La 500-600 de lei iti recomand o lanseta Favorite sau Dragon.Eu am avut O Favorita Varita si e best buy in banii astia.Se gaseste intr-un singur loc la noi in tara(nu vreau sa fac reclama- google is your friend).

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 11 Ian 2015, 21:02

Optiunile ar fi mai multe. Eu unul as opta pt.urm: St.Croix, DAIWA, Abu Garcia, SAKURA. Foarte mari reduceri are LAMIGLAS in zilele astea pe totalfishing :wink:
Trebuie doar sa le vezi, simti, pipai si sa alegi ce-ti place.
...... ><(((@> .......

Dan Stefan C.
veteran
veteran

Mesaj de Dan Stefan C. » 13 Ian 2015, 10:24

Maniacs scrie:hmmmm ... vad ca sfatul general e "strange un ban si ia-ti un bat bun" ... probabil o sa tin cont de el dar deocamdata mai "pierd vremea" cu sculele din dotare, curand va veni si timpul unei achizitii "de top" ... ce recomandati la 500-600 de ron in conditiile prezentate la inceputul topicului ?

spiridusul am retinut, poate mai la primavara reusim sa ne intalnim, poate chiar la o partida de spinning undeva pe langa Bucuresti (arges, neajlov) ... facem schimb de experienta si de scule :)
Salut, uite 3 lansete care ar fi potrivite:
- Shimano Beast Master 210M
- Shimano Biomaster 215MH - lanseta aceasta depaseste putin bugetul dar merita, calitatea componentelor este cu totul alta
- Daiwa Infinity Q Spin 210M - este destul de blanda pentru a fi pescuita si cu naluci reactive

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 13 Ian 2015, 18:17

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 13 Ian 2015, 23:00

strange bani si ia-ti un sportex kev pike.

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 13 Ian 2015, 23:25

Musti scrie:Corect. Dar poti pune voblerul sub malul opus... Te scuteste de-un drum... :lol:
Multe salutari domnule Tudor :D !!

Maniacs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Maniacs » 13 Ian 2015, 23:43

johnnybravo scrie:strange bani si ia-ti un sportex kev pike.
am vazut sportex printr-un catalog, foarte interesante dar depasesc cu mult bugetul ...
Vremurile frumoase au trecut ...

Scrie răspuns